trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 ce te agiti ca spriteul?ce zici oare tigane ca n'aud momentan. mai baga 2,3 replici.poate aud mai binehai aporrrtt Ţîgan cu școală multă...românco cu aere dă sârboaică 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2017 Si chiar vrei sa te credem . Acum nu ca tin parti , dar logica ma impinge sa cred ca ai putea sa pierzi un catfight cu cineva de statura Adinei daca nu esti cel putin egalul ei ca greutate si inaltimeEu o pot bate pe adina, dar ambroz trebuie sa se lase bătută de mine întâi...O singura data m-am batut cu o fată, dar nu prea a fost bătaie ca scopul meu era doar sa ii curgă sângele pe nas, cum ii făcuse ea fratelui meu...si a fost scurt.
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Lasciatemi cantare! Toto Cutugno forever!
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 trole nu ma stresa nu aud delocte rog sa vb mai tare
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Cat e oralu' fin la ea? Aici ai vrut să pari a fi un domn? 4
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Aici ai vrut să pari a fi un domn? Atat de domn, cat pot fi cu o baragladina.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 trole nu ma stresa nu aud delocte rog sa vb mai tare Greu ping-pong-ul...decibeli mulți 2 4
noudarvechi Reputație: 223 Postat Iunie 5, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 5, 2017 S-au intalnit, tusea si junghiul pe topicul asta, adica AMBRO JEG SI GHEARA MIJKIN ) 2
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 imi explica cineva din toti de din josu pagini de ce creatura lu Doamne Doamne de mai sus susura in loc sa guitze ca de obicei?nu imi pune nervii la rabadare, andelante cu toti dintii. cum spuneai peticitule?
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 S-au intalnit, tusea si junghiul pe topicul asta, adica AMBRO JEG SI GHEARA MIJKIN )Sifilitico, vorbeste cu gura ta si scrie cu manutele tale.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 S-au intalnit, tusea si junghiul pe topicul asta, adica AMBRO JEG SI GHEARA MIJKIN )si tu fiind ratatu care nu are familie, iubita, nici macar o erectie si tii scoru altora sau cum?esti invitatu meu. atat sa iti fie bucurie in viata si btw jeg e ma.tA cocalarehai latra si tu. s-ar putea sa stau prost cu auzu
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 iar s-a tirat lepra de tigance urat din partea lui . sunt dezamagita ei bine ai meritat sa iti rupa ungurii testa, coastele si capu ca prea prost, sobolan si fara oo estiuraaa
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2017 Ei da, aberatii...Eu, dimpotriva, nu ma "cac" in gusturile tale.Daca-ti place straponul, este alegerea ta si ti-o respect.Dadada ... bolovane, tu și prostul ăla de pișacios! Lasă astea, tu spune dacă te fuți in cur de plăcere, sau de nevoie! 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 Eu o pot bate pe adina, dar ambroz trebuie sa se lase bătută de mine întâi...O singura data m-am batut cu o fată, dar nu prea a fost bătaie ca scopul meu era doar sa ii curgă sângele pe nas, cum ii făcuse ea fratelui meu...si a fost scurt.Tantric stai in lin racoreste-te in natura ca i-am promit tatalui meu c a nu ma las caftita in viata mea Cand aveam 3 ani.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2017 merge hora asta .....sau e nevoie d-o sarba Na de aici ....macar sa fie cu sonor https://www.youtube.com/watch?v=ZSML0JuBgyM PLAY ....fir-ar mama ei de viata :laugh2 8 13
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 5, 2017 Tantric stai in lin racoreste-te in natura ca i-am promit tatalui meu c a nu ma las caftita in viata mea Cand aveam 3 ani.Eu nu am avut nevoie sa ii promit nimic...dar tot pentru fratele meu in schimb, am vazut primul act de forță la un bărbat, cand tatăl meu a luat un băiat de guler si l-a lipit cu capul de tavan. A fost important pentru mine sa vad asa ceva...
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Dadada ... bolovane, tu și prostul ăla de pișacios! Lasă astea, tu spune dacă te fuți in cur de plăcere, sau de nevoie!Sunt heterosexual si putin homofob, insa sustin cauza LGBT, pentru ca sunt un liberal acerb. Despre tine se stie, ca ai apucaturi de genul, dar repet, nu te condamn.Tocmai cei care vorbesc urat si utilizeaza invective, gen "te futi in cur", sunt de fapt homosexuali. Nu cred ca ai auzit de un mecanism de aparare al Eu-ului numit formatiunea reactionala, care se aplica in cazul tau. PLM..Felicitari!
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 bine ai revenit mos handicapat si deselat de cata bataie ti.ai luat la vama, depozite, paznici si ce-o mai fi fost la ciorditacu repeta ce spuneeeeaiiii?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 picon miski e destul de homofob desi nu vrea sa reconoasca deci in niciun caz ever ever popo
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 5, 2017 Adevăraaaaat https://m.youtube.com/watch?v=HtVoOoATG-0 1 4
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 5, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 5, 2017 bine ai venit pisicuts si pacam tarziu ne facem datoria
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Adevăraaaaat https://m.youtube.com/watch?v=HtVoOoATG-0Baga ala cu s'il vous plait.Mai adecvat neamului tau.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2017 Sunt heterosexual si putin homofob, insa sustin cauza LGBT, pentru ca sunt un liberal acerb.Despre tine se stie, ca ai apucaturi de genul, dar repet, nu te condamn.Tocmai cei care vorbesc urat si utilizeaza invective, gen "te futi in cur", sunt de fapt homosexuali.Nu cred ca ai auzit de un mecanism de aparare al Eu-ului numit formatiunea reactionala, care se aplica in cazul tau.PLM..Felicitari!Gata bă liberalule acerb, n-o mai da la întors, că te-ai dat în fapt! Spune sincer, te spargi in cur de plăcere, sau de nevoie? Adică, ești defect, sau curvă? 1
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 Gata bă liberalule acerb, n-o mai da la întors, că te-ai dat în fapt! Spune sincer, te spargi in cur de plăcere, sau de nevoie? Adică, ești defect, sau curvă?Siana remembers. Despre ce vorbim???
miskin in cautarea lui eco Reputație: -9 Postat Iunie 5, 2017 Postat Iunie 5, 2017 A venit sarmalu' maricon?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum