Sari la conținut

Andreea blonda sex total 0721942495

Postări Recomandate

Vizitator andreea blonda 69
Reputație: 0
Postat

Ok

Dacă dorești te astept in seara asta pe la mine

Vizitator cosmincosmin69
Postat

Hai că te anunț . Ms de invitație

Postat

Disponibilă pana la ora 21 va pup si va astept cu drag

• Like 2
Vizitator cosmincosmin69
Postat

Scurt program ... :-D

• Oras:Constanta
Postat

Oral normal 100 finalizarea 200 ora

Total 200 finalizarea 250 ora

Oralul vine practicat în funcție de cum doreste clientul protejat/neprotejat finalizare orala faciala sau corporala

Fantezia

Uro

69

Facefuck

Domane eu cum de nu am fost la tine :O ce drq esti prima pe lista cum pun picioru pe pamant romanesc , mai ales cand citesc facefuck mi se scoala :)) cred ca este semn bun, sper sa te prind eu vin in tara pe 20 :*  :blushing2  :iagree

Postat

Domane eu cum de nu am fost la tine :O ce drq esti prima pe lista cum pun picioru pe pamant romanesc , mai ales cand citesc facefuck mi se scoala :)) cred ca este semn bun, sper sa te prind eu vin in tara pe 20 :* :blushing2 :iagree

Ma prinzi cu siguranta

• Like 1
Postat

Am fost acum 2 zile la Andreea, pot spune ca totul a fost la superlativ..deci nota 10 la tot. De revenit zilnic, chiar si de 2 ori pe zi. 🤣

Postat

Am fost acum 2 zile la Andreea, pot spune ca totul a fost la superlativ..deci nota 10 la tot. De revenit zilnic, chiar si de 2 ori pe zi. 🤣

Multumesc de recenzie hai sa nu exagerăm cu de 2 ori pe zi🤣🤣

• Like 2
Postat

Asa matinală nu am fost de cand mama ma facut😂😂😂😂cu cine bag si eu prima cafea la activ

• Like 2
Postat

Disponibilă pana la ora 1 va pup si va astept cu drag

• Like 1
Postat

Am revenit pt a 2 a oara la Andreea. Tot actul a fost la superlativ.

Oral: 10

Normal: 10

De revenit si a 3a oaraðŸ˜

• Like 1
Vizitator patrunjelnastratin
Postat

De la cât disponibilă ?

Postat

Salutari la toata lumea !!!! Am fost la aceasta fata acum un an,pe atunci locuia in tomis nord....am optat pt ora care a costat 200lei . Actiunea s.a desfasurat super ok !!!

Oral:9 adanc....bine facut !!!

Normal:9

Atitudine:10

Igiena:10

Postat

De la cât disponibilă ?

13/21

Postat

Am ajuns si pe pa Andreea in seara asta. Pt mine e a 3a sau a 4a oara. Daca zice unu ca a plecat dezamagit de la ea e bulangiu. A mai pus si ceva carne pe ea ca era cam slaba. Acum e si buna rau si te face cum vrei tu. Hai ciao.

• Like 1
Postat

Super fata super recenzi pacat ca nu avem si noi in alte orașe ce aveti voi la Constanța

O vizita la munte nu?

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

never

Super fata super recenzi pacat ca nu avem si noi in alte orașe ce aveti voi la Constanța
O vizita la munte nu?

Postat

Am ajuns si pe pa Andreea in seara asta. Pt mine e a 3a sau a 4a oara. Daca zice unu ca a plecat dezamagit de la ea e bulangiu. A mai pus si ceva carne pe ea ca era cam slaba. Acum e si buna rau si te face cum vrei tu. Hai ciao.

Poate ne incanta si cu niste poze noi, daca zici ca a mai pus pe ea, ca intr-adevar era cam slaba...

Postat

Pentru poze trebuie sa gasesc pe cineva sa imi faca momentan nu promit nimic gen ca le pot face recent am pus câteva kg intr-adevar ma simt mult mai ok asa cu kg in plus

• Like 1
Postat

Pentru poze trebuie sa gasesc pe cineva sa imi faca momentan nu promit nimic gen ca le pot face recent am pus câteva kg intr-adevar ma simt mult mai ok asa cu kg in plus

i-ati un selfie stick, si invata de la Betty cum se fac niste poze talentoase

• Like 2

• Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

sau raspunde la telefon si iti rezolv eu problema pozelor , am mai lucrat impreuna cind erai debutanta , pe sucevei , daca nu ma mai tii minte si ti-am promis atunci ca ma intorc la tine pt anal ,ghinionul a facut sa nu ne mai sincronizam .

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...