anne blonda25 Reputație: 463 Postat Octombrie 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Octombrie 31, 2018 😈🔞Disponibila 😘 5
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Octombrie 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Octombrie 31, 2018 wow :* :x
anefsex Reputație: 795 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31, 2018 booomba sexy, din zi in zi te faci mai frumoasa Anne, est o fata super ok si intelegatoare, sa te pretuiasca Sibienii, trebe sa vin eu pe la tine :* :* 1
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 1, 2018 booomba sexy, din zi in zi te faci mai frumoasa Anne, est o fata super ok si intelegatoare, sa te pretuiasca Sibienii, trebe sa vin eu pe la tine :* :*te astept c drag scumpule:* pupicii dulci :x
trumtram Reputație: 530 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Noiembrie 2, 2018 Hi Sweety, do you accept arrangements per whatsapp? 1
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 3, 2018 Hi Sweety, do you accept arrangements per whatsapp? yes baby sure :*
autoruxxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 Salutare aflat proaspăt de acest forum de la aceasta magnifica fata pe nume Anne am zis sa văd și eu ce este pe aici și sa las si o recenzie. In Căutare de putina mișcare sâmbătă seara căutat si găsit pe publi anunțul domnișoarei in cauza sunat la numărul din anunț a răspuns o voce dulce si suavă și cu un chef de vorba foarte rar întâlnit.Stabilit o programare in jurul orei 22 zis și făcut.Ajuns la locul cu pricina urcat sus după usa o fata cum rar întâlnești o blonda micuța cu niște sâni foarte frumoși și naturali o fata care ii place ceea ce face și o face in așa fel in cât sa te simți cât mai bine.Am stat la o tigare un pahar de suc după care intrat la un dus rapid după care in camera executat un oral demențial cu priviri cu lins Oo executat cu mare atenție făcut 69 după care trecut la normal schimbat diverse poziti urmând căderea soldatului la datorie și am ales o finalizare corporală.Fata asta te face sa te simți ca și cum ai fi cu iubita french kiss foarte mult pupături mângâieri și multe alte mici atenți.Recomand cu încredere pe aceasta magnifica fata. Locație- Doamna Stanca spate Dedeman apartament nou foarte curat-10Aspect- Foarte frumoasa pe stilu meu blonda micuța cu sâni frumoși și un fund foarte tare de la mine are un -10ON- unu din cele mai bune de care am avut parte dau un 9 aici mai poate fi îmbunătățit NP- aici nu am nimic de reclamat te face sa te simți ca și cum ne-am sti de o viața -10Tarif- stat o ora in care halatul a fost 300 Și in cele din urme este o fata la care trebuie revenit și revenit și tot așa pup blondino 2
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 6, 2018 Salutare aflat proaspăt de acest forum de la aceasta magnifica fata pe nume Anne am zis sa văd și eu ce este pe aici și sa las si o recenzie.In Căutare de putina mișcare sâmbătă seara căutat si găsit pe publi anunțul domnișoarei in cauza sunat la numărul din anunț a răspuns o voce dulce si suavă și cu un chef de vorba foarte rar întâlnit.Stabilit o programare in jurul orei 22 zis și făcut.Ajuns la locul cu pricina urcat sus după usa o fata cum rar întâlnești o blonda micuța cu niște sâni foarte frumoși și naturali o fata care ii place ceea ce face și o face in așa fel in cât sa te simți cât mai bine.Am stat la o tigare un pahar de suc după care intrat la un dus rapid după care in camera executat un oral demențial cu priviri cu lins Oo executat cu mare atenție făcut 69 după care trecut la normal schimbat diverse poziti urmând căderea soldatului la datorie și am ales o finalizare corporală.Fata asta te face sa te simți ca și cum ai fi cu iubita french kiss foarte mult pupături mângâieri și multe alte mici atenți.Recomand cu încredere pe aceasta magnifica fata.Locație- Doamna Stanca spate Dedeman apartament nou foarte curat-10Aspect- Foarte frumoasa pe stilu meu blonda micuța cu sâni frumoși și un fund foarte tare de la mine are un -10ON- unu din cele mai bune de care am avut parte dau un 9 aici mai poate fi îmbunătățit NP- aici nu am nimic de reclamat te face sa te simți ca și cum ne-am sti de o viața -10Tarif- stat o ora in care halatul a fost 300Și in cele din urme este o fata la care trebuie revenit și revenit și tot așa pup blondino multu de timpul acordat pentru a scrie aceste cuvinte :* te pup si sa ne revedem c drag :x
lolomishu19 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 11, 2018 Buna draga mea...maine o sa fi disponibila? Te pup dulce 😘😘
Vizitator johnny89 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Tocmai ce am plecat de la Blonda de la Drept Anne ,blonduţa zurlie :2qm40hg Locatie: 10 langa Dedeman intr-un apartament foarte dragut curat si fruuumos o atmosfera foarte faina. Fata Anne o fata frumoasa si prietenoasa cu sani foarte frumosi , piele bronzata si catfifelata cu un fund "de belea" Actiunea: a inceput cu un oral yummmmmmyyyy de nota 10+ , cum se simt buzitele si limbuta ei pe bananuta te urci pe pereti , dupa ceva timp de mozolit :icecream am trecut pe fată la un normal protejat pe la spate :fuck unde am impins in Anneuta din plin pana intr-un final cand am ales sa ma termin pe sanii ei. Platit 150 de lei pentru un numar. De revenit cu siguranta! Timpul petrecut in compania Annei este o plăcere pe lîngă :feet in sine 1
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 11, 2018 Tocmai ce am plecat de la Blonda de la Drept Anne ,blonduţa zurlie :2qm40hg Locatie: 10 langa Dedeman intr-un apartament foarte dragut curat si fruuumos o atmosfera foarte faina.Fata Anne o fata frumoasa si prietenoasa cu sani foarte frumosi , piele bronzata si catfifelata cu un fund "de belea" Actiunea: a inceput cu un oral yummmmmmyyyy de nota 10+ , cum se simt buzitele si limbuta ei pe bananuta te urci pe pereti , dupa ceva timp de mozolit :icecream am trecut pe fată la un normal protejat pe la spate :fuck unde am impins in Anneuta din plin pana intr-un final cand am ales sa ma termin pe sanii ei. Platit 150 de lei pentru un numar. De revenit cu siguranta! Timpul petrecut in compania Annei este o plăcere pe lîngă :feet in sineuiiiiii sa ne prevedem cu drag :* ji multu de cuv tale frumoase si de timpul acordat :* pupici dulci:x
valevas Reputație: 24 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 14, 2018 Cand ajungi la Brasov ?
valevas Reputație: 24 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 15, 2018 Buna mai vi la Brasov?
buza2000 Reputație: -9 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Ești drăguță să mai repeți odată numărul de telefon...Am auzit atâtea lucruri bune despre tine...Și chiar vreau sa vad tatuajul ăla dintre sâni..live..Ms 1
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 17, 2018 Ești drăguță să mai repeți odată numărul de telefon...Am auzit atâtea lucruri bune despre tine...Și chiar vreau sa vad tatuajul ăla dintre sâni..live..Ms daca te uiti in semnatura poti lua nr de telefon.mersi si zii placuta
trumtram Reputație: 530 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Noiembrie 20, 2018 Do you have whatsapp on this number (from signature) 1
mihnea24 Reputație: 1 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Numarul cu 187 la final e cel bun? Am apelat, dar nu ai raspuns. Te pot gasi in oras vineri sau sambata? 1
illuminatinew Reputație: 45 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:china Oras:china Postat Noiembrie 26, 2018 am dat de dansa la Alba,nu am iertat-oam futut-o de imi tremurau picioarelede 10 femeia 2
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 27, 2018 am dat de dansa la Alba,nu am iertat-oam futut-o de imi tremurau picioarelede 10 femeia hahahahha:))) te pup dragule :* zii faina
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 27, 2018 Numarul cu 187 la final e cel bun? Am apelat, dar nu ai raspuns. Te pot gasi in oras vineri sau sambata? probabil ca am fost ocupata :* iar numarul din topic este bun:x 1
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 29, 2018 👀Disponibilă 🔞 pana la 23:00😘 pupicii 4
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2018 🔞Disponibila dupa ora 16:00,pana la 23:00👀...Zii placuta tuturor,si un călduros La Multii Anii🥂 celor ce poartă numele Sf Andrei 🤗pupicii 4
Vizitator johnny89 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2018 Postat Noiembrie 30, 2018 bună , am tot încercat sa dau de tine astazi fară succes cine ştie... , Se poate o programare blonda Anne ? am nevoie de-un control amănunțit in partea inferioară , prezint două umflături de culoare purpurie nu ştiu de ce !! aştepttt răspunsul tău mulțumesc
Postări Recomandate