Sari la conținut

Camasa de la Zara... WTF !!!!!

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Apropo de moda.

Mie nu imi place respectiva camasa pentru ca "e la moda". Nu m-am luat in viata mea dupa "ce se poarta sezonul asta". Eu ma imbrac in stilul meu de cand ma stiu, un pick metal, un pic punk, un pic baietesc si in acelasi timp un pic feminin.

Ma apuc sa caut camasa pe net. Daca are si alt imprimeu, mi-o iau :)

sa inteleg ca iti place tipul sport si cat mai practic.tunsa scurt,blugi,geaca,tricou,o
Postat

O viata mi a placut stilul clasic(cauzal) si uneori cel foarte indraznet si sexy.as vrea sa ma orientez pe alt stil.as incerca ceva metalic sau boieresc

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nimic nu-mi place mai mult la un barbat,decat pantalonii de stofa la dunga si camasa apretata.sa inteleg singura ca nu am mai vazut un barbat de ani de zile?

• Oras:...
Postat

sa inteleg ca iti place tipul sport si cat mai practic.tunsa scurt,blugi,geaca,tricou,o

Total gresit.

Din toate stilurile insirate de mine, nu cred ca am pomenit cuvantul sport. Nu detin nici macar o pereche de blugi iar cand vine vorba de par, te asigur ca e extrem de lung.

post-223344-0-17740600-1496606389_thumb.jpgpost-223344-0-57080800-1496606396_thumb.jpgpost-223344-0-85647300-1496606403_thumb.jpgpost-223344-0-94033200-1496606410_thumb.jpgpost-223344-0-87348400-1496606417_thumb.jpg

Astea sunt cateva exemple de cum m-ai vedea imbracata pe strada sau, in cele mai feminine poze, pe undeva mai...classy?

Poftim si parul meu :)

post-223344-0-26672100-1496606534_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Total gresit.

Din toate stilurile insirate de mine, nu cred ca am pomenit cuvantul sport. Nu detin nici macar o pereche de blugi iar cand vine vorba de par, te asigur ca e extrem de lung.

attachicon.gif0c3b265f689dcf069bdc9c85ed04c6a1.jpgattachicon.gif3848.jpgattachicon.gif11404085.jpgattachicon.gifa435cc4ba150cf4459a29c71655284fa.jpgattachicon.gifkittyearshrug2.jpg

Astea sunt cateva exemple de cum m-ai vedea imbracata pe strada sau, in cele mai feminine poze, pe undeva mai...classy?

attachicon.gifAlice Adore 0724144182 117.JPG

Latex tati ;)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Total gresit.

attachicon.gif0c3b265f689dcf069bdc9c85ed04c6a1.jpgattachicon.gif3848.jpgattachicon.gif11404085.jpgattachicon.gifa435cc4ba150cf4459a29c71655284fa.jpgattachicon.gifkittyearshrug2.jpg

attachicon.gifAlice Adore 0724144182 117.JPG

:gifs_ojos

Postat

E un stil tineresc si aduce mai mult metal sau rock.e o combinatie placuta daca nu te axezi pe negru

Postat

In general femeile cu un grad ridicat de senzualitate imbraca vestmante mulate pe corp

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

E un stil tineresc si aduce mai mult metal sau rock.e o combinatie placuta daca nu te axezi pe negru

Nu e neaparat tineresc,sunt si persoane trecute de 40 care se imbraca asa,negru ce are?

Postat

Perversiuni ;) :iagree

Latexul nu e o perversiune pt mine :)

Daca nu as fi atat de calduroasa de cand ma stiu, m-as imbraca in latex aproape tot timpul. Lasand caldura la o parte, pentru mine este cel mai comod lucru de pe planeta. A second skin.

:gifs_ojos

Ce doresti? :D

Offf...tot nu intelegi. E o combinatie de: metal, punk, steampunk, fetish, hobo, casual, goth, glam. E o combinatie descoperita de mine cu mult timp in urma, ce ma face sa ma simt si comod si sexy si consider ca ma reprezinta. Trebuie sa ma simt eu bine in ce ma imbrac, nu imi pasa de ce crede lumea despre stilul creat de mine si oricum am insirat doar cateva poze ca sa iti faci o idee. Nu am stat sa googalesc prea mult.

Ma axez pe negru. Iubesc negrul. E usor de intretinut, intotdeauna o sa fie "la moda ;) pentru ca negru = classy" (vezi exemplul de little black dress) si pur si simplu imi place. Restul tine de cum stii sa accesorizezi tinuta. Fashion is a lifestyle :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Latexul nu e o perversiune pt mine :)

Daca nu as fi atat de calduroasa de cand ma stiu, m-as imbraca in latex aproape tot timpul. Lasand caldura la o parte, pentru mine este cel mai comod lucru de pe planeta. A second skin.

Ce doresti? :D

Offf...tot nu intelegi. E o combinatie de: metal, punk, steampunk, fetish, hobo, casual, goth, glam. E o combinatie descoperita de mine cu mult timp in urma, ce ma face sa ma simt si comod si sexy si consider ca ma reprezinta. Trebuie sa ma simt eu bine in ce ma imbrac, nu imi pasa de ce crede lumea despre stilul creat de mine si oricum am insirat doar cateva poze ca sa iti faci o idee. Nu am stat sa googalesc prea mult.

Ma axez pe negru. Iubesc negrul. E usor de intretinut, intotdeauna o sa fie "la moda ;) pentru ca negru = classy" (vezi exemplul de little black dress) si pur si simplu imi place. Restul tine de cum stii sa accesorizezi tinuta. Fashion is a lifestyle :)

deocamdata nu vreau nimic,doar am apreciat pozele in special cea in care apari,faina tinuta :)

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Rozica o dormi ? :)

• Oras:elsewhere
Postat

Rozica o dormi ? :)

Strugul te-am cautat  toata ziua nu ai vazut pe topicu de perle?

Am crezut ca nu mai ai strop de iubire pt mine :( Am treaba pana pe la 2 nu am cum dormi

Postat

on topic daca tantric mai posteaza pe topicele mele nou moda a verii pt mine va fi camasa de... forta :laugh2

:no2

• Like 1
Postat

=))

minte-ma frumos ca ma iubesti ca un frate si eu ma prefac ca te cred :D

Vizitator
Postat

Nu pot să te mint eu pe tine =))

Postat

Nu pot să te mint eu pe tine =))

ca la bdsm. daca e consesual e ceva normal.

brr ce pofta mi-e de limonada cu miere si menta proaspata si nu am menta  :(

Postat

Opa, suntem martori la o combinatiune ? :)

nope nu vezi ca suntem prietenosi si respectuosi?

asa-s eu cand mi-e drag careva, oi fi avand eu reputatie de scorpie nebuna, dar sunt dulce si cuddly

plus  clony are o aura tare pozitiva 

• Like 1
Vizitator
Postat

Sa-ti aduca Bogdanel mentă =))

Postat

Sa-ti aduca Bogdanel mentă =))

Pana ajunge cu ea la mine se ofileste menta ca starea lui de spirit din ultima vreme :laugh2

:iagree

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ca la bdsm. daca e consesual e ceva normal.

brr ce pofta mi-e de limonada cu miere si menta proaspata si nu am menta   :(

Dacă ai frecat-o pe forum! De mentă, zic.  :laugh2

• Like 6
  • Minus 5

Postat

Dacă ai frecat-o pe forum! De mentă, zic.  :laugh2

Da, haha. Mi-am zis ca is eu destul dementa

Si ma doare si spatele tare, Picon azi maine is baba o sa vezi tu :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...