Sari la conținut

Ce te reprezinta, ca Roman ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nimic , sunt roman doar ca m-am nascut aici . Abia astept sa strang suficient si sa imi continui viitorul in alta tara.

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:braila
Postat

Nimic , sunt roman doar ca m-am nascut aici . Abia astept sa strang suficient si sa imi continui viitorul in alta tara.

nu trebuie sa strangi nimic.e suficient sa strangi din dinti si sa pleci azi,acum,daca asta e visul tau.considera ca esti singur,sarac si fara nici un dzeu.asta iti da putere sa renunti la starea ta de acum.daca nu azi atunci,niciodata.nu astepta ocazii,gen bani,prieteni,oportunitati
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Oriunde in lume e la fel ca in tara ta daca stii sa faci diferente sau sa compari.e minunat oriunde chiar si in tara ta.te relaxezi in vacante pe glob si vii cu forte proaspete pe meleagurile tale.de ce sa nu schimbam noi romania si sa fugim de ea?

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:.
Postat

Oriunde in lume e la fel ca in tara ta daca stii sa faci diferente sau sa compari.e minunat oriunde chiar si in tara ta.te relaxezi in vacante pe glob si vii cu forte proaspete pe meleagurile tale.de ce sa nu schimbam noi romania si sa fugim de ea?

Un raspuns foarte corect stimabila doamna

Postat

Monarhia, traditiile populare si sufletul poporului roman.

nu inteleg nimic.te rog sa detaliezi
  • Oras:Europa
Postat

nu inteleg nimic.te rog sa detaliezi

Aceste 3 lucruri ma reprezinta pe mine ca Roman. Pe tine ce te reprezinta ?

Postat

Aceste 3 lucruri ma reprezinta pe mine ca Roman. Pe tine ce te reprezinta ?

iti respect principiile de roman,dar sunt atat de multe lucruri care ne reprezinta ca romani
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

voi tinerii ar trebui sa aveti mai multa incredere in fortele voastre

Pai am incredere, tocmai daia si o sa plec.

Chestia asta cu nationalismul este o indoctrinare facuta de state pentru ca populatia sa aiba o  mentalitate de oaie nationalista astfel evitand emigrarile masive(daca toti pleaca , cine naiba mai plateste taxe).

Atat religia , cat si cetatenia nu o alegi, ci te nasti cu ea.

Daca m-as fi nascut la Polul Nord .trebuia sa fiu mandru pentru ca doar acolo am putut sta in igluu si mi-am petrecut copilaria facand rodeo pe foci si m-am jucat leapsha cu pinguinii ?

Daca nu te cosideri reprezentat in acel loc (fie tara , fie loc de munca, fie sistemul de stat ) trebuie sa fi masochist sa stai  sa te complaci si sa nu cauti alte oportunitati.

• Like 10
  • Minus 6
Postat

nu trebuie sa strangi nimic.e suficient sa strangi din dinti si sa pleci azi,acum,daca asta e visul tau.considera ca esti singur,sarac si fara nici un dzeu.asta iti da putere sa renunti la starea ta de acum.daca nu azi atunci,niciodata.nu astepta ocazii,gen bani,prieteni,oportunitati

Nu sunt sarac .nici foarte bogat . Cand m-a refer de strans , ma refer la suma necesara pentru a-mi muta micile afaceri acolo ,care sa imi asigure o continuitate a lor de minim 1 an de zile, daca marja de profit va fi mai mica decat cea preconizata.

Atata timp cat  la noi meritocratia nu exista, iar invidia si sa moara capra vecinului este sport national , Romania va inainta intotdeauna cu pasi de melc.

Cei mai mari dusmani ai tarii , sunt chiar romanii.

• Like 9
  • Minus 6
Reputație: 1050
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu sunt sarac .nici foarte bogat . Cand m-a refer de strans , ma refer la suma necesara pentru a-mi muta micile afaceri acolo ,care sa imi asigure o continuitate a lor de minim 1 an de zile, daca marja de profit va fi mai mica decat cea preconizata.

Atata timp cat  la noi meritocratia nu exista, iar invidia si sa moara capra vecinului este sport national , Romania va inainta intotdeauna cu pasi de melc.

Meritocrația în zona privată? Nene, ești bun, reușești și e meritul tău. Nu reușești, toți și toate sunt de vină, mai puțin tu.  :laugh2

Corupție, mârșăvie, sunt peste tot, doar că sunt făcute mai cu ștaif și mai inteligent. 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Dupa 50 de ani de comunism este normal ca romanii sa fie cei mai mari dusmani ai lor. Asa era pe vremea aceea...toti se turnau la securitate unii oe altii.

Pina nu se schimba cel putin doua generatii...no chance.

• Like 3
Postat

Meritocrația în zona privată? Nene, ești bun, reușești și e meritul tău. Nu reușești, toți și toate sunt de vină, mai puțin tu.  :laugh2

Corupție, mârșăvie, sunt peste tot, doar că sunt făcute mai cu ștaif și mai inteligent. 

Daca tu zici ca mediul privat este un mediu competitiv pe merite, inseamna ca traiesti in alta tara.

Cate banci ajuta IMM-urile cu imprumuturi fara sa ceara o caruta de garantii  ?

Cata birocratie aiurea exista doar ca sa te incurce ?

Te-ai judecat vreodata cu cineva sa iti pierzi ani din viata pentru o cauza ce putea incheiata mult mai devreme?

Da-mi cateva exemple in care tara asta are un sistem care sa functioneze pentru cetatean ?

Concluzie : da eu sunt de vina pentru ca nu ma complac in mediu mostenit  de la comunisti de a da mita si a-mi face pile , pentru ca nu vreau sa traiesc 3 ani in lux pe bani furati ,dupa care confiscata toata averea furata si eu la puscarie in celula cu detinuti bolnavi de sida , stand in fiecare dimneata  al 32-lea ins sa imi vina randul la buda ca sa ma cac.

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Daca tu zici ca mediul privat este un mediu competitiv pe merite, inseamna ca traiesti in alta tara.

Cate banci ajuta IMM-urile cu imprumuturi fara sa ceara o caruta de garantii  ?

Cata birocratie aiurea exista doar ca sa te incurce ?

Te-ai judecat vreodata cu cineva sa iti pierzi ani din viata pentru o cauza ce putea incheiata mult mai devreme?

Da-mi cateva exemple in care tara asta are un sistem care sa functioneze pentru cetatean ?

Concluzie : da eu sunt de vina pentru ca nu ma complac in mediu mostenit  de la comunisti de a da mita si a-mi face pile , pentru ca nu vreau sa traiesc 3 ani in lux pe bani furati ,dupa care confiscata toata averea furata si eu la puscarie in celula cu detinuti bolnavi de sida , stand in fiecare dimneata  al 32-lea ins sa imi vina randul la buda ca sa ma cac.

Ai pus punctul pe i...sistemul din Romania nu functioneaza pentru cetatean.

Este gandit prost si datorita modului in care institutiile statului recruteaza functionarii, el functioneaza cum functioneaza. Peste tot pile, cunostinte, relatii, securisti infiltrati, curve retrase din activitate si angajate de domnul ministru sau secretar de stat, amante in functie, homalai, etc, etc.

• Like 1
Postat

Ai pus punctul pe i...sistemul din Romania nu functioneaza pentru cetatean.

Este gandit prost si datorita modului in care institutiile statului recruteaza functionarii, el functioneaza cum functioneaza. Peste tot pile, cunostinte, relatii, securisti infiltrati, curve retrase din activitate si angajate de domnul ministru sau secretar de stat, amante in functie, homalai, etc, etc.

Cunosc Nshpe mii de cazuri de sinecuristi din sistemul de stat care i-au banii degeaba. Ce e cel mai grav , este nu ca s-au angajat pe pile , ci ca daca ii faci o plangere ca cetatean ca nu isi face treaba sau iti lezeaza drepturile , nu pateste nimic pentru ca toti sunt o mare familie fiind angajati pe pile .

Cea mai tare faza care am vazut-o la stat a fost in liceu cand am facut practica la gara de nord o saptamana si am intrat intr-un birou la etajul 2 unde erau doua femei si un barbat fiecare la biroul lui . Toti aveau birourile goale, fara nici macar o foaie in fata si se uitau unii la altii  fara sa faca nimic , deci pur si simplu aia vegetau 8 ore acolo si asteptau sa isi ia leafa.

• Like 6
  • Minus 6
  • Oras:......
  • Oras:......
Postat

Nici afara nu i mare smecherie decat daca dai tunuri sau esti vreun mare it-ist,doctor ,etc.

Daca munc.pe 10 eur ora pula n-ai facut nimic!

Reputație: 1050
Postat

De futut mai fute careva?

Doar meritocrația, zic!

Postat

Salam de Sibiu si Magiunul de Topoloveni !

Ps : femeile frumoase ne reprezinta pe toti  :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare