picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Mistar homosexual? Raspunsul va veni curand.Fac o excepție cu tine.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 17, 2017 Nu ma abtin sa iti reamintesc ca tu un hodorog la 40'de ani, te iei de o fata care probabil greseste sau nu (cine esti tu sa judeci pe cineva?) , reprosandu-i ca nu are scoala si ca este agramata.Cum ai facut asta mitomanule (retine prostule, este o diferenta mare fata de mitocan):Facieducatie cuiva fara a avea asa ceva, se scrie fiica, nu fica, mitoman nu este acelasi lucru cu mitocan chiar daca tu insumezi ambele "calitati", esti atat de prost incat daca te-ar durea, ai fi de mult oale si surcele! du-te bai agariciule de 50 + de aici daca nu stii despre ce este vorba , nu stii discutii d'ale noastre din privat dar iti place sa rahatesti din gura acolo aiurea te bagi doar ca prostul de parca iti este si ciuda daca nu imi atingi buricul cu fruntea la fiecare postare
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Fac o excepție cu tine. Nu am asemenea inclinatii.Ai facut tu exceptii cu @siana.Nu ai de ce sa te mai ascunzi.
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 gata v-am salutat ...continuati sa dati dati unul in altul cu "bulgari" ps: va explic mai tarziu de ce am disparut Pentru ca esti un mitoman prost care a intrat la colt!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 gata v-am salutat ...continuati sa dati dati unul in altul cu "bulgari" ps: va explic mai tarziu de ce am disparut Pentru ca esti un mitoman prost care a intrat la colt! du-te bai agariciule de 50 + de aici daca nu stii despre ce este vorba , nu stii discutii d'ale noastre din privat dar iti place sa rahatesti din gura acolo aiurea te bagi doar ca prostul de parca iti este si ciuda daca nu imi atingi buricul cu fruntea la fiecare postare Ce-ti mai place sa fi mitoman! Hai muita, ai tupeul sa te vezi cu mine 50+?Stiu discutiile tale din privat, sunt de aceiasi calitate ca si tine nulitate! Te asigur eu ca ti-ai futut norocul labagiule mitoman!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 gata v-am salutat ...continuati sa dati dati unul in altul cu "bulgari" ps: va explic mai tarziu de ce am disparut Pentru ca esti un mitoman prost care a intrat la colt! du-te bai agariciule de 50 + de aici daca nu stii despre ce este vorba , nu stii discutii d'ale noastre din privat dar iti place sa rahatesti din gura acolo aiurea te bagi doar ca prostul de parca iti este si ciuda daca nu imi atingi buricul cu fruntea la fiecare postare Ce-ti mai place sa fi mitoman! Hai muita, ai tupeul sa te vezi cu mine 50+?Stiu discutiile tale din privat, sunt de aceiasi calitate ca si tine nulitate! Te asigur eu ca ti-ai futut norocul labagiule mitoman!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Nu am asemenea inclinatii.Ai facut tu exceptii cu @siana.Nu ai de ce sa te mai ascunzi.Stai chill, pentru a-ți da muie am om! Pătesc un aurolac, de exemplu. Cât despre a doua parte a postării tale, dacă tu te iei după popa ăla, e clar! E drept că, cine se aseamănă, se adună! Mai răspândi-ți-vă, dreaq, distrușilor! 5 5
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Asa, hai sa te vad! Uite, recunosc, mihaita este bun de luat la pula si pe bune, iti faci un antrenament pe neuronul lui, pe gratis!Sa stii ca ai fost si tu in situatia lui Miki, cand tembelul ala de @raffaelo te jignise, iar picon i-a tinut partea.
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Stai chill, pentru a-ți da muie am om! Pătesc un aurolac, de exemplu. Cât despre a doua parte a postării tale, dacă tu te iei după popa ăla, e clar! E drept că, cine se aseamănă, se adună! Mai răspândi-ți-vă, dreaq, distrușilor!Ce patesti? *Raspanditi-va, "traiti-ar" familia! Mos caisa contopistu', stai bland.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Ce patesti? *Raspanditi-va, "traiti-ar" familia! Mos caisa contopistu', stai bland.Nu pățesc nimic, bă! Caut om. P.S. Corectă, corectura!
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Nu pățesc nimic, bă! Caut om. P.S. Corectă, corectura!Te-am "calmat" si cu postarea asta.Idem, cand modificai postarile. Reiterez, stai bland.Esti la nivelul lui Trollescoviculos.
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Sa stii ca ai fost si tu in situatia lui Miki, cand tembelul ala de @raffaelo te jignise, iar picon i-a tinut partea.Asa si!? Chiar trebuie sa tinem ranchiuna si sa ne dusmanim la infinit!? Cum spuneam, a recunoaste gresela, ierta si a merge mai departe, sunt dovezi de maturitate! Daca nu am da astfle de dovezi, inseamna a nu se poate face diferenta intre noi si mihaita! Mah, tu nu esti miskinul ala adevarat ce facusi mihaita, te clonasi!? 13 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Nu pățesc nimic, bă! Caut om. P.S. Corectă, corectura!Coane, asta nu este mischin ala adevarat!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Te-am "calmat" si cu postarea asta.Idem, cand modificai postarile. Reiterez, stai bland.Sunt la nivelul lui Pipilica.Ai calmat fix pula!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Coane, asta nu este mischin ala adevarat!Ba da.
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Stai chill, pentru a-ți da muie am om! Pătesc un aurolac, de exemplu. Cât despre a doua parte a postării tale, dