Sari la conținut

UNDE SUNT USERII DE ALTADATA !?

Postări Recomandate

• Oras:elsewhere

deci iti las adresa....nu ma pacalesti....

si sa fie d'alea cu ochiul mai larg crosetat . mai largarese , ca sa functioneze aerisirea corpului   :)

vezi ca o tremet anonima :))

• Like 1
Link spre comentariu

O stie deja =))

Trasurica tu daca nu ai avea tendinte frecvente de mojic, si nu ma refer la acu, noi doi am fi putut fi amici virtuali.

In lumea mea e simplu unu poate e ciufut si are in acelasi timp nemultumiri si injura. Celalalt injura la randu lui. Si  gata! acolo s-a incheiat. Oricare din cei 2 as fi.

Dar apoi e ca si cum nu s-a intamplat, fara ranchiuna, resentimente si alte  manifestari de caractere mici .

Adopta-ti-l pe Iisus in viata voastra, el va iubeste pe toti. :)

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Trasurica tu daca nu ai avea tendinte frecvente de mojic, si nu ma refer la acu, noi doi am fi putut fi amici virtuali.

In lumea mea e simplu unu poate e ciufut si are in acelasi timp nemultumiri si injura. Celalalt injura la randu lui. Si gata! acolo s-a incheiat. Oricare din cei 2 as fi.

Dar apoi e ca si cum nu s-a intamplat, fara ranchiuna, resentimente si alte manifestari de caractere mici .

Adopta-ti-l pe Iisus in viata voastra, el va iubeste pe toti. :)

Ieși și nu-mi mai quote...'vorbeste' în poola mea cu nevorbitii tăi :(

Link spre comentariu

Ieși și nu-mi mai quote...'vorbeste' în poola mea cu nevorbitii tăi :(

Ma indoiesc ca ai pula si nu putulica si chiar daca ai avea as iesi oriunde,dar in in plt.

Hai pa, caracter meschin ca tu desi nu ma citezi vb de mine pe unde apuci toata ziua ca si cum ne-am cunoste si am fi papat din aceeasi farfurie.  Ca sa stii si tu baietii cu pula mare spre f mare trateaza fetele pe toate cu multa finete, oricare ar fi ele. Nu simt nevoia sa compenseze prin atitudine nimica jos asta ca sa intelegi si tu la batranetea ta

Trolule 

Link spre comentariu
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

vezi ca o tremet anonima :))

sa pui doar un X la numele strazii , in rest sa fie completa .....ca imi dau eu seama ce si cum :)

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

sa pui doar un X la numele strazii , in rest sa fie completa .....ca imi dau eu seama ce si cum :)

Bine, bre. O semnez Desdemona, ca si stii cine a fost faptasa, dar sa nu mai zici la nimeni.

Daca totusi pun xxx, sa stii ca asta la mine inseamna pupici sarbesti, ca asa e obiceiul la ei sa pupi de 3 ori 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: -1394

Bine, bre. O semnez Desdemona, ca si stii cine a fost faptasa, dar sa nu mai zici la nimeni.

Daca totusi pun xxx, sa stii ca asta la mine inseamna pupici sarbesti, ca asa e obiceiul la ei sa pupi de 3 ori 

Dezdemona infierbantata :laugh2

La noi datina este alta : pupi odata  si apoi scuipi de 3 ori (pe post de lubrifiant) , ca sa mearga frecarea mai bine  :rax2 

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Mai bine Penelopa.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Salutari la toti prietenii din excapadele mele montane  cu mentiunea ...

Lasati ura si dusmania deoparte  !!!

Avem fete frumoase si ele trebuiesc tratate cum se cuvine  :)

attachicon.gif20170531_203827.jpg

attachicon.gif20170601_141426.jpg

attachicon.gif20170601_141700.jpg

attachicon.gif20170601_141922.jpg

attachicon.gif20170601_142216.jpg

attachicon.gif20170601_143322.jpg

attachicon.gif20170601_175551.jpg

Frate miky77, tu esti ruda cu vyypuss? :)

Link spre comentariu

Dar unde e ceva interesant de citit?

Vrei calitate treci pe carti Cassy :)

Cum cauti interesant intr-un loc unde lumea pierde vremea poate de plictiseala sau alte motive, fie ea obisnuinta si de multe ori discutiile  au un aer imbacsit, fumat si apus demult ,de nu gasesti sare si piper oricate solnite goale ai avea

• Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Am terminat una de când sunt aici, inceput a doua însă nu am răbdare. E dat dracu vacanta asta lunga de petrecut aici, e ataaaaaat de lunga încât nu se mai termina.

Si eu voiam sa-mi mai pierd pe aici din plictiseala, dar numai plictiseli se posteaza

• Like 3
Link spre comentariu

Am terminat una de când sunt aici, inceput a doua însă nu am răbdare. E dat dracu vacanta asta lunga de petrecut aici, e ataaaaaat de lunga încât nu se mai termina.

Si eu voiam sa-mi mai pierd pe aici din plictiseala, dar numai plictiseli se posteaza

Potim daca te plictisesti, stiu ca iti place sa urmaresti din astea

http://www.filmedocumentare.com/bordelurile-romanesti-de-odinioara/

• Like 2
Link spre comentariu

Dar ce, Othello, ai?

Ai dreptate, nici macar asta nu am :(

Aceeasi pretendenti de ani . Nu ma simt curtata inedit si frumos ce ceea ce imi pare un veac.

deja imi vine sa ii scot pe toti la licentie si sa plec in bahamas sngura sa imi plang gratios de mila cu un cocktail colorat. poate chiar in jamaica si ma dau pe gangbang cu negrii sa ma 'regularizeze''  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046

Aceeasi pretendenti de ani . Nu ma simt curtata inedit si frumos ce ceea ce imi pare un veac.

deja imi vine sa ii scot pe toti la licentie si sa plec in bahamas sngura sa imi plang gratios de mila cu un cocktail colorat. poate chiar in jamaica si ma dau pe gangbang cu negrii sa ma 'regularizeze''  :laugh2

Eh ... apare el, Făt Frumos, călare pe un cal alb!
  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

http://i.imgur.com/DdzKZ8J.gif

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...