ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 acum stim cu totii cine nu a primit sex oral de dimi )tu ai vazuty pe pagina anterioara ca am zis ca glumeam cu tine. calmeaza-te omule ) geezesti posedat sau ce-ai?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 ma scuzi.imi retrag cuvintelenu e nimic, te pup felicitari din nou pt raspunsuri
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Adam stai linistit, nici eru nu am primit sex oral de dimineata {glumesc}ma rog chiar nu am primit )
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 8, 2017 acum stim cu totii cine nu a primit sex oral de dimi )tu ai vazuty pe pagina anterioara ca am zis ca glumeam cu tine. calmeaza-te omule ) geezesti posedat sau ce-ai?Nu imi place dimineata sexul orar.poate mai tarziu vorbim
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Nu imi place dimineata sexul orar.poate mai tarziu vorbimGentil din partea ta sa iti anunti preferinta si disponibilitatea
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 8, 2017 Si uite asa,dintr-un joc dragut,o dai in prostii si alte alea si iti faci dusmani singura.nu stii cu cine vorbesti,dar la tine toata lumea intra in viata ta cu sexul.daca,doar,la atata te limitezi
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Adam stai linistit, nici eru nu am primit sex oral de dimineata {glumesc}ma rog chiar nu am primit )Pai daca tu il astepti numai pe motanel pentru asa ceva.... 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Care este singurul cuvant din limba romana, format din 8 litere si pronuntat de toti romanii incorect?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 nu spune nimeni?
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 Care este singurul cuvant din limba romana, format din 8 litere si pronuntat de toti romanii incorect?incorect. faci pe intelectuala aici si vii cu cacaturi d-astea obisite? 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 nu te balbai ca ma emotionez si eu
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Iunie 8, 2017 Postat Iunie 8, 2017 suge camasa fasolarului. aia transpirata )
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 8, 2017 Bine ca sunteti voi destepti... 1 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Bine ca sunteti voi destepti... Intr-o zi vom juca sah sau table. O vad venind )
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 sa stii ca da lolNuma vezi sa nu ramai asa ... ca-i bai !!!
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Numa vezi sa nu ramai asa ... ca-i bai !!!Scrat din pacate sa stii ca-s mereu horny, de cand ma stiu si nici macar nu glumesc.) 1
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2017 incorect. faci pe intelectuala aici si vii cu cacaturi d-astea obisite?Ce înseamnă "obisite"? Agramatule! Dacă nu stai in banca ta.... ăl de sus, nu dă cu parul! 6 5
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Scrat din pacate sa stii ca-s mereu horny, de cand ma stiu si nici macar nu glumesc. )De la tocana ti se trage. Si pisici. 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 De la tocana ti se trage. Si pisici.Pai si daca cumva is alergica la pisici?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Pai si daca cumva is alergica la pisici? Exclus. Am vazut eu poze cand erai cuplata la un pisic. Si nu cred ca erai alergica in poza aia.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Ce înseamnă "obisite"? Agramatule! Dacă nu stai in banca ta.... ăl de sus, nu dă cu parul!Asa-i. Are laser si tinteste in ochisori
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 Exclus. Am vazut eu poze cand erai cuplata la un pisic. Si nu cred ca erai alergica in poza aia.Il muscam de cap? Ii fluieram in ureche? Il atzatzam de coada?Glumesc, iubesc animalele.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Il muscam de cap? Ii fluieram in ureche? Il atzatzam de coada?Glumesc, iubesc animalele.In special pisicile. Ursii nu?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Autor Postat Iunie 8, 2017 In special pisicile. Ursii nu?Ba chiar am hranit unu cu mana mea. Fara caterinca. Crescut in captivitate, devenise f bland. Dar i-am dat porcarii la saracu ca altceva nu aveam la indemana, chipsuri si croissante. Da'i placeau
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum