picon Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 10, 2017 ma uitam numa' prostii mananca orez cu paine ) ghertoii .... dar ai dreptate , orezul de spital nu hraneste ) Pisalaule, sa inteleg ca esti "larg" )Fiță, frate! Piept de sos caramelizat, cu pilaf sârbesc și salată de varză, într-o cârciumă de mahala, cu pretenții de lux, banală, fără personalitate, ca o cantină, cu o dizeuză conlocuitoare ce cântă "Drumurile noastre", probabil, celor câțiva clienți rătăciți prin locantă. Plm ... Mîșkin era mai spectaculos!
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 10, 2017 Eu stiu daca e chiar asa. Daca incepe si spune ca are userul X puta mica.... totusi... parca nu e ok. Eu am spus FARA nume si prenume
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 10, 2017 Cred ca a picat de mult metoda recomandarii din gura in gura.se practica pe vremuri.acum au aparut anunturile inca nu , sunt cele mai bune recomandari
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 10, 2017 Fiță, frate! Piept de sos caramelizat, cu pilaf sârbesc și salată de varză, într-o cârciumă de mahala, cu pretenții de lux, banală, fără personalitate, ca o cantină, cu o dizeuză conlocuitoare ce cântă "Drumurile noastre", probabil, celor câțiva clienți rătăciți prin locantă. Plm ... Mîșkin era mai spectaculos! nu era pilaf sarbesc era pur si simplu un orez ordinar fiert excesiv ...offff... si asezarea in farcurie lasa de dorit cred ca bucatelele alea de carne reprezentau trompa elefantului ) ca sa nu mai zic ca foile de salata erau pur si simplu aruncate pe farfurie ... una din ele , putin ingalbenita pe margini ) Mai bine statea acasa si isi arunca in farfurie niscaiva de'ale gurii ... nici nu-l costa atat cat l-a costat o cina la acea carciuma ne-am lamurit si de pisalaul forumului ... isi merita pe deplin nickname-ul ales 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 10, 2017 nu era pilaf sarbesc era pur si simplu un orez ordinar fiert excesiv ...offff... si asezarea in farcurie lasa de dorit cred ca bucatelele alea de carne reprezentau trompa elefantului ) ca sa nu mai zic ca foile de salata erau pur si simplu aruncate pe farfurie ... una din ele , putin ingalbenita pe margini ) Mai bine statea acasa si isi arunca in farfurie niscaiva de'ale gurii ... nici nu-l costa atat cat l-a costat o cina la acea carciuma ne-am lamurit si de pisalaul forumului ... isi merita pe deplin nickname-ul ales
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 10, 2017 va povestesc eu o faza mai tarziu ...haioasa.... ce atatea harfe la mancare si Restaurante de Lux
sfintia sa pipilica Reputație: 26 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 10, 2017 Fiță, frate! Piept de sos caramelizat, cu pilaf sârbesc și salată de varză, într-o cârciumă de mahala, cu pretenții de lux, banală, fără personalitate, ca o cantină, cu o dizeuză conlocuitoare ce cântă "Drumurile noastre", probabil, celor câțiva clienți rătăciți prin locantă. Plm ... Mîșkin era mai spectaculos! Nu cred că un Limbric anal modificat genetic,care bea vin din paie fermentate la 5 lei carafa poate face comentarii pe tema asta.Un bătrânel singur si trist a cărui singură bucurie este ședințele de umilință extremă administrate de Siana,iar atunci când nu ai bani să mergi la stăpâna ta te mulțumești si cu umilințele administrate de majoritatea membrilor acestui forum.Cum pula mea sa vorbești tu,un sclav sexual care ai trăit 1 an cu Siana,cea mai scârboasă prostituată din București.Sclavule,tu vorbești de restaurante când tu îți petreci tot timpul aici,ai prima postare la 6 dimineața și ultima la 3-4 noaptea și asta zi de zi timp de 6 ani.Ai văzut că am fost banat si ai prins tupeul tipic sclavilor sexuali,dar ți-am făcut o surpriză,am reactivat contul doar ca să-ți dau tie la muie așa cum îți place,cu DEEP si CIM.Acum pot să-mi banez iar contul,pentru că misiunea mea pe site-ul ăsta a fost îndeplinită,am transformat o cocotă care se credea Gurul site-ului intr-o cârpă folosită de toți pentru a se șterge la cur.
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2017 Wow....ce urat
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 10, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 10, 2017 Nu cred că un Limbric anal modificat genetic,care bea vin din paie fermentate la 5 lei carafa poate face comentarii pe tema asta.Un bătrânel singur si trist a cărui singură bucurie este ședințele de umilință extremă administrate de Siana,iar atunci când nu ai bani să mergi la stăpâna ta te mulțumești si cu umilințele administrate de majoritatea membrilor acestui forum.Cum pula mea sa vorbești tu,un sclav sexual care ai trăit 1 an cu Siana,cea mai scârboasă prostituată din București.Sclavule,tu vorbești de restaurante când tu îți petreci tot timpul aici,ai prima postare la 6 dimineața și ultima la 3-4 noaptea și asta zi de zi timp de 6 ani.Ai văzut că am fost banat si ai prins tupeul tipic sclavilor sexuali,dar ți-am făcut o surpriză,am reactivat contul doar ca să-ți dau tie la muie așa cum îți place,cu DEEP si CIM.Acum pot să-mi banez iar contul,pentru că misiunea mea pe site-ul ăsta a fost îndeplinită,am transformat o cocotă care se credea Gurul site-ului intr-o cârpă folosită de toți pentru a se șterge la cur.Bai frustratule, mergi la iq77, futeti-va in cur, poate va mai linistiti! Limbajul, ura si "tenacitatea" cu care atacati pe cineva, nu aface altceva decat sa dovedeasca ca aveti probleme la "acoperisuri" ( un cuvant drag celui cu care te muiesti)!Singura ta misiune pe acest forum este sa dovedesti prostie si, impreuna cu prietenii tai, sa faci acest forum sa decada!Besiti bai otreapelor de aici! 12 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 10, 2017 Nu cred că un Limbric anal modificat genetic,care bea vin din paie fermentate la 5 lei carafa poate face comentarii pe tema asta.Un bătrânel singur si trist a cărui singură bucurie este ședințele de umilință extremă administrate de Siana,iar atunci când nu ai bani să mergi la stăpâna ta te mulțumești si cu umilințele administrate de majoritatea membrilor acestui forum.Cum pula mea sa vorbești tu,un sclav sexual care ai trăit 1 an cu Siana,cea mai scârboasă prostituată din București.Sclavule,tu vorbești de restaurante când tu îți petreci tot timpul aici,ai prima postare la 6 dimineața și ultima la 3-4 noaptea și asta zi de zi timp de 6 ani.Ai văzut că am fost banat si ai prins tupeul tipic sclavilor sexuali,dar ți-am făcut o surpriză,am reactivat contul doar ca să-ți dau tie la muie așa cum îți place,cu DEEP si CIM.Acum pot să-mi banez iar contul,pentru că misiunea mea pe site-ul ăsta a fost îndeplinită,am transformat o cocotă care se credea Gurul site-ului intr-o cârpă folosită de toți pentru a se șterge la cur.Te-ai enervat, este? Marș, în p.m. de lumpen mizer! 6 5
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 10, 2017 Pai ce faci varule, ai zis ca te linisteti, da vad ca ai luat-o pe aratura si mai rau, iar ai avut activitate intensa pa subect. Mai bubix, sa mor daca am ceva personal cu tine, chiar pari o persoana placuta, si in ciuda aparentelor chiar extista logica in ce spui referitor la ceea ce se petrece in creierii facuti praf ai peste 95% dintre prostituate, numai ca, chiar daca esti logic si coerent in exprimare tu suferi grav de afectiune sau ce naiba crezi tu in bibilica ta ca este afectiunea. Habar n-am ce-i, cum se numeste, dar sigur este o boala chestia asta imaginara si dorinta continua de afectiune, cat mai multa afectiune. Intelege un lucru, tipologia ta de barbat, ca nu esti unicul, sunt o gramada ca tine numai ca nu o recunosc, nu este bai varule compatibila cu genul asta de femei, ce pula calului nu intelegi ? Toate dintre ele au clipe de ratacire, cand se viseaza printese, dragoste si alte cacaturi, exprimate in marea lor parte prin citatele si pozele alea copy-paste retardant-gretoase de dragoste de pe fasbuci, da bai varule, stop joc, alea sunt doar momente, clipe, tipul si tipologia acestor de femei nu este cea pe care ti-o imaginezi tu. Nu stiu daca bipolaritatea le face pe femei sa ajunga sa practice 'meseria' asta degradanta, sau daca jegul si mizeria moral-sufeteasca intalnita in jobul asta ajunge sa le devieze pe marea majoritate atat de rau incat sa ajunga in bipolaritate, nici nu-mi bat capul sa inteleg sau sa repar toti/toate diliile, am alta specialitate, cert este ca sunt dementi si niciun om sanatos psihic nu doreste sa aiba prea multa legatura cu dementii incercand sa-i repare asa cu te lauzi tu ca incerci, sunt doctori care ar trebui sa se ocupe de ei. Trebuie sa intelegi odata ca tu, tipul tau de barbat in mintea si mentalitatea lor reprezentati doar niste papagali, trebuie sa intelegi ca ele doar viseaza la acesti barbati in clipele de ratacire, momente bai varule, clipe, dar pe termen lung nu-si doresc acest tip de barbati. Te invarti si tu printre ele, ca si mine ca, si multi altii dintre noi, chiar nu realizezi ca 95% dintre ele nu au mai mult de 4-8 ani de scoala generala si aia facura pe sarite, ca 95% dintre ele sunt semianalfabete ? Ce pula calului poti face cu o astfel de femeie cand nici macar vointa vezi ca nu are, sa o pui pe varza ? Singura lor sansa este sa-si gaseasca niste dorei sufletisti, muncitori, nu prea betivi, care sa le respecte cat de cat, cu care sa se impuieze si sa traiasca la nivel mental acolo pe la nivelul genunchiului broastei. Cum crezi tu ca un barbat cu studii superioare facute pe bune, nu stiu altii dar eu asa am facut-o, deci cum crezi tu ca poti aduce/ridica o astfel de femeie din mocirla la un nivel acceptabil ca sa nu ajungi sa te plictiseti de ea in maxim jumatate de an ? Sunt extreeem de rare cazurile in care o femeie civila cu o educatie medie/modesta isi doreste sa creasa si sa progreseze alaturi de un barbat mult mai educat decat ea, in cazul prostituatelor cu maxim 2-3 clase pe care le frecventezi tu, cred ca procentul tinde spre 0. Intelege ca pula in pizda nu este dragoste, tu esti, din ceea ce scrii, o fire destul de slaba si emotiva, daca tu crezi ca tu vei reusi sa schimbi o prostituata, te inseli grav, tu trebuie sa te schimbi, tu trebuie sa te cobori la nivelul ei de oligofrenism, crezi ca poti sa faci lucrul asta ? Vreau sa te intreb ceva, macar esti disperat dupa pizda, adica iti place si poti da dai la buci nonstop sau cauti doar afectiune la ele ? Ca daca nu le futi macar de 2-3 ori pe zi sa le ocupi mintea si asa obosita sa o ia razna pe campii si cauti doar afectiune, iti repet a zecea oara, lasa-le dreaq de bagaboante ca nu-s de tine. Tie ti-e si rusine sa pronunti cuvantul pula, vii din alt mediu, ce mama dreaq de compatibilitate emotionala vezi sau crezi ca o sa gasesti tu la o bagaboanta semianalfabeta pe care o fi alergat-o ta-su, fra-su, bunica-su var-su, unchi-su in pula goala prin gradina, care e cu pula-n gura de dimineata pana seara, nu doar la figurat ci si la propriu, cred ca nici un psiholog bun nu ar putea deslusi barzaunii de care suferi. Daca de tras pe nas nu tragi, in vena nu-ti bagi, botanice nu consumi, stai dreaq departe de bautura o perioada pana depasesti andropauza, criza de la 40-50, i-ati nevasta si copilul, du-te la tara, fa-ti o sera si apuca-te de legumicultura. Tare asta !!Chiar merge treaba,se castiga bine din "combinatiile" cu legume (sera,solar) .
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 10, 2017 😊
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 10, 2017 Astea sunt chestii de novici,daca intrai pe mâna profesioniștilor,nu prea mai aveai șanse de scăpare.Faptul că s-au interesat de tine dovedește încă odată spusele Sfântului Părinte,ca în spatele prostituatelor stau la pândă interlopii.Tu de unde stii asa bine totul ? 1
man@work Reputație: -2084 Postat Iunie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 10, 2017 Tu de unde stii asa bine totul ?din.. interior, zic 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2017 Tu de unde stii asa bine totul ? A zis ca a avut o afacere acum multi in zona Garii de Nord si vedea cum sunt racolate fetele venite din provincie si cum mergea tot sistemul.
sfintia sa pipilica Reputație: 26 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 10, 2017 Te-ai enervat, este? Marș, în p.m. de lumpen mizer!Limburici anal modificat genetic, răspunsul tău a fost cât se poate de previzibil.Cum PLM să negi tot ce am spus despre tine cad dovezile sunt cât se poate de clare?
man@work Reputație: -2084 Postat Iunie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 10, 2017 A zis ca a avut o afacere acum multi in zona Garii de Nord si vedea cum sunt racolate fetele venite din provincie si cum mergea tot sistemul. erau "racolate" dinaninte de Gara de Nord.. aici doar se facea "pass-ul" 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2017 erau "racolate" dinaninte de Gara de Nord.. aici doar se facea "pass-ul" Habar nu am, dar la munte chestii are dreptate. Am vazut eu cateva pe pielea mea. Eu nu am patit nimic, Am fost norocos, dar nu stiu altii.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Habar nu am, dar la munte chestii are dreptate. Am vazut eu cateva pe pielea mea. Eu nu am patit nimic, Am fost norocos, dar nu stiu altii. gooooooooo bubutza gooooooooo 3
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2017 gooooooooo bubutza goooooooooMa duc si ma duc. La munte maine adica.
man@work Reputație: -2084 Postat Iunie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 10, 2017 Habar nu am, dar la munte chestii are dreptate. Am vazut eu cateva pe pielea mea. Eu nu am patit nimic, Am fost norocos, dar nu stiu altii. deci ba da 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Ma duc si ma duc. La munte maine adica. dă-mi mie șoimul turbat ((
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2017 dă-mi mie șoimul turbat (( Il eliberez. L-a un prieten care are pasari la doctor si cica avea niste pene rupte. Foarte probabil s-a batut cu alti soimi, ca se pare ca in blocul de vis-a-vis e un cuib de soimi si astia se bat pentru teritoriu. Ca sa nu astepte sa creasca altele, cica i le repara pe asta si e bun de dat drumul. Probabil ca o sa il duc in afara Bucurestiului, sa nu stea printre blocuri pe aici. Ti-am mai zis, e o pasare foarte frumoasa si nu merita sa stea in captivitate. PS: Daca vrei iti dau doua broaste testoase cu tot cu acvariu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2017 Mişikin, o fi la rolangaros? 3 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 Il eliberez. L-a un prieten care are pasari la doctor si cica avea niste pene rupte. Foarte probabil s-a batut cu alti soimi, ca se pare ca in blocul de vis-a-vis e un cuib de soimi si astia se bat pentru teritoriu. Ca sa nu astepte sa creasca altele, cica i le repara pe asta si e bun de dat drumul. Probabil ca o sa il duc in afara Bucurestiului, sa nu stea printre blocuri pe aici. Ti-am mai zis, e o pasare foarte frumoasa si nu merita sa stea in captivitate. PS: Daca vrei iti dau doua broaste testoase cu tot cu acvariu. aoleu 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum