Sari la conținut

Poze cu cățelușii vostriiiii 😘😘😘😘ðŸ˜�ðŸ˜�ðŸ˜�ðŸ˜�

Postări Recomandate

Reputație: 30698
Postat

Nu știi să citești. Nu fostul meu iubit mi l a dat ,sau arătat macar . Fostul meu a murit acum 3 ani , și câinele are 2. Ori ești prost ori ești prost ? Tu nu poți duce o conversație fara sa te legi de familie este ?

ma leg de cine vrea pula mea.

daca ma jignesti ma leg.ti-e frica de apa?nu intra ca te uzi,iti repet daca intelegi bine daca nu continua.

si inca o data

proasta-i ma-ta care te-o fatat

ps.cine ti l-o aratat sau ti l-o dat?

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci fostul iubit ti-a dat cainele.

Deci am avut dreptate

Ti-e greu sa recunosti curva ca am avut dreptate?????

Sigur ca ti-e greu.

De asta o fut pe ma-ta.ca imi place

Fostul tau iubit era ca tine?Tot la fel de prost?

Hai sa vezi ca ma iau si de el.ce zici?

Incepi sa jignesti si te miri ca ti-o dau in gura curva?

Hai treci la rand ca dupa ma-ta o sugi si tu

Nu intra in apa daca ti -e frica sa te uzi.

Cine a început să jignească și să înjure? Nu tu? Acuma, de ce te plângi, că ți-a răspuns? 

Aceeași tactică murdară, pe care o aplică și alții: începi să înjuri și apoi faci caz, dacă ți se răspunde la fel.

E cazul să încetezi, zic eu!

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Bine breee...! =))

:hihat

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Cine a început să jignească și să înjure? Nu tu? Acuma, de ce te plângi, că ți-a răspuns? 

Aceeași tactică murdară, pe care o aplică și alții: începi să înjuri și apoi faci caz, dacă ți se răspunde la fel.

E cazul să încetezi, zic eu!

tu de ce te bagi?

ti-am adresta io ceva?

ai treaba cu mine?

vrei sa ai treaba cu mine?

stai pe pula ta

Postat

tu de ce te bagi?

ti-am adresta io ceva?

ai treaba cu mine?

vrei sa ai treaba cu mine?

stai pe pula ta

Mă bag pentru că așa vrea pula mea! Capisci? Așa cum te-ai băgat și tu, pentru că așa a vrut pula ta.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fa pizda proasta ,alea curvele de care vorbesti tu ca tin astfel de caini gen pitt rottie dobermani tin ca le au cadou sau ramase de la iubitii lor aceste rase cu siguranta au fost "prezentate" de catre un BARBAT la orice PIZDA .

Cum il ai si tu pizda tampita

Mai iesi si tu din curu lu ma-ta in lume si uita-te in jur cretina pulii ca dintre noi doi cred ca tu esti aia care habar n-are ce vorbeste.

Eu am Rottwailler si nu l-am primit cadou.

A fost adoptata/cumparata de la niste inconstienti care lasau un copil de 12ani si unul de 15 ani sa plimbe cainele pe strada, si care nu hraneau cainele ca sa devina rau.

Copilul venea zilnic la unul din mini-market-utile mele, si vazand intr-o zi catelul foarte slab, si stiind de la vanzatoarea mea ca sunt certuri in familie din cauza catelului, i-am spus copilului de 12 ani ca il vreau eu.

Tatal copiilor mi-a cerut 400 lei pe catel. Le-am achitat banutii, si am luat catelul.

A doua zi a venit unchiul copiilor, si a mai cerut banii. Ca sa salvez sufletelul de chinuri, am mai platit 1800 lei (2200 lei total-500 euro-cat afirma individul ca a costat catelul) si nu imi pare rau.

Am o blandete de catel!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Chiar ești curios să știi nu? Uite că te las sa mori cu întrebarea asta în gând . Să nu poți dormi la noapte . Ce spui? Mama proasta? Nu cred . Mama și a educat frumos băiatul,spre deosebire de a ta . Fratemiu nu de cearta cu un necunoscut pe un forum de prostituate. În schimb tu dă. Și dacă tot mă faci prostatei etc . Tu nu ești prost că plătești că să futii o femeie?

io nu platesc sa fut o femeie cretina pulii.De ce sa platesc cand o pot fute ...hai chiar vrei sa continui? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

da-o n pizda ma-sii

Postat

Mă bag pentru că așa vrea pula mea! Capisci? Așa cum te-ai băgat și tu, pentru că așa a vrut pula ta.

sigur ca da 

capisci boss capisci

ia vezi poate daca o fut pe ma-ta faci spume boss

Postat

Eu am Rottwailler si nu l-am primit cadou.

A fost adoptata/cumparata de la niste inconstienti care lasau un copil de 12ani si unul de 15 ani sa plimbe cainele pe strada, si care nu hraneau cainele ca sa devina rau.

Copilul venea zilnic la unul din mini-market-utile mele, si vazand intr-o zi catelul foarte slab, si stiind de la vanzatoarea mea ca sunt certuri in familie din cauza catelului, i-am spus copilului de 12 ani ca il vreau eu.

Tatal copiilor mi-a cerut 400 lei pe catel. Le-am achitat banutii, si am luat catelul.

A doua zi a venit unchiul copiilor, si a mai cerut banii. Ca sa salvez sufletelul de chinuri, am mai platit 1800 lei (2200 lei total-500 euro-cat afirma individul ca a costat catelul) si nu imi pare rau.

Am o blandete de catel!

bravo

acuma zi-mi cati caini de talie mare si sau de lupta ai avut la viata ta

Postat

sigur ca da 

capisci boss capisci

ia vezi poate daca o fut pe ma-ta faci spume boss

E cam greu, săraca a murit de mult. Altceva? 

Postat

Tu plătești o femeie că să o futi . Nu te da cocos ,că ești scuipatul pe care calc .

sa moara ma-ta zici :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 baaaaaa da tare te-ai facut zici ca esti madamme vandamme futute-n cur de handicapata

Postat

Cât de prost ești . Mă amuzi serios.... Spune ce ai pe suflet . Descarcă te

nu vorbi cu gura plina

Postat

Descarcă te frustratule pe viață .

mai bine pe ma-ta ma descarc

precum ai zis is nebun.imi place s-o fut in gura

cu prietenu tau impreuna.

ce zici.

Postat

Spune ți frustrările vieții .

una din frustrarile mele ca atunci cand am futut-o pe ma-ta ai iesit tu

o si zis ma-ta

"mai bine ma cacam 3 kile decat s-o nasc pe asta''

asta e frustrarea vietii mele

Postat

lasa ne descurcam cumva

o tii tu?

Slăbuț, foarte slăbuț! Mai încearcă! :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...