doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 4, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 4, 2017 Apropo de moda. Mie nu imi place respectiva camasa pentru ca "e la moda". Nu m-am luat in viata mea dupa "ce se poarta sezonul asta". Eu ma imbrac in stilul meu de cand ma stiu, un pick metal, un pic punk, un pic baietesc si in acelasi timp un pic feminin. Ma apuc sa caut camasa pe net. Daca are si alt imprimeu, mi-o iau sa inteleg ca iti place tipul sport si cat mai practic.tunsa scurt,blugi,geaca,tricou,o
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 4, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 4, 2017 O viata mi a placut stilul clasic(cauzal) si uneori cel foarte indraznet si sexy.as vrea sa ma orientez pe alt stil.as incerca ceva metalic sau boieresc 3 3
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 4, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 4, 2017 Nimic nu-mi place mai mult la un barbat,decat pantalonii de stofa la dunga si camasa apretata.sa inteleg singura ca nu am mai vazut un barbat de ani de zile?
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 sa inteleg ca iti place tipul sport si cat mai practic.tunsa scurt,blugi,geaca,tricou,o Total gresit. Din toate stilurile insirate de mine, nu cred ca am pomenit cuvantul sport. Nu detin nici macar o pereche de blugi iar cand vine vorba de par, te asigur ca e extrem de lung. Astea sunt cateva exemple de cum m-ai vedea imbracata pe strada sau, in cele mai feminine poze, pe undeva mai...classy? Poftim si parul meu 3
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Autor Postat Iunie 4, 2017 Total gresit. Din toate stilurile insirate de mine, nu cred ca am pomenit cuvantul sport. Nu detin nici macar o pereche de blugi iar cand vine vorba de par, te asigur ca e extrem de lung. 0c3b265f689dcf069bdc9c85ed04c6a1.jpg3848.jpg11404085.jpga435cc4ba150cf4459a29c71655284fa.jpgkittyearshrug2.jpg Astea sunt cateva exemple de cum m-ai vedea imbracata pe strada sau, in cele mai feminine poze, pe undeva mai...classy? Poftim si parul meu Alice Adore 0724144182 117.JPGLatex tati
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Autor Postat Iunie 4, 2017 Perversiuni
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Postat Iunie 4, 2017 Total gresit. Din toate stilurile insirate de mine, nu cred ca am pomenit cuvantul sport. Nu detin nici macar o pereche de blugi iar cand vine vorba de par, te asigur ca e extrem de lung. 0c3b265f689dcf069bdc9c85ed04c6a1.jpg3848.jpg11404085.jpga435cc4ba150cf4459a29c71655284fa.jpgkittyearshrug2.jpg Astea sunt cateva exemple de cum m-ai vedea imbracata pe strada sau, in cele mai feminine poze, pe undeva mai...classy? Poftim si parul meu Alice Adore 0724144182 117.JPG
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 4, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 4, 2017 E un stil tineresc si aduce mai mult metal sau rock.e o combinatie placuta daca nu te axezi pe negru
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 4, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 4, 2017 In general femeile cu un grad ridicat de senzualitate imbraca vestmante mulate pe corp 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Postat Iunie 4, 2017 E un stil tineresc si aduce mai mult metal sau rock.e o combinatie placuta daca nu te axezi pe negruNu e neaparat tineresc,sunt si persoane trecute de 40 care se imbraca asa,negru ce are?
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 4, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 4, 2017 Perversiuni Latexul nu e o perversiune pt mine Daca nu as fi atat de calduroasa de cand ma stiu, m-as imbraca in latex aproape tot timpul. Lasand caldura la o parte, pentru mine este cel mai comod lucru de pe planeta. A second skin. Ce doresti? E un stil tineresc si aduce mai mult metal sau rock.e o combinatie placuta daca nu te axezi pe negru Offf...tot nu intelegi. E o combinatie de: metal, punk, steampunk, fetish, hobo, casual, goth, glam. E o combinatie descoperita de mine cu mult timp in urma, ce ma face sa ma simt si comod si sexy si consider ca ma reprezinta. Trebuie sa ma simt eu bine in ce ma imbrac, nu imi pasa de ce crede lumea despre stilul creat de mine si oricum am insirat doar cateva poze ca sa iti faci o idee. Nu am stat sa googalesc prea mult. Ma axez pe negru. Iubesc negrul. E usor de intretinut, intotdeauna o sa fie "la moda pentru ca negru = classy" (vezi exemplul de little black dress) si pur si simplu imi place. Restul tine de cum stii sa accesorizezi tinuta. Fashion is a lifestyle 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2017 Postat Iunie 4, 2017 Latexul nu e o perversiune pt mine Daca nu as fi atat de calduroasa de cand ma stiu, m-as imbraca in latex aproape tot timpul. Lasand caldura la o parte, pentru mine este cel mai comod lucru de pe planeta. A second skin. Ce doresti? Offf...tot nu intelegi. E o combinatie de: metal, punk, steampunk, fetish, hobo, casual, goth, glam. E o combinatie descoperita de mine cu mult timp in urma, ce ma face sa ma simt si comod si sexy si consider ca ma reprezinta. Trebuie sa ma simt eu bine in ce ma imbrac, nu imi pasa de ce crede lumea despre stilul creat de mine si oricum am insirat doar cateva poze ca sa iti faci o idee. Nu am stat sa googalesc prea mult. Ma axez pe negru. Iubesc negrul. E usor de intretinut, intotdeauna o sa fie "la moda pentru ca negru = classy" (vezi exemplul de little black dress) si pur si simplu imi place. Restul tine de cum stii sa accesorizezi tinuta. Fashion is a lifestyle deocamdata nu vreau nimic,doar am apreciat pozele in special cea in care apari,faina tinuta 1 4
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Rozica o dormi ? Strugul te-am cautat toata ziua nu ai vazut pe topicu de perle?Am crezut ca nu mai ai strop de iubire pt mine Am treaba pana pe la 2 nu am cum dormi
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 on topic daca tantric mai posteaza pe topicele mele nou moda a verii pt mine va fi camasa de... forta 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 minte-ma frumos ca ma iubesti ca un frate si eu ma prefac ca te cred
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Autor Postat Iunie 4, 2017 Opa, suntem martori la o combinatiune ?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Nu pot să te mint eu pe tine ca la bdsm. daca e consesual e ceva normal.brr ce pofta mi-e de limonada cu miere si menta proaspata si nu am menta
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Opa, suntem martori la o combinatiune ? nope nu vezi ca suntem prietenosi si respectuosi?asa-s eu cand mi-e drag careva, oi fi avand eu reputatie de scorpie nebuna, dar sunt dulce si cuddlyplus clony are o aura tare pozitiva 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Sa-ti aduca Bogdanel mentă Pana ajunge cu ea la mine se ofileste menta ca starea lui de spirit din ultima vreme
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2017 ca la bdsm. daca e consesual e ceva normal.brr ce pofta mi-e de limonada cu miere si menta proaspata si nu am menta Dacă ai frecat-o pe forum! De mentă, zic. 6 5
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 4, 2017 Dacă ai frecat-o pe forum! De mentă, zic. Da, haha. Mi-am zis ca is eu destul dementaSi ma doare si spatele tare, Picon azi maine is baba o sa vezi tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum