Sari la conținut

Viitorul prostituției

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Lasa-ma sa cred ca generatia Y era cu mult mai buna decat  z.

Ia citeste pe generatii  X, Y , Z  :laugh2

Este o tara libera acum si poti sa crezi ce doresti, insa pe timpul lui Ceausescu ai fi avut dreptul de a crede ca generatia din perioada interbelica  a fost mai buna ?

Ma indoiesc.

• Like 4
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

1 Pe tine te sperie ca viitorul e incert. Este normal pentru ca toata lumea sperie necunoscutul.

2 Cum am mai zis vremurile se schimba si tu ca individ trebuie sa te adaptezi la vremurile in care traiesti , alfel vei trai cu frustrari pe cap.

3 Faza cu coruptia si furtul era si pe timpul lui Ceasca .Eu as zice chiar mai mare , pentru ca o practicau aproape  toti (cam toti furau de la locul de munca pentru a face schimb cu altii pe ceva ce ii trebuia).

4 Capitalismul este implementat prost la noi, pentru ca nu avem oameni cu maturitate politica

5 Conteaza si ce citesti. O persoana care a citit carti fanteziste gen legentdele olimpului  si nu si carti ce il ajuta in viata nu stiu cat va reusi sa faca ceva cu viata lui

6  Elitism . Ce inseamna acest cuvant ? In vremurile acestea in care inforamatia este peste tot nu prea mai exista elite, pentru ca oamenii sunt liberi sa aleaga pe cine admira si pe cine nu . In tari comuniste cum este China, Rusia, Coreea de Nord unde accesul la informatie este cenzurat si propaganda este in floare  ii fac pe oameni sa creada eronat ca sunt condusi de elite.

7 Si prostii au dreptul la opinie pentru ca si ei alcatuiesc societatea( daca nu ar exista gunoieri te-ai imputi, daca nu ar exista vidanjori ti-ar refula cacatul  .etc). Diferenta este ca un om destept va castiga intr-o disputa cu un prost datorita argumentelor.

Crede-mă, orice lectură clasică, nu mai spun de legendele Olimpului, te ajută în viață. Îți deschide mintea spre nou, te face să înțelegi în profunzime lumea, și ce e mai important te ajută să o poți schimba. Toți marii deschizători de drumuri au citit legendele Olimpului. Asta e rețeta succesului!

Prostia nu are școală sau profesie. Prostia e pretutindeni în mintea celui care nu știe, dar crede că le știe pe toate. Să știi că un gunoier nu e neapărat un om prost, ci poate un om mai puțin învățat. Poate avea însă bun simț și o educație cum unii cu multă școală nu au. Unii oameni simpli au o inteligență uimitoare, deci prostia are alte resorturi. Prostia e disprețul față de școală,  ordine, ierarhie și îngâmfarea celor ce nu știu față de cei ce știu. Epoca ceaușistă în care am copilărit nu e un exemplu bun, nicio clipă nu m-am gândit la ea. Trăiam într-o societate închisă, fără viitor. Elitele nu aveau nicio rădăcină în societatea profundă. E nevoie să existe punți de comunicare între cei ce știu și cei ce nu știu. Să existe dorința elitelor de a lumina poporul și dorința acestuia de progresa prin cunoaștere sub îndrumarea elitelor. 

• Like 7
  • Minus 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Este o tara libera acum si poti sa crezi ce doresti, insa pe timpul lui Ceausescu ai fi avut dreptul de a crede ca generatia din perioada interbelica  a fost mai buna ?

Ma indoiesc.

Nu , a fost chiar mai slaba , din ce am citit . Adica generatia X.

Y-ul este cea mai buna ...parerea mea , nu ca sunt eu nascut in aceasta , doar privind evolutia  . Pana si nemtii sunt ingrijorati de acest fapt.  :laugh2 Si apropo nu sunt genul care sa ma gandesc cum imi vor asigura pensia tinerii din ziua de azi (adica generatia dupa mine) ,  cand ei nu se pot intretine si gestiona din propriile resurse ....si este o chestiune observata in timp vsv de acestia . Cam de aceea se considera mai buna . Nu contest , ca sunt multi destul de inteligenti , datorita evolutiei si noilor tehnologii   , dar inteligenta  lor se pierde pe pustii uneori si paleste cand este vorba sa-i scoti din anumite ramuri ptr. care au incercat sa se perfectioneze  ,

Noul Trend se indreapta  catre robotizare , de aici si sex-ul platit (ca tot ne aflam pe o platforma de gen) si fara o prea multa implicare ,asumare a unei relatii pe termen lung   simtiri sau trairi sufletesti. 

• Like 8
  • Minus 12
  • Oras:braila
Postat

Daca in secunda doi,meseria mea de baza,ar avea catare si as reusi sa ma afirm si sa traiesc decent,jur ca nu m-ar mai interesa activitatea asta

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si oriunde
  • Oras:Peste tot si oriunde
Postat

Daca in secunda doi,meseria mea de baza,ar avea catare si as reusi sa ma afirm si sa traiesc decent,jur ca nu m-ar mai interesa activitatea asta

Care este meseria ta de bază ?

• Like 1
Postat

si care ar fi asta ...de curiozitate intreb , ptr. ca in general se mai gasesc solutii salvatoare

Postat

Daca in secunda doi,meseria mea de baza,ar avea catare

E bine ca ati avut o meserie doamna, multe din bransa au sarit direct cu pizda in pula si mana pe bani.

