Sari la conținut

Atentie la userul AMBROZ!!(..Pt cei noi pe forum)

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

ce te agiti ca spriteul?

ce zici oare tigane ca n'aud momentan. mai baga 2,3 replici.poate aud mai bine

hai aporrrtt

Ţîgan cu școală multă...românco cu aere dă sârboaică =))

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si chiar vrei sa te credem . :laugh2 Acum nu ca tin parti , dar logica ma impinge sa cred ca ai putea sa pierzi un catfight cu cineva de statura Adinei daca nu esti cel putin egalul ei ca greutate si inaltime

Eu o pot bate pe adina, dar ambroz trebuie sa se lase bătută de mine întâi...O singura data m-am batut cu o fată, dar nu prea a fost bătaie ca scopul meu era doar sa ii curgă sângele pe nas, cum ii făcuse ea fratelui meu...si a fost scurt.

• Oras:elsewhere
Postat

trole nu ma stresa nu aud deloc

te rog sa vb mai tare

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

S-au intalnit, tusea si junghiul pe topicul asta, adica AMBRO JEG SI GHEARA MIJKIN :))

• Like 2
Postat

imi explica cineva din toti de din josu pagini de ce creatura lu Doamne Doamne de mai sus susura in loc sa guitze ca de obicei?

nu imi pune nervii la rabadare, 

andelante cu toti dintii. cum spuneai peticitule?

Postat

S-au intalnit, tusea si junghiul pe topicul asta, adica AMBRO JEG SI GHEARA MIJKIN :))

si tu fiind ratatu care nu are familie, iubita, nici macar o erectie si tii scoru altora sau cum?

esti invitatu meu. atat sa iti fie bucurie in viata si btw jeg e ma.tA  cocalare

hai latra si tu. 

s-ar putea sa stau prost cu auzu :laugh2

Postat

iar s-a tirat lepra de tigan

ce urat din partea lui . sunt dezamagita :(

ei bine ai meritat sa iti rupa ungurii testa, coastele si capu ca prea prost, sobolan si fara oo esti

uraaa

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ei da, aberatii...Eu, dimpotriva, nu ma "cac" in gusturile tale.

Daca-ti place straponul, este alegerea ta si ti-o respect.

Dadada ... bolovane, tu și prostul ăla de pișacios! Lasă astea, tu spune dacă te fuți in cur de plăcere, sau de nevoie!
  • Like 1
Postat

Eu o pot bate pe adina, dar ambroz trebuie sa se lase bătută de mine întâi...O singura data m-am batut cu o fată, dar nu prea a fost bătaie ca scopul meu era doar sa ii curgă sângele pe nas, cum ii făcuse ea fratelui meu...si a fost scurt.

Tantric stai in lin racoreste-te in natura ca i-am promit tatalui meu c a nu ma las caftita in viata mea 

Cand aveam 3 ani.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tantric stai in lin racoreste-te in natura ca i-am promit tatalui meu c a nu ma las caftita in viata mea 

Cand aveam 3 ani.

Eu nu am avut nevoie sa ii promit nimic...dar tot pentru fratele meu in schimb, am vazut primul act de forță la un bărbat, cand tatăl meu a luat un băiat de guler si l-a lipit cu capul de tavan. A fost important pentru mine sa vad asa ceva...
Postat

Dadada ... bolovane, tu și prostul ăla de pișacios! Lasă astea, tu spune dacă te fuți in cur de plăcere, sau de nevoie!

Sunt heterosexual si putin homofob, insa sustin cauza LGBT, pentru ca sunt un liberal acerb.

Despre tine se stie, ca ai apucaturi de genul, dar repet, nu te condamn.

Tocmai cei care vorbesc urat si utilizeaza invective, gen "te futi in cur", sunt de fapt homosexuali.

Nu cred ca ai auzit de un mecanism de aparare al Eu-ului numit formatiunea reactionala, care se aplica in cazul tau.

PLM..Felicitari!

:)

Postat

bine ai revenit mos handicapat si deselat de cata bataie ti.ai luat la vama, depozite, paznici si ce-o mai fi fost la ciordit

acu repeta ce spuneeeeaiiii?  :laugh2

Postat

picon miski e destul de homofob desi nu vrea sa reconoasca deci in niciun caz ever ever popo

Postat

bine ai venit pisicuts si pa

cam tarziu ne facem datoria

Reputație: 1046
Postat

Sunt heterosexual si putin homofob, insa sustin cauza LGBT, pentru ca sunt un liberal acerb.

Despre tine se stie, ca ai apucaturi de genul, dar repet, nu te condamn.

Tocmai cei care vorbesc urat si utilizeaza invective, gen "te futi in cur", sunt de fapt homosexuali.

Nu cred ca ai auzit de un mecanism de aparare al Eu-ului numit formatiunea reactionala, care se aplica in cazul tau.

PLM..Felicitari!

:)

Gata bă liberalule acerb, n-o mai da la întors, că te-ai dat în fapt! Spune sincer, te spargi in cur de plăcere, sau de nevoie? Adică, ești defect, sau curvă?
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...