ragno Reputație: -556 Postat Mai 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 20, 2017 Iezact...bogatu' forumului n-a dat de el, era nepurtator de buletin pe vremea aia ce ți-am zis cumetre ..că joc în altă ligă .. am crezut de Bellagio din Las Vegas 😂😜. Nu vreau să dau mai multe detalii .. dar luna de miere am făcut-o în America . .. bellagio din mamaia și bucuresti ? .😂😂😂😂😂😂.de aici pot să-mi fac o idee despre tine . Ce erai acolo , valet ? De acolo ai prins glumele astea ? ... aia cu "vulturul pe stâncă " este poza și comentariul original . Dacă ai ajuns să-i furi glumele lu' ăla .......... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 E plauzibila povestea spusa de @ragno. Asta nu inseamna ca e reala, sau ca e un fenomen de masa. Ma gandesc daca niste tipi inchisi in puscarie sunt capabile de exercitii intelectuale indelungate, precum cele de a scrie recenzii credibile, dar imaginare.Apoi, ma mai gandesc ca, dat fiind mediul frustrant in care acestia vietuiesc, e dificil sa creezi texte erotice. In ceea ce priveste procentul clientilor de pe forum, cred ca doar unele fete au un procent semnificativ de clienti forumisti. Mai ales cele din top sau acele care au un anumit nivel intelectual.ba este un fenomen de masa....si sunt multe povesti nespuse
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 20, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 20, 2017 ba este un fenomen de masa....si sunt multe povesti nespuseMars fa huiduma infecta! 4
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 20, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 20, 2017 Iezact...bogatu' forumului n-a dat de el, era nepurtator de buletin pe vremea aia acu vro 7-8 ani erea fain pacolo 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 Mars fa huiduma infecta!mars tu!..pisaciosule..pisa-te in dreptu tau
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 20, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 20, 2017 mars tu!..pisaciosule..pisa-te in dreptu tauIn dreptul meu stai tu in genunchi. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 ai vrea tu nebunule...dar gratis...daca ar fi pizda mea...ai veni alergand
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 20, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 20, 2017 ai vrea tu nebunule...dar gratis...daca ar fi pizda mea...ai veni alergandMai schimba placa ca o sa creadă lumea ca ti-a mâncat sifilisul creierii. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 schimba si tu placa...ca nu stii decat sa te iei de unele persoane pe care nu le cunosti personal......doar in spiritul turmei dinaintea ta..exemplu..cazul meu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 20, 2017 ce ți-am zis cumetre ..că joc în altă ligă .. am crezut de Bellagio din Las Vegas 😂😜. Nu vreau să dau mai multe detalii .. dar luna de miere am făcut-o în America . .. bellagio din mamaia și bucuresti ? .😂😂😂😂😂😂.de aici pot să-mi fac o idee despre tine . Ce erai acolo , valet ? De acolo ai prins glumele astea ? ... aia cu "vulturul pe stâncă " este poza și comentariul original . Dacă ai ajuns să-i furi glumele lu' ăla .......... Versace dă Dorobanți, tu ești ) 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2017 Versace dă Dorobanți, tu ești )https://youtu.be/ehn7je5FVNQ 3 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 ptiu, fi atent cei aici iz vine sati bagi pula in gatu lu ragnar
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2017 mars tu!..pisaciosule..pisa-te in dreptu tau faci uro?
ragno Reputație: -556 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 25, 2017 ptiu, fi atent cei aici iz vine sati bagi pula in gatu lu ragnar Să-i zici lu' măta c'am iubito ..... (în gură) . Nebuna ...a făcut swallow ... nu a vrut să te scuipe pe șanț . Așa ai venit tu pe lume.. 😪😪😪😪😪😪😪trist .... 💩 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Să-i zici lu' măta c'am iubito ..... (în gură) . Nebuna ...a făcut swallow ... nu a vrut să te scuipe pe șanț . Așa ai venit tu pe lume.. trist .... Ragno ragno hai spune-mi tu mie,cand o futeam pe ma-ta de ce stateai dupa usa si-ti faceai laba?Putregaiule mic,ai aparut din nou sa iti dau o muie?Mortii ma-tii de labar 5 7
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 E greu sa dai citat analfabetule,.Erai cu pula mea in gura si tastai mai greu PS.Sa nu uit.Azi o fut pe ma-ta in cur azi te las sa sugi hai ca iti dau si tie.M-ai induplecat la cat m-ai rugat saptamanile astea ca vrei si tu nu numa ma-ta.De ce numa la ma-ta ii dau in gura.Bine bine am inteles fie azi ma si pis in gura ta sa fii tu fericit 5 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 E greu sa dai citat analfabetule,.Erai cu pula mea in gura si tastai mai greu PS.Sa nu uit.Azi o fut pe ma-ta in cur azi te las sa sugi hai ca iti dau si tie.M-ai induplecat la cat m-ai rugat saptamanile astea ca vrei si tu nu numa ma-ta.De ce numa la ma-ta ii dau in gura.Bine bine am inteles fie azi ma si pis in gura ta sa fii tu fericitmuta-te pe topicul de futut in gura..aici era o dezbatere pe o tema serioasa si poate pe altii ii intereseaza discutia nu off.topicul
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 muta-te pe topicul de futut in gura..aici era o dezbatere pe o tema serioasa si poate pe altii ii intereseaza discutia nu off.topiculooooooooooo printesa ranita.nu mai bine te mut pe tine in pizda ma-tii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum