ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 deci iti las adresa....nu ma pacalesti.... si sa fie d'alea cu ochiul mai larg crosetat . mai largarese , ca sa functioneze aerisirea corpului vezi ca o tremet anonima ) 1 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 O stie deja Trasurica tu daca nu ai avea tendinte frecvente de mojic, si nu ma refer la acu, noi doi am fi putut fi amici virtuali.In lumea mea e simplu unu poate e ciufut si are in acelasi timp nemultumiri si injura. Celalalt injura la randu lui. Si gata! acolo s-a incheiat. Oricare din cei 2 as fi.Dar apoi e ca si cum nu s-a intamplat, fara ranchiuna, resentimente si alte manifestari de caractere mici .Adopta-ti-l pe Iisus in viata voastra, el va iubeste pe toti. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 4, 2017 Trasurica tu daca nu ai avea tendinte frecvente de mojic, si nu ma refer la acu, noi doi am fi putut fi amici virtuali.In lumea mea e simplu unu poate e ciufut si are in acelasi timp nemultumiri si injura. Celalalt injura la randu lui. Si gata! acolo s-a incheiat. Oricare din cei 2 as fi.Dar apoi e ca si cum nu s-a intamplat, fara ranchiuna, resentimente si alte manifestari de caractere mici .Adopta-ti-l pe Iisus in viata voastra, el va iubeste pe toti. Ieși și nu-mi mai quote...'vorbeste' în poola mea cu nevorbitii tăi Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Ieși și nu-mi mai quote...'vorbeste' în poola mea cu nevorbitii tăi Ma indoiesc ca ai pula si nu putulica si chiar daca ai avea as iesi oriunde,dar in in plt.Hai pa, caracter meschin ca tu desi nu ma citezi vb de mine pe unde apuci toata ziua ca si cum ne-am cunoste si am fi papat din aceeasi farfurie. Ca sa stii si tu baietii cu pula mare spre f mare trateaza fetele pe toate cu multa finete, oricare ar fi ele. Nu simt nevoia sa compenseze prin atitudine nimica jos asta ca sa intelegi si tu la batranetea taTrolule Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 vezi ca o tremet anonima )sa pui doar un X la numele strazii , in rest sa fie completa .....ca imi dau eu seama ce si cum 9 13 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 sa pui doar un X la numele strazii , in rest sa fie completa .....ca imi dau eu seama ce si cum Bine, bre. O semnez Desdemona, ca si stii cine a fost faptasa, dar sa nu mai zici la nimeni.Daca totusi pun xxx, sa stii ca asta la mine inseamna pupici sarbesti, ca asa e obiceiul la ei sa pupi de 3 ori 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Bine, bre. O semnez Desdemona, ca si stii cine a fost faptasa, dar sa nu mai zici la nimeni.Daca totusi pun xxx, sa stii ca asta la mine inseamna pupici sarbesti, ca asa e obiceiul la ei sa pupi de 3 ori Dezdemona infierbantata La noi datina este alta : pupi odata si apoi scuipi de 3 ori (pe post de lubrifiant) , ca sa mearga frecarea mai bine 8 13 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 4, 2017 Bine, bre. O semnez Desdemona, ca si stii cine a fost faptasa, dar sa nu mai zici la nimeni.Daca totusi pun xxx, sa stii ca asta la mine inseamna pupici sarbesti, ca asa e obiceiul la ei sa pupi de 3 ori Mai bine Penelopa. 7 5 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 4, 2017 Salutari la toti prietenii din excapadele mele montane cu mentiunea ... Lasati ura si dusmania deoparte !!! Avem fete frumoase si ele trebuiesc tratate cum se cuvine 20170531_203827.jpg20170601_141426.jpg20170601_141700.jpg20170601_141922.jpg20170601_142216.jpg20170601_143322.jpg20170601_175551.jpg Frate miky77, tu esti ruda cu vyypuss? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iunie 4, 2017 Mai bine Penelopa. Hopa, hopa... 2 1 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Mai bine Penelopa. Nu mere Piconas ca n-am Ulise Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2017 Dar unde e ceva interesant de citit? 2 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Dar unde e ceva interesant de citit?Vrei calitate treci pe carti Cassy Cum cauti interesant intr-un loc unde lumea pierde vremea poate de plictiseala sau alte motive, fie ea obisnuinta si de multe ori discutiile au un aer imbacsit, fumat si apus demult ,de nu gasesti sare si piper oricate solnite goale ai avea 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2017 Am terminat una de când sunt aici, inceput a doua însă nu am răbdare. E dat dracu vacanta asta lunga de petrecut aici, e ataaaaaat de lunga încât nu se mai termina.Si eu voiam sa-mi mai pierd pe aici din plictiseala, dar numai plictiseli se posteaza 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Eu ma bag pe Nat Geo.Un nou episod din Einstein. 1 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Am terminat una de când sunt aici, inceput a doua însă nu am răbdare. E dat dracu vacanta asta lunga de petrecut aici, e ataaaaaat de lunga încât nu se mai termina.Si eu voiam sa-mi mai pierd pe aici din plictiseala, dar numai plictiseli se posteazaPotim daca te plictisesti, stiu ca iti place sa urmaresti din asteahttp://www.filmedocumentare.com/bordelurile-romanesti-de-odinioara/ 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2017 N-am laptop care sa iau cu mine, din păcate filmele pica. Si-mi lipsesc Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2017 Si nici tv nu e pe sectie, ca poate m-as baga la un mic documentar Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Si nici tv nu e pe sectie, ca poate m-as baga la un mic documentarFii optimista, poate vreun cavaler iti face un cadouas Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2017 Eh, teoretic mai am doar o runda de stat asa mult, sper sa nu pice si atunci tot 3 weekenduri ca acum. Rezist cumva plictiselii Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 4, 2017 Nu mere Piconas ca n-am UliseDar ce, Othello, ai? 6 5 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 Dar ce, Othello, ai?Ai dreptate, nici macar asta nu am Aceeasi pretendenti de ani . Nu ma simt curtata inedit si frumos ce ceea ce imi pare un veac.deja imi vine sa ii scot pe toti la licentie si sa plec in bahamas sngura sa imi plang gratios de mila cu un cocktail colorat. poate chiar in jamaica si ma dau pe gangbang cu negrii sa ma 'regularizeze'' 1 Link spre comentariu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Partajează Postat Iunie 4, 2017 sunt prea emotiva lately parca nu sunt eu.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 4, 2017 Ai dreptate, nici macar asta nu am Aceeasi pretendenti de ani . Nu ma simt curtata inedit si frumos ce ceea ce imi pare un veac.deja imi vine sa ii scot pe toti la licentie si sa plec in bahamas sngura sa imi plang gratios de mila cu un cocktail colorat. poate chiar in jamaica si ma dau pe gangbang cu negrii sa ma 'regularizeze'' Eh ... apare el, Făt Frumos, călare pe un cal alb! 5 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 http://i.imgur.com/DdzKZ8J.gif Ai dreptate, nici macar asta nu am Aceeasi pretendenti de ani . Nu ma simt curtata inedit si frumos ce ceea ce imi pare un veac.deja imi vine sa ii scot pe toti la licentie si sa plec in bahamas sngura sa imi plang gratios de mila cu un cocktail colorat. poate chiar in jamaica si ma dau pe gangbang cu negrii sa ma 'regularizeze'' Link spre comentariu
Postări Recomandate