badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 4, 2018 Politica bancilor...Pai ce treaba are banca,eu transfer bani din contul meu pe un site kraken.com,ce fac de acolo cu banii mei ma priveste.La fel cum depozitez si retrag bani cu cardul pe pokerstars.ro si ma joc poker,n-am avut niciodata probleme.N-ai voie sa cumperi monezi virtuale?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Pai ce treaba are banca,eu transfer bani din contul meu pe un site kraken.com,ce fac de acolo cu banii mei ma priveste.La fel cum depozitez si retrag bani cu cardul pe pokerstars.ro si ma joc poker,n-am avut niciodata probleme.N-ai voie sa cumperi monezi virtuale?Da. Bancile nu permit sa cumperi monede virtuale cu cardul. Te-au prins, te-au ars (citeste pe net cazuri).
mars11 Reputație: 2707 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Da. Bancile nu permit sa cumperi monede virtuale cu cardul. Te-au prins, te-au ars (citeste pe net cazuri).Nu e chiar asa.Sunt unele principii care trebuie respectate, cum ar fi KYC (know your customer). Practic trebuie sa joci in regulile lor.Eu cu banca transilvania si transfer online nu am avut probleme. Folosesc aplicatie de pe mobil si am trimis bani din contul in Euro. BT iti permite sa deschizi cate conturi vrei fara sa iti perceapa comision de intretinere. La transferurile bancare se parcepe 1% din suma parca, minim 15euro si pentru transferurile intra-europene parca taxa e de 15euro. Ce ai citit tu este legat probabil de Fidor Bank iar nemtii au reguli speciale in care se face diferenta intre conturile de persoane fizice si conturile comerciale. Fidor lucreaza cu www.bitcoin.de deci nu se pune problema ca au ceva cu criptomonezile, ei sunt "suparati" si te ard (conturi blocate, bani pierduti) daca li se pare ca faci comert - trading fara sa ai un cont pentru asa ceva (unde platesti suplimentar, cred).
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 4, 2018 Bitfinex si Binance nu accepta deocamdata conturi noi.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2018 Am citit posturile lui bambuchaa si cred ca o sa bag si eu niste bani in Ripple.Pare foarte interesant si chiar cred ca sunt sanse sa creasca in valoare. @Bambuchaa: Daca nu te deranjeaza, zi-mi te rog ce exchange sa folosesc ca sa cumpar Ripple? Care ar fi cel mai ok? Nu vreau sa fac mining, vreau doar sa cumpar ca o investitie de viitor.kraken , binance ( aici merge doar daca ai btc ) si bittrex A avut dreptate Bambucha !!!!A crescut enorm..dar INCA nu e timpul pierdut...mai intreb inca o data...cum pot cumpara ripple cel mai simplu ??? citeste mai sus
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 5, 2018 kraken , binance ( aici merge doar daca ai btc ) si bittrex citeste mai sus Bitfinex,Binance si Bittrex nu primesc clienti noi,nu merge sa-ti faci cont.
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 5, 2018 Da' majoritatea site-urilor de exchange nu tranzactioneaza decat cateva cryptomonede,cele mai importante.De exemplu unde pot gasi Tron sau Verge?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 Da' majoritatea site-urilor de exchange nu tranzactioneaza decat cateva cryptomonede,cele mai importante.De exemplu unde pot gasi Tron sau Verge? nu stiam ca nu mai accepta conturi noi....eu le am de ceva vreme...altele nu stiu , ar mai fi cyptopia cryptopia.co.nz dar se misca cam greu , eu nu sunt multumit de ei si nu-i recomand
pulesteu Reputație: 10798 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 Mersi!M-am uitat acum si nu apare Ripple acolo. Am cautat si XRP si la fel. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 Ce parere aveti de Blackcoin, Primecoin sau BitCore ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Iaca, exact ce ziceam.... Si cand te gandesti ca o data, de mult aveam 3 250 000 Doges care nu faceau o ceapa degerata.... :chainsaw :chainsaw :chainsaw :censored :censored :censored :slap2 :slap2 http://economie.hotnews.ro/stiri-it-22209622-dogecoin-moneda-virtuala-creata-parodie-ajuns-capitalizare-peste-1-1-miliarde-dolari.htm 2
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 6, 2018 La muncă băăăăă! :laugh2 3 1
casshern21 Reputație: 625 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 6, 2018 Mai bine cumperi actiuni la Intel. Macar aia o sa isi revina la un moment dat :))))
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 7, 2018 Are cineva Cryptonator sau vreun wallet asemanator,ma intereseaza cum fac sa depozitez bani pe el :))))
promovator Reputație: -530 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Are cineva Cryptonator sau vreun wallet asemanator,ma intereseaza cum fac sa depozitez bani pe el :))))Am instalat eu Cryptonator si aplicatia este smechera rau , dar nu am folosit-o niciodata cand am auzit ca iti dispar bani din el :laugh2Mai bine iti cumperi ether si tranzactionezi cu el pe exchange-uri decat direct din portofel. 1
promovator Reputație: -530 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Da' majoritatea site-urilor de exchange nu tranzactioneaza decat cateva cryptomonede,cele mai importante.De exemplu unde pot gasi Tron sau Verge?Tron - BinanceVerge - Binance si Bittrex
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Daca intereseaza pe cineva Faucet-urile, faucethub.io are la momentul asta vreo 618 faucets de BTC, 175 de ETH, 261 de LTC, 398 de Doge, 119 BCC, 143 Bitcore, 126 de BlackCoin, 106 de Dash, 95 de PeerCoin si 99 de PrimeCoin. 1
promovator Reputație: -530 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Daca intereseaza pe cineva Faucet-urile, faucethub.io are la momentul asta vreo 618 faucets de BTC, 175 de ETH, 261 de LTC, 398 de Doge, 119 BCC, 143 Bitcore, 126 de BlackCoin, 106 de Dash, 95 de PeerCoin si 99 de PrimeCoin.pai si ce este asta ? Poti sa fi platit daca ai site in monedele alea ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Aaaa... am uitat sa specific ca pe faucethub.io sunt si useri care provoaca "ploaie" de diferite monezi, daca esti norocos te poti trezi cu una din monezi (sau mai multe) practic facand nimic. :) (pe sistem 999dice.com sau bitsler.com, daca stiti sistemul). 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 pai si ce este asta ? Poti sa fi platit daca ai site in monedele alea ?Intra acolo, e mai dificil de explicat in 2 cuvinte. In mare iti faci portofele (wallets) pentru monezile alea, le "legi" la faucethub si "ciclezi" robinetii (unii au la 5 minute, altii la 15, altii la 1 ora). Poti face sume frumusele zilnic.
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 7, 2018 Tron - BinanceVerge - Binance si BittrexNu se pot crea conturi noi la Binance si Bittrex deocamdata.Au ridicat inregistrarile pt moment ca sa-si faca update-uri la site-uri.
badmadafaka Reputație: 1449 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 7, 2018 Am instalat eu Cryptonator si aplicatia este smechera rau , dar nu am folosit-o niciodata cand am auzit ca iti dispar bani din el :laugh2Mai bine iti cumperi ether si tranzactionezi cu el pe exchange-uri decat direct din portofel.Good to know.Dar din ce-am citit lumea in general zice ca e mai bine,mai safe sa tii banii in portofel decat in exchange.Ca s-au intamplat cazuri cand au fost sparte conturi,furati milioane de bitcoinuri.Ma cam nelinistesc problemele astea de securitate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2018 Postat Ianuarie 7, 2018 Guys, stiti ceva exchangers care cumpara Doges/BCC sau PPC si-ti baga banii in Paypal ?
promovator Reputație: -530 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2018 Guys, stiti ceva exchangers care cumpara Doges/BCC sau PPC si-ti baga banii in Paypal ?nu , daca aveai ether stiam pe cineva care cumpara cash, dar in Bucuresti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum