colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Dă mic am fost haladit... Peseu: să-mi EE sabia dăpă talpă, rozeta, in gură Peseu 2: Cand ai bani mulți, adevărat, chiar si ping-pong-ul, iti poate părea golf Barosane d-astia nu vrei ?îi dau ieftin, Adidas, 45 de sute pă Anglia era 145 dă paunț 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Barosane d-astia nu vrei ?îi dau ieftin, Adidas, 45 de sute pă Anglia era 145 dă paunț Spre deosebire de ăștia care-au vazut Hoccidentul odată cu circulatu' pîn ieuropa cu RATA, plm...nici cuvintele n nu-mi găsesc 4 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2017 Barosane d-astia nu vrei ?îi dau ieftin, Adidas, 45 de sute pă Anglia era 145 dă paunț Omori gândacul în colț, cu ăia! 9 5
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Spre deosebire de ăștia care-au vazut Hoccidentul odată cu circulatu' pîn ieuropa cu RATA, plm...nici cuvintele n nu-mi găsesc Adevărat 1
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Omori gândacul în colț, cu ăia!
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2017 Barosane d-astia nu vrei ?îi dau ieftin, Adidas, 45 de sute pă Anglia era 145 dă paunț Ai de mine.Una de asta la soacra repede pana mai este pe stoc. N-ai si pe galben? 3
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Ai de mine.Una de asta la soacra repede pana mai este pe stoc. N-ai si pe galben? Am pe mov, e bun ? 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2017 Eu o pot bate pe adina, dar ambroz trebuie sa se lase bătută de mine întâi...O singura data m-am batut cu o fată, dar nu prea a fost bătaie ca scopul meu era doar sa ii curgă sângele pe nas, cum ii făcuse ea fratelui meu...si a fost scurt.Tu poti bate pe oricine.Daca fac greseala sa citesc un post de-al tau in intregime (ma refer la alea de 3-4 randuri), mi-am luat BSoD pe 2-3 ore.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Intru în dresing la pozat etichetele la sacouri...MIJkine, nu că zic, da' vreau să spun...un ţîgan ca și mine, să deţinã sacouri mai dă valUare dăcât a lu' șefu' tău dă plantatie, plm, mă gandesc că te-aș dezonora definitiv Să mă ţie careva 5 4
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 5, 2017 Am pe mov, e bun ? Da vezi ca ,cum ai citit ce-am scris deodata te-ai facut galben? Pe mov? SIncer....mada o lacrima....nici n-am indraznit sa cer pe mov. 2
cascavall Reputație: 13 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Intru în dresing la pozat etichetele la sacouri...MIJkine, nu că zic, da' vreau să spun...un Å£îgan ca și mine, să deÅ£inã sacouri mai dă valUare dăcât a lu' șefu' tău dă plantatie, plm, mă gandesc că te-aș dezonora definitiv Să mă Å£ie careva Eu deja sunt pregătit sa iau notițe 😂 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2017 Intru în dresing la pozat etichetele la sacouri...MIJkine, nu că zic, da' vreau să spun...un ţîgan ca și mine, să deţinã sacouri mai dă valUare dăcât a lu' șefu' tău dă plantatie, plm, mă gandesc că te-aș dezonora definitiv Să mă ţie careva te-ai enervat ? 8 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 te-ai enervat ? Ete poola, sunt crescut în Hoccident...un fleac, i-am ciuruit 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2017 Ete poola, sunt crescut în Hoccident...un fleac, i-am ciuruit Ma duc sa-mi pozez acoperisili , alea 6 , sa fiu pregatit ......cand apare PS: am una acum , cu 14 ape (abia am terminat s-o renovez) ....nici nu se compara cu pagoda in care doarme el 11 13
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Cred ca s-a retras ..................de scarba, zic 2
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 5, 2017 Da vezi ca ,cum ai citit ce-am scris deodata te-ai facut galben? Pe mov? SIncer....mada o lacrima....nici n-am indraznit sa cer pe mov. Pe valoare 1
nu mai spune Reputație: -586 Postat Iunie 5, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Iunie 5, 2017 Cocalarii au prins din nou curaj. Si, ca mai mereu, tonul il da tiganul infractor si tepar. Ca orice cioara, are pielea groasa si nici nu-l da inteligenta afara din casa. In creierasul sau disproportionat de mic in raport cu hoitul lui obez, isi imagineaza ca lumea de pe forum a uitat cum acum cateva luni ameninta pe aici si trimitea poze cu copii **spam editat**. Tigane, pisa-s-ar toate curvele de pe forum in sporul tau si al familiei tale, scuteste-ne de duhoarea ta pestilentiala! Esti o fiinta dezgustatoare, o sub-specie si un accident genetic. Esti caraghios cand incerci sa pari dur/ironic/ferm. Nu te mai stradui, Rozkendra are un IQ mai mare decat al intregii tale familii de ciori, cumulate. Tu esti doar un lache cocalar, prostut si semi-analfabet, care isi imagineaza ca agresivitatea si mistocareala ieftina tin loc de argumente si inteligenta. Nu mai incerca sa iti dai aere de diva pe aici, trolleule, toata lumea stie ca esti doar un borfas marunt, un tepar cocalar care si-a luat-o la poponeata cat a stat in arest in Austria. La fel cum toata lumea se intreaba ce cauti tu pe aici, in loc sa-ti petreci timpul cu fiu-tau retardat. Apropo, a iesit de la spitalul de nebuni? 1 2
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2017 C, isi imagineaza ca lumea de pe forum a uitat cum acum cateva luni ameninta pe aici si trimitea poze cu copii **spam editat**. Pune si tu un link , eu habar nu am de ce vorbesti 5 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Au ieșit clonaţii din bârlog 4 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Cocalarii au prins din nou curaj. Si, ca mai mereu, tonul il da tiganul infractor si tepar. Ca orice cioara, are pielea groasa si nici nu-l da inteligenta afara din casa. In creierasul sau disproportionat de mic in raport cu hoitul lui obez, isi imagineaza ca lumea de pe forum a uitat cum acum cateva luni ameninta pe aici si trimitea poze cu copii **spam editat**. Tigane, pisa-s-ar toate curvele de pe forum in sporul tau si al familiei tale, scuteste-ne de duhoarea ta pestilentiala! Esti o fiinta dezgustatoare, o sub-specie si un accident genetic. Esti caraghios cand incerci sa pari dur/ironic/ferm. Nu te mai stradui, Rozkendra are un IQ mai mare decat al intregii tale familii de ciori, cumulate. Tu esti doar un lache cocalar, prostut si semi-analfabet, care isi imagineaza ca agresivitatea si mistocareala ieftina tin loc de argumente si inteligenta. Nu mai incerca sa iti dai aere de diva pe aici, trolleule, toata lumea stie ca esti doar un borfas marunt, un tepar cocalar care si-a luat-o la poponeata cat a stat in arest in Austria. La fel cum toata lumea se intreaba ce cauti tu pe aici, in loc sa-ti petreci timpul cu fiu-tau retardat. Apropo, a iesit de la spitalul de nebuni? Scrie, bă, de pe contul celălalt, nervosule 2 4
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 5, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 5, 2017 Fantastic. Fenomenal. Absolut demential. Acum intrebari ca na...am tot lipsit de pe DG si ma papa si pe mine curiozitatea. Cine e dragalas sa ma lamureasca...ii voi ramane pe veci recunoscatoare 1. Cine-i Miskin? Care e faza cu el? Nu cred ca in istoria mea pe nimfo, de prin 2012 on and off nu am vazut un user sa isi faca cont dupa cont dupa cont si sa fie imediat banat si sa revina iar si iar si iar. Cine e Miskin pe bune? 2. Trolle, tu nu esti Sofi de dincolo tata? Eu asa am avut impresia. Iar daca esti Sofi, stiu sigur de la Randunica (virgula) ca nu esti tigan deloc, ci un domn inalt, putin grizonat si relativ slabut, cu un mare accent pe domn. Cuvintele ei. Aveam eu bucurii la Sofica acum vreo 3 ani si am intrebat-o. Mai mult nu a dat din casa. Daca nu esti Sofi si esti romales, la cat de rasista sunt eu tot mi-esti drag. Rad de crap de fiecare data cand te citesc, nu m-ai jignit niciodata si mie imi e suficient.Daaar......am zis ca ma papa curiozitatea? Am zis. Care-i faza cu vamesi, copii, etc? Astept raspunsuri serioase, nu caterincoase, daca se poate. Daca e vorba de ceva tabu, nu insist. 3. Ce Doamne iarta-ma va rupeti in figuri si in valori si in poze cu pantofi? Parca sunteti in clasa a 2a si mergeti pe "penarul meu e mai smecher decat al tau, ca ma-ta e somera". Si in asta intrati toti care ati postat chestii de genul. Nu e o rusine sa fii sarac, nu e o rusine nici sa fii bogat. Citesc de camasi de la Lidl si pantofi de la firme de care nici macar nu am auzit pentru ca nu ma intereseaza. Si stiti de ce nu ma intereseaza? Pentru ca poti sa porti o camasa de la Lidl (au camasi la acolo?) si sa fii un om de o inteligenta rara, sau poti sa ai toale pe tine de zeci de mii de euro si sa fii o dejectie umana. Eu am si haine cumparate de la SH-ul ala (imi scapa numele acum) care are magazine prin toata tara. De ce? Pentru ca imi plac. Atat. De aia. 4. Am ramas fara puncte de pe la pagina 4-5. Baga-mi-as. 10
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 6, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 6, 2017 o camasa de la Lidl (au camasi la acolo?) o camasa de la Lidl (au camasi si acolo?) Scuze...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 6, 2017 io sunt, soro Ti pup! 2 4
drusilla Reputație: 721 Postat Iunie 6, 2017 Oras:... Oras:... Postat Iunie 6, 2017 io sunt, soro Ti pup!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Cocalarii au prins din nou curaj. Si, ca mai mereu, tonul il da tiganul infractor si tepar. Ca orice cioara, are pielea groasa si nici nu-l da inteligenta afara din casa. In creierasul sau disproportionat de mic in raport cu hoitul lui obez, isi imagineaza ca lumea de pe forum a uitat cum acum cateva luni ameninta pe aici si trimitea poze cu copii **spam editat**. Tigane, pisa-s-ar toate curvele de pe forum in sporul tau si al familiei tale, scuteste-ne de duhoarea ta pestilentiala! Esti o fiinta dezgustatoare, o sub-specie si un accident genetic. Esti caraghios cand incerci sa pari dur/ironic/ferm. Nu te mai stradui, Rozkendra are un IQ mai mare decat al intregii tale familii de ciori, cumulate. Tu esti doar un lache cocalar, prostut si semi-analfabet, care isi imagineaza ca agresivitatea si mistocareala ieftina tin loc de argumente si inteligenta. Nu mai incerca sa iti dai aere de diva pe aici, trolleule, toata lumea stie ca esti doar un borfas marunt, un tepar cocalar care si-a luat-o la poponeata cat a stat in arest in Austria. La fel cum toata lumea se intreaba ce cauti tu pe aici, in loc sa-ti petreci timpul cu fiu-tau retardat. Apropo, a iesit de la spitalul de nebuni?Baaaaa samibagpula n ma-ta tu cine esti tu ba?Daca mai te vad pe aici jar mananci fututn gat 5 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum