Sari la conținut

LADY BARBARA tel 0733277616

Postări Recomandate

Vizitator senior1978
Reputație: 0

Salutare ! Eu m-am simtit foarte bine cu Lady Barbara. Arata ca in poze (sanii aceia fac toti banii) deci are un 9 de la mine pentru aspect. Parerea mea este ca stie sa isi satisfaca clientii. Cel putin asa a fost in cazul meu. Nu m-a grabit si a fost cooperanta la propunerile mele. Oralul si normalul au fost ambele de 10 pentru mine. La locatie nu mi-a placut cearceaful ce acoperea doar trei sfert de geam si in rest locatia a fost acceptabila.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara

Sunat doamna in cauza astăzi însă, fără răspuns..a mai fost cineva recent la ea mai merita? Mulțumesc!

Acu' cativa ani (5-6) cand am fost pe la ea, merita. Acum nu stiu ce sa zic. Nu a fost ceva wooow, incat sa-mi doresc sa repet experienta, dar nici nu pot spune ca a fost o intalnire ratata. Fata cred ca are pe la 40 de ani acum si e mai masiva de felul ei. Nu grasa, insa inalta si cu forme.

• Like 2
Link spre comentariu

Am fost eu mai demult la ea:nu i-am facut recenzie deoarece nu am fost dat pe spate dar nici urat tratat nu am fost.Este ok ca si atitudine,are sani mari dar lasati,isi arata varsta inaintata...Cine are fantezii cu femei mature poate sa o incerce.Eu am fost odata de curiozitate,dar nu mai revin..Aaa si era sa uit cand am ajuns la ea doar ce mancase o shaorma cu usturoi,iar eu urasc acel miros,practic mi a cam taiat din chef,asa ca sa nu aveti surpriza asta😅.Nu ii pasa de clientii de pe forum ca ea lucreaza mult pe afara asa mi-a spus mie.

Link spre comentariu

Este activa, doar ca acum este in Germania.

Cand este in Timisoara este o gazda buna, este printre primele "cunostinte" ale mele. Raspunde la telefon si din Germania ... dar nu stiu cand revine. A fost acum 3 saptamani in Timisoara.

De obicei isi activeaza anuntul pe publi cand este in tara.

Link spre comentariu

Bună seara,

am fost la tânăra doamnă acum două luni, în comparație cu imaginile, este foarte robustă și cu kilograme în plus.

Sânii foarte mari, fundul plat. Desigur că nu este frumoasă cu trăsături foarte marcate, am avut impresia că avea dinți falși, cred că o proteză dentară, respirația ei mirosea de alcool, casa era foarte mică, dezordonată și nu foarte curată cu mirosuri ciudate. Poate că am ales momentul greșit și a mers prost.
Nu mă întorc cu siguranță.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...