sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Logic ...[/quotePăi nu ii pui sa faca dus inainte ?Daca face dus tot nespalat e ? Hai bre,ce dracu' ca doar nu ești naiv. Daca vede o bancnota de 100 euroi in mana o suge cu tot cu brânză si cu viermi fără sa clipească. 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Hai bre,ce dracu' ca doar nu ești naiv. Daca vede o bancnota de 100 euroi in mana o suge cu tot cu brânză si cu viermi fără sa clipească. Pai doar tu ai brânza si viermi la pula , dar nu ai cei 100€ 22
picon Reputație: 1046 Postat Mai 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2017 Apucate de meserie si vei vedea * apucă-te... în pula mea! 4 2
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 * apucă-te... în pula mea!trăi-ți-ar....în pula mea! 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2017 trăi-ți-ar....în pula mea!Marș în pula mea!#manacamiaislobozudinceoifutemaine 4 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 * apucă-te... în pula mea! Sa se apuce
andrusca94 Reputație: 22 Postat Mai 24, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 24, 2017 M am uitat în istoricul de navigare și a intrat pe mai multe anunțuri de aici. Urmează să aflu daca are și cont pe forum. Cunoașteți pe cineva la Vodafone care îmi poate da un desfășurător de apeluri pe un anumit număr? Contractat, evident.
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 24, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 24, 2017 M am uitat în istoricul de navigare și a intrat pe mai multe anunțuri de aici. Urmează să aflu daca are și cont pe forum.Cunoașteți pe cineva la Vodafone care îmi poate da un desfășurător de apeluri pe un anumit număr? Contractat, evident.Suni la *222 si raspunde o tipa, foarte amabila, Andreea. Ii spui ca suni din partea mea. 5 6
andrusca94 Reputație: 22 Postat Mai 24, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 24, 2017 Să știți că și eu pot răspunde vulgar, dar nu fac asta nici în viața de zi cu zi si nici pe acest forum. Unii sunt atât de prosti încât simt nevoia să iasă în evidență prin provocări sau limbaj vulgar. Acesta este nivelul lor. Dacă nu răspund nu înseamnă că nu mă pot cobora la acel nivel ci că nu vreau sa fac asta.
andrusca94 Reputație: 22 Postat Mai 24, 2017 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 24, 2017 Ți-a trebuit 6 luni să înveți să navighezi pe un site? Acum este clar ca ești proastă rău,dar rău de tot.PS. Unui om normal care nu suferă de retard mintal are nevoie de 2 Min.sa învețe.Sunt multe forumuri educaționale, juridice, generale etc. Eu de exemplu activez pe spd care e destul de apropiat de acesta. Aceasta delia, care a reușit în 6 luni să învețe să folosească un forum, nu este suspectată de inteligență, mai ales prin prisma carierei profesionale in domeniul extracției de fluide din corpul bărbaților. O problema pe care am sesizat-o este că nu își vede de treaba ei ci insistă să intervină în discuții care nu o privesc. 4
parintele pipilica Reputație: 15 Postat Mai 24, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 24, 2017 Esti mai zdreanta decat toate curvele de pe forum la un loc! 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 M am uitat în istoricul de navigare și a intrat pe mai multe anunțuri de aici. Urmează să aflu daca are și cont pe forum. Cunoașteți pe cineva la Vodafone care îmi poate da un desfășurător de apeluri pe un anumit număr? Contractat, evident.andrusca,te invat o smecherie.inregistreaza-te pe my vodafone,dar cu nr sotului.prinde un moment de 5 min.s ar putea sa vina un mesaj de confirmare pe cartela lu.dai accept la mesaj,urmezi pasii stergi mesajul si esti libera.uraaa.de acum vei intra in contul my vodafone al nr lui si vei vedea live numere tel primite sau trimise.succes 4 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 Este o varianta si la orange.eu am avut noroc ca sunt inscrisa cu toate cartelele si cand mi-a disparut un tel mi-am accesat contul si am verificat daca a fost folosit nr.altadata pierdusem un nr de tel.l-am gasit cu succes in istoric
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 andrusca,te invat o smecherie.inregistreaza-te pe my vodafone,dar cu nr sotului.prinde un moment de 5 min.s ar putea sa vina un mesaj de confirmare pe cartela lu.dai accept la mesaj,urmezi pasii stergi mesajul si esti libera.uraaa.de acum vei intra in contul my vodafone al nr lui si vei vedea live numere tel primite sau trimise.succesnu-i frumos sa spionezi barbatul.iti ingreunezi existents.deja vad o ruptura intre voi doi,mai devreme sau mai tarziu.decat sa stai cu teama ca te inseala sau ca acceseaza situri de profil,mai bine zici pas,relatiei.sa stii ca barbatul tau nu este unicul care face asta.oricat ai crede tu ca-i oferi orice fantezie erotica 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2017 Postat Mai 24, 2017 nu-i frumos sa spionezi barbatul.iti ingreunezi existents.deja vad o ruptura intre voi doi,mai devreme sau mai tarziu.decat sa stai cu teama ca te inseala sau ca acceseaza situri de profil,mai bine zici pas,relatiei.sa stii ca barbatul tau nu este unicul care face asta.oricat ai crede tu ca-i oferi orice fantezie eroticaEu as zice s-o lași sa-și trăiască experiența vieții,asa învață.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 24, 2017 nu-i frumos sa spionezi barbatul.iti ingreunezi existents.deja vad o ruptura intre voi doi,mai devreme sau mai tarziu.decat sa stai cu teama ca te inseala sau ca acceseaza situri de profil,mai bine zici pas,relatiei.sa stii ca barbatul tau nu este unicul care face asta.oricat ai crede tu ca-i oferi orice fantezie eroticavorbesti singura? te-ai citat tot pe tine. 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 24, 2017 nu-i frumos sa spionezi barbatul.iti ingreunezi existents.deja vad o ruptura intre voi doi,mai devreme sau mai tarziu.decat sa stai cu teama ca te inseala sau ca acceseaza situri de profil,mai bine zici pas,relatiei.sa stii ca barbatul tau nu este unicul care face asta.oricat ai crede tu ca-i oferi orice fantezie eroticadublu post, scuze.
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 Nu e bine sa fii posesiva cu barbatul tau.mai devreme sau mai tarziu,se va sictir.nu il trata ca pe un copil.o relatie,nu e o inchisoare.o relatie trebuie sa fie o continua bucurie,fericire si iubire neconditionata.ori la tine,e invers 3 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 vorbesti singura? te-ai citat tot pe tine. mi-am continuat ideeia
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 24, 2017 mu-am continuat ideeiaputeai sa-i dai edit la primul post, in fine. 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 24, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 24, 2017 puteai sa-i dai edit la primul post, in fine.sunt grabita de felul meu si sunt stresata ca trece timpul repede
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 24, 2017 sunt grabita de felul meu si sunt stresata ca trece timpul repedeGraba strica treaba! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum