masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Scârțar Mosulica Nu a dat si el o bere
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Nu a făcut destui bani. Îl cam doare curu'.
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Știu mă, nu mă supăr! Gata, bai, cacatule, hai ca m-am distrat cu tine destul. Lumea a inteles ca esti prost, bai, peste, bai, lache flausat, de fapt lucruri stiute de multa lume aici pe forum. Degeaba te lauzi tu pe conturile clona, ca tot prost esri si, sincer, n-am nici un interes sa te destepti. De-acum, lache, te las in bezna ignorantei si a prostiei proverbiale cu care ai facut cariera pe forum. Tu postezi peste tot, tu dai lectii la toata lumea, tu esti cel mai cel... Esti un prost, bai, cacatule, ti-o spun eu dupa ce ti-au spus-o multi altii... Vai de capul tau de atarnator basit, tot astepti pomana sa mai lingi si tu o pizda pe unde tot le lauzi pe unele... Si, acum, gata, am incheiat cu un sincer HAI, SICTIR!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2017 Gata, bai, cacatule, hai ca m-am distrat cu tine destul. Lumea a inteles ca esti prost, bai, peste, bai, lache flausat, de fapt lucruri stiute de multa lume aici pe forum. Degeaba te lauzi tu pe conturile clona, ca tot prost esri si, sincer, n-am nici un interes sa te destepti. De-acum, lache, te las in bezna ignorantei si a prostiei proverbiale cu care ai facut cariera pe forum. Tu postezi peste tot, tu dai lectii la toata lumea, tu esti cel mai cel... Esti un prost, bai, cacatule, ti-o spun eu dupa ce ti-au spus-o multi altii... Vai de capul tau de atarnator basit, tot astepti pomana sa mai lingi si tu o pizda pe unde tot le lauzi pe unele... Si, acum, gata, am incheiat cu un sincer HAI, SICTIR!Mult te-am mai luat la pulă și mult te-ai mai enervat, de repeți postarea! Un psihiatru, ai consultat? 5 5
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Mult te-am mai luat la pulă și mult te-ai mai enervat, de repeți postarea! Un psihiatru, ai consultat?ia carasu'
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Mult te-am mai luat la pulă și mult te-ai mai enervat, de repeți postarea! Un psihiatru, ai consultat? Vai,cum ma pot supăra eu pe tineTe dojeneamðŸ‘
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2017 Vai,cum ma pot supăra eu pe tineTe dojeneamHai, să mori tu și prostul de deasupra?
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Hai, să mori tu și prostul de deasupra? Te superi tu,din atât?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2017 Te superi tu,din atât?Eu? Nu! Dar mata'? 5 5
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Ru? Nu! Dar mata'?AGRAMATULE!
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 12, 2017 Autor Postat Iunie 12, 2017 Ru? Nu! Dar mata'?Iar ai tremur la mâini?Sau este tastatura mica😂
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 12, 2017 leurda 6 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2017 Iar ai tremur la mâini?Sau este tastatura micaDa.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 12, 2017 Mult te-am mai luat la pulă și mult te-ai mai enervat, de repeți postarea! Un psihiatru, ai consultat?Nici nu cred ca stie cu ce se ocupa un psihiatru. Dar, zici bine, daca a consultat macar odata in viata lui. Ca sanatos nu e. La fel si cu miskin, un alt terminat. 2
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 13, 2017 Autor Postat Iunie 13, 2017 Vând furnici,sa am bani pentru cadoul lui tatatie!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 13, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 13, 2017 Vând furnici,sa am bani pentru cadoul lui tatatie!Esti constient cat de prost esti!? 13 2
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 14, 2017 Autor Postat Iunie 14, 2017 Esti constient cat de prost esti!? Relax,vine si ziua ta,si din pula bani de flori
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 14, 2017 Relax,vine si ziua ta,si din pula bani de flori Mai nasol e la Lumanari.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum