Sari la conținut

Zbor deasupra unui cuib de cuci.

Postări Recomandate

• Oras:Europa
Postat

Citind comentariile din topicuri precum Dragi domni si domnisoare, Parerea mea pisha m as pe voi, Spovedania unei prostituate, am senzatia ca privesc acest film....

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se zvârcoleste Nicolaescu in urnă =))

Postat

Ea e...

Ce e ciudat, pe forumul ăsta sunt mulți care denotă cultură și inteligență dar preferă să se scufunde în cloacă, coborând la nivelul celui cu care intra în conflict. Dar cum înjură femeile, eu încă nu am găsit bărbat care să se apropie...

Referitor la subiectul topicului, oare forumul atrage persoanele cu tulburări la mansardă precum un felinar fluturii?

Forumul are si persoane cu multe frustrari acumulate in timp, ura si inversunare, polite de platit.

Foarte posibil ca in timp, acestea sa se transforme si in tulburari.

Domeniul acesta al sexului platit, implica un stres emotional maxim, atit pentru doamne, cit si pentru unii domni.

• Like 1
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Da.eu cel putin,recunosc.la o cautare pe google al nr meu de tel,am gasit o postare aici pe forum.de atunci am ramas sclava.nu mai am ce comenta.cuvintele sunt de prisos.nu-mi place netul si mereu il injur pe cel care mi-a deschis calea catre aventura asta,pentru ca jumate din timpul meu il folosesc stand pe net fara nici un beneficiu.e doar antistres cu toate ca mai rau ma stresez

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Având în vedere profilul site-ului, cred că mai potrivit ar fi fost "Zbor deasupra unui cuib de buci".

• Like 9
  • Minus 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Numa' la futut va e gandu'

• Like 2
  • Minus 3
Reputație: 1046
Postat

Numa' la futut va e gandu'

Ție nu, este?

• Like 7
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...