aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Iunie 3, 2017 .. 9 3 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 3, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 3, 2017 Ar mai fii si annona 6 3 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 ... 2 3 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 3, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 3, 2017 Daca ar mai fii cineva,rog userii sa mai faca propuneri.ar fi bine venit si un topic al lor,ca sa nu mai inunde toate subiectele interesante 4 4 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2017 Si credeti ca o sa va asculte ? . Impartial vorbind, fiecare user are dreptul sa scrie unde vrea (chiar daca multi scriu ineptii - cazul tantricii , annonei) si totusi si voi a-ti vorbit offtopic pe alte threaduri. 7 5 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iunie 3, 2017 Nu se poate, alta dorinta ? 6 2 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 3, 2017 http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/14427881/1/balaceanca-thomas-dan.jpg?width=605 Noua siglă pentru acest forum, vine vara, o să fie mai rău, vei vedea, alessandra 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Si credeti ca o sa va asculte ? . Impartial vorbind, fiecare user are dreptul sa scrie unde vrea (chiar daca multi scriu ineptii - cazul tantricii , annonei) si totusi si voi a-ti vorbit offtopic pe alte threaduri.Stii cum e? Hotul striga hotul. Vor sa puna la colt cum s.ar spune...cine?...niste useri care jignesc tot ce pot in jurul lor....pe cine??..pe alti useri care de obicei nu jignesc...chiar daca sunt jigniti.acum 4 ani...cred ca as fi facut ferfenita pe oricine m.ar fi jignit..acum ..m.am mai maturizat si nu ma mai cobor la nivelul nimanui...sa latre fiecare cat il du e tartacuta. Altfel atata vreme cat ne exprimam respectuos cred ca avem dreptul de a posta oe orice topic dorim. 2 3 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 ... 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 ... 1 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2017 Nu e vorba de asta. Dar pe bune ? Este site de Ajutor social/ Casa de copii/ Psihologie/ Spital de nebuni? Nu . E site de prostituate . Trebuie sa intelegeti ca aceasta categorie Discutii Generale trebuie redenumita in Frustrari Generale asa lumea nu ar mai fi confuza despre ce e vorba 8 5 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 .. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Absolut deloc. Nu pisicul are frustrari in topice deschise...ci utilizatorii. 3 3 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Absolut deloc. Nu pisicul are frustrari in topice deschise...ci utilizatorii. N ai prins faza 😬 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2017 N ai prins faza Las-o! 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 .. 1 3 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Iunie 3, 2017 De ce un barbat sanatos la cap si-ar mai pierde timpul pe un astfel de forum, cu astfel de exemplare feminine ? As mai fi adaugat vreo 3-4 nume titlului + pe initiatoarea(tzatza) titlului dornica de scandal, afirmare si promovare, dar n-am chef si timp de polemici personale. So, ce mai ramane in afara proxenetilor, prostituatelor mute si retardate pestite de ei, cat si in afara grupului furnizor de trafic si scandal al celor 10-20 de nebuni si nebune scapati din balamuc ori cu net free acolo ? Sa mai adaug si turma de melteni tractoristi/tiristi/taximetristi opariti la cur si alti dorei furnizori de telemea, paznici de noapte ghiolbani si semianalfabeti ori grupul pensionarilor veseli, care mai au erectie doar in tase, futand toti cu limba de-i doare curul ? Glina pare o oaza de curatenie pe langa ceea ce a ajuns forumul asta, infectie, puroi, metastaza. Bai oameni buni, 3/4 dintre voi aveti probleme psihice grave, nici nu mai conteaza care-i proxenet si care-i nebun dintre voi, aveti nevoie de consult si tratament de specialitate, poate asa macar cativa dintre voi veti putea fi adusi pe linia de plutire. BOSS, sculament si focar de infectie ai facut din site-ul asta, mai urmeaza sa le publici mesajele private si datele personale, dar nici asa nu cred ca te mai apuca anul viitor cu taraba deschisa. PS: dintre exemplarele/orataniile vehiculate pe aici, Adina mi se pare cea mai coerenta si de bun simt in limbaj, fiind umilita si batjocorita in ultimul hal constant in ultimul an, iar faptul ca are puterea sa recunoasca public ca se fute si fara guma, este de apreciat, fata de 3/4 dintre panaramele, muistele si muistii prezenti aici care oricum se fut fara guma, dar nu recunosc public acest lucru. 5 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 .. 2 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 3, 2017 De ce un barbat sanatos la cap si-ar mai pierde timpul pe un astfel de forum, cu astfel de exemplare feminine ? As mai fi adaugat vreo 3-4 nume titlului + pe initiatoarea(tzatza) titlului dornica de scandal, afirmare si promovare, dar n-am chef si timp de polemici personale. So, ce mai ramane in afara proxenetilor, prostituatelor mute si retardate pestite de ei, cat si in afara grupului furnizor de trafic si scandal al celor 10-20 de nebuni si nebune scapati din balamuc ori cu net free acolo ? Sa mai adaug si turma de melteni tractoristi/tiristi/taximetristi opariti la cur si alti dorei furnizori de telemea, paznici de noapte ghiolbani si semianalfabeti ori grupul pensionarilor veseli, care mai au erectie doar in tase, futand toti cu limba de-i doare curul ? Glina pare o oaza de curatenie pe langa ceea ce a ajuns forumul asta, infectie, puroi, metastaza. Bai oameni buni, 3/4 dintre voi aveti probleme psihice grave, nici nu mai conteaza care-i proxenet si care-i nebun dintre voi, aveti nevoie de consult si tratament de specialitate, poate asa macar cativa dintre voi veti putea fi adusi pe linia de plutire. BOSS, sculament si focar de infectie ai facut din site-ul asta, mai urmeaza sa le publici mesajele private si datele personale, dar nici asa nu cred ca te mai apuca anul viitor cu taraba deschisa. PS: dintre exemplarele/orataniile vehiculate pe aici, Adina mi se pare cea mai coerenta si de bun simt in limbaj, fiind umilita si batjocorita in ultimul hal constant in ultimul an, iar faptul ca are puterea sa recunoasca public ca se fute si fara guma, este de apreciat, fata de 3/4 dintre panaramele, muistele si muistii prezenti aici care oricum se fut fara guma, dar nu recunosc public acest lucru. Zi-le, Marinare 1 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 3, 2017 Vorbiți aici ,și lăsați dracu alte topice de citit. Peste tot ,dar peste tot,numai căcaturi vad. Spune-ti-va suferintele aici ,că poluați topicele frumoase,inutil. Una pune poze cu alt user,alta își arată odrasla,una vorbește din fabule... E UN FORUM DE PROSTITUATE,NU DE AJUTOR SOCIAL SAU CENTRU BALACEANCA.Vorbeste tu cacaturi in fabule si iti las tie locul aici. 4 2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Vorbeste tu cacaturi in fabule si iti las tie locul aici.Eliberează monstruletii. 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 3, 2017 Si credeti ca o sa va asculte ? . Impartial vorbind, fiecare user are dreptul sa scrie unde vrea (chiar daca multi scriu ineptii - cazul tantricii , annonei) si totusi si voi a-ti vorbit offtopic pe alte threaduri.Eu scriu inepții pentru că ma distrez cand vad ca lumea înjură in jur, iar alții se pun in genunchii si se roagă ca totul sa se oprească... Ar trebui sa nu ma distrez si sa nu vreau acele inepții in vorbele mele, să scriu serios despre subiect, cateva vorbe si apoi sa ies de pe net ca restul sunt injuraturi? 4 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 3, 2017 Eliberează monstruletii.Care sunt aceia...vrei sa ii vedem împreună, ca esti pe topicul meu!? Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Care sunt aceia...vrei sa ii vedem împreună, ca esti pe topicul meu!?Arata i . Eu ți l am făcut,practic,am dreptul . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum