Sari la conținut

Ce te reprezinta, ca Roman ?

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

De unde ati tras concluzia ca e invins de sistem ? esti invins de sistem doar daca te aliniezi la turma cand faci ce iti impune sistemul , de ex. mergi la job 8-10 ore ,iei o casa in rate si platesi 30 de ani ,o masina sa sparga gura lumii ( ca altfel nu esti ”tare” daca nu moare vecinul de ciuda) si alte chestii de genul ce face majoritatea .....Daca e unu dintre atunci este invins de sistem

draga mea,intotdeauna eu am o tenta de ironie in gandire si exprimare si fac aluzii foarte fine,razand de situatie in sine.doar daca citesti printre randurile mele,ma poti intelege
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De unde ati tras concluzia ca e invins de sistem ? esti invins de sistem doar daca te aliniezi la turma cand faci ce iti impune sistemul , de ex. mergi la job 8-10 ore ,iei o casa in rate si platesi 30 de ani ,o masina sa sparga gura lumii ( ca altfel nu esti ”tare” daca nu moare vecinul de ciuda) si alte chestii de genul ce face majoritatea .....Daca e unu dintre atunci este invins de sistem

O sa spun o faza pe tema asta ...dar nu am timp s-o detaliez acum deoarece trebuie sa ies putin . Dar promit sa o scriu

Doamnax are dreptate (in mare) ....sistemul m-a invins de cateva ori , dar m-am intors mai pregatit si cu lectia invatata si  l-am invins si eu pe el . :laugh2

• Oras:Peste tot si nici unde
  • Oras:Peste tot si nici unde
Postat

daca esti prea tanara si nu ai fost invinsa de sistem,nu ai de unde sa stii si nu poti sa-i dai dreptate.nu poti fi in totalitate de acord cu miky.fiecare om are viata lui priprie si situatia se schimba mereu cu trecerea timpului.

Doamna dumnea ta nu ai de unde sa stii cati ani am eu ,decat sa aproximezi ..... si  daca ce a scris el acolo a fost pt mine valabil , am crezut eu ca este corect II VOI da dreptate si cu asta punct, dumnea ta poti sa NU fii deacord este o tara libera (teoretic) unde pot sa im exprim opinia, fara ca acesta sa va afecteze opinia dv.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

.... este o tara libera (teoretic) unde pot sa im exprim opinia, fara ca acesta sa va afecteze opinia dv.

Du te la școală pana nu e prea târziu

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Doamna dumnea ta nu ai de unde sa stii cati ani am eu ,decat sa aproximezi ..... si daca ce a scris el acolo a fost pt mine valabil , am crezut eu ca este corect II VOI da dreptate si cu asta punct, dumnea ta poti sa NU fii deacord este o tara libera (teoretic) unde pot sa im exprim opinia, fara ca acesta sa va afecteze opinia dv.

lasand la o parte tonul intepator pe care il abordezi si faptul ca eu ti-am vorbit decent,vreau sa subliniez si eu ceea ce ai spus tu:tara relativ libera.bine spus.bine punctat
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

voi tinerii ar trebui sa aveti mai multa incredere in fortele voastre

Avem incredere in fortele noastre, tocmai de aia plecam din aceasta tara de cacat. In strainatate e si mai greu, esti privit cu dispret pentru ca esti roman, un fel de oaia neagra a Europei. De ce sa stau in tara si sa imbogatesc niste mafioti si sa fiu nevoit sa inchid ochii pentru ca altfel nu se poate. Ador tara mea, e superba dar doar atat. Nationalist nu inseamna sa stai sa mori de foame in tara ta. Domnule Dan nu cred ca puteti intelege pentru ca ati trait alte vremuri.

Postat

Iti doresc multi inainte, de ce nu crezi ca poti realiza ceva aici esti foarte tanar, voi tinerii ar trebui sa aveti mai multa incredere in fortele voastre

dle dan,tinand cont de varsta dv si de indrumarile pe care le dati tinerilor,haideti sa privim putin in urma si sa ne intrebam pe noi insine:OARE NOI CE AM FACUT PENTRU ACESTI TINERI?nu vedeti ca istoria se repeta?nu vedeti si acum cersetori cu mana intinsa,copii abandonati la stat,containeristi care aduna din gunoaie,oameni ai strazii care dorm in ghetouri,betivi ramoliti,femei maltrate si abuzate si cate si mai cate.ASTS VAD ZILNIC PE STRADA SI IN SOCIETATE.si ma minunez cum de nu s-a schimbat nimic
Postat

Ne plangem si deplangem soarta.si plangem copiii plecati in strainatate si copiii plang dupa parintii lor si famiile nu mai sunt familii.la masa,ne adunam de unul singur si mancam blida de mancare cu lacrimi in ochi si seara ne culcam singuri si parasiti si imbratisam perna rece si uda de lacrimile noastre.si ne mandrim.parintii mei sunt plecati in strainatate.copiii mei sunt plecati in strainate.asta aud zii de zii de la oamenii de langa mine

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Pffff....nu mai pot de râs... Omenie,bun simț...

Pe cine credeți ca păcăliți?

Junglă! Care pe care!Mâncătorie! Prosteala! Manipulare!

• Like 2
Vizitator
Postat

http://media.boreme.com/post_media/2009/gypsy-baron-homes-exteriors-1-1.jpg

Cum intri în comuna giurgita sunt câteva case d-astea goale.

Crecas plecați la ciordit.

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

http://payload60.cargocollective.com/1/7/248093/3505200/_MG_6506_1.jpg

Ia uite!!! poze cu Siana!

Reputație: -1394
Postat

Pffff....nu mai pot de râs... Omenie,bun simț...

Pe cine credeți ca păcăliți?

Junglă! Care pe care!Mâncătorie! Prosteala! Manipulare!

Frate ....am prieteni si fosti colegi de liceu si facultate , plecati peste hotare (cei mai multi sunt in Anglia) , trag pe acolo ca niste "boi" , la comanda  "monarhiei"  . Maine daca nu mai sunt capabili de pus la jug ii scuipa  in Romania  (vorba vine) , dar oricum din ce imi povestesc sunt tot un fel  de sclavi pe plantatia altora . Deci hai sa fim seriosi , ca omenia si bunul simt a cam disparut pretutindeni . De manipulare nici nu mai vorbesc .Orinde te-ai duce (pe Pamantul acesta) esti manipulat si mintit intr-un fel sau altul .

• Like 9
  • Minus 13
  • Oras:Undeva
Postat

Frate ....am prieteni si fosti colegi de liceu si facultate , plecati peste hotare (cei mai multi sunt in Anglia) , trag pe acolo ca niste "boi" , la comanda  "monarhiei"  . Maine daca nu mai sunt capabili de pus la jug ii scuipa  in Romania  (vorba vine) , dar oricum din ce imi povestesc sunt tot un fel  de sclavi pe plantatia altora . Deci hai sa fim seriosi , ca omenia si bunul simt a cam disparut pretutindeni . De manipulare nici nu mai vorbesc .Orinde te-ai duce (pe Pamantul acesta) esti manipulat si mintit intr-un fel sau altul .

Ai dreptate, din pacate a cam disparut bunul simt in zilele noastre, constat ca cu cat evolueaza tehnologia, oamenii din ziua azi, devin din ce in ce mai nesuferiti. :(

• Like 1
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Ai dreptate, din pacate a cam disparut bunul simt in zilele noastre, constat ca cu cat evolueaza tehnologia, oamenii din ziua azi, devin din ce in ce mai nesuferiti. :(

Adică ?

Postat

Adică ?

de exemplu, in autobuz, tinerii din ziua de azi stau cu castile in urechi cu telefonul in mana, butonandu-l si nu cedeaza locul unei persoane mai in varsta, se fac ca nu ii vede;

Postat

de exemplu, in autobuz, tinerii din ziua de azi stau cu castile in urechi cu telefonul in mana, butonandu-l si nu cedeaza locul unei persoane mai in varsta, se fac ca nu ii vede;

Numai pe la noi mai este mentalitatea cu dat locul in autobuz la babe si la moși, dar poate tanarul ala a stat 12 ore in picioare la muncă in timp plătește și abonament in timp ce baba sau moșul au gratuitate ca sa se duca pana la piață in celălalt capat al orașului

• Like 6
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...