• Like 5
  • Minus 7
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

În țara asta sunt milioane de femei, cu meserii cu mai multă, sau mai puțină căutare. Sunt milioane de femei, care o duc greu, din punct de vedere financiar.Câte se prostituează? Dar bărbații? Sunt milioane, în situații asemănătoare. Nu întreb câți sunt gigoloi...

Să fiu bine înțeles: nu judec pe nimeni, nu am acest drept și nici nu am obiceiul! Face fiecare ce vrea cu viața lui, ia ce decizii crede de cuviință, trage foloasele și/sau ponoasele, dar hai să nu ne ascundem după deget! 

Prostituție există și în țările bogate, nu doar la noi. Și nu îmi spuneți că în Europa de vest au invadat fetele din est, că în SUA nu prea au ajuns, sau nu semnificativ. Sau în Canada, Australia, Noua Zeelandă ...

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator fedor14
Postat

O sa inventeze japonezii, femeia sintetica si o sa scada pretul la curve, asa ca ele o sa se reprofileze.

Dar asta peste 30 de ani sau ceva de genu probabil.

Postat

Prostituție există și în țările bogate, nu doar la noi. Și nu îmi spuneți că în Europa de vest au invadat fetele din est, că în SUA nu prea au ajuns, sau nu semnificativ. Sau în Canada, Australia, Noua Zeelandă ...

Chiar priveam la un reportaj cam  acum 2 saptamani si arata cum intr-un orasel din America , primarul incuraja si chiar aduna suficiente fonduri din prostitutie si droguri mai putin sau mai mult usoare ptr. a finanta diferite lucrari de dezvoltare ale acestuia :slap2

S-a cam intors toata lumea pe dos , iar majoritatea influentelor negative tot de la capitalisti se trag

• Like 8
  • Minus 12
Postat

O sa inventeze japonezii, femeia sintetica si o sa scada pretul la curve, asa ca ele o sa se reprofileze.

Dar asta peste 30 de ani sau ceva de genu probabil.

Stai linistit ca sunt suficienti pe afara care baga la gonflabila ca ies cu mult mai ieftin , ceva de nu se poate si poate au schimbat cel putin una  :)

Deci viitorul nu este chiar atat de indepartat , as zice

• Like 8
  • Minus 12
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Stai linistit ca sunt suficienti pe afara care baga la gonflabila ca ies cu mult mai ieftin , ceva de nu se poate si poate au schimbat cel putin una :)

Deci viitorul nu este chiar atat de indepartat , as zice

Miskin face asta. :laugh2
  • Like 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Care este viitorul prostituției ? :hmmm

Femeile încep să iși dea frâu liber sexualității iar asta înseamnă mai multă pizdă dată de plăcere :)

Așa ca peste ceva timp prostituatele o sa zică

"Offf.... ce clienți aveam odată"

Sexul platit va exista cat lumea si pamantul.

• Like 2
Postat

Uitati-va la Consuela, alias siana, o babeta de 45 de ani care viseaza clienti la 100 euro

pana nu o vedem cum arata si ce stie sa faca,nu ne putem pronunta.posibil sa aiba si alta sursa de venit si daca are cativa clienti sa fie linistita
Postat

Uitati-va la Consuela, alias siana, o babeta de 45 de ani care viseaza clienti la 100 euro

Asta nu e lacoma aia care se arde si cand are menstruatie , de care zicea Parintele ?

• Oras:86.925026 27.987850
Postat

Crede-mă, orice lectură clasică, nu mai spun de legendele Olimpului, te ajută în viață. Îți deschide mintea spre nou, te face să înțelegi în profunzime lumea, și ce e mai important te ajută să o poți schimba. Toți marii deschizători de drumuri au citit legendele Olimpului. Asta e rețeta succesului!

Prostia nu are școală sau profesie. Prostia e pretutindeni în mintea celui care nu știe, dar crede că le știe pe toate. Să știi că un gunoier nu e neapărat un om prost, ci poate un om mai puțin învățat. Poate avea însă bun simț și o educație cum unii cu multă școală nu au. Unii oameni simpli au o inteligență uimitoare, deci prostia are alte resorturi. Prostia e disprețul față de școală,  ordine, ierarhie și îngâmfarea celor ce nu știu față de cei ce știu. Epoca ceaușistă în care am copilărit nu e un exemplu bun, nicio clipă nu m-am gândit la ea. Trăiam într-o societate închisă, fără viitor. Elitele nu aveau nicio rădăcină în societatea profundă. E nevoie să existe punți de comunicare între cei ce știu și cei ce nu știu. Să existe dorința elitelor de a lumina poporul și dorința acestuia de progresa prin cunoaștere sub îndrumarea elitelor. 

io am citit o carte de sanda marin cum se face pireu de cartofi si ochuri si ma duc la master chef

• Like 2
Postat

Asta nu e lacoma aia care se arde si cand are menstruatie , de care zicea Parintele ?

cand se fute pe stop zice co dezvirginezi e multi care vrea asta la curve

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

io am citit o carte de sanda marin cum se face pireu de cartofi si ochuri si ma duc la master chef

tu care erai?

Vizitator
Postat

Tre sa vezi filmul ca sa intelegi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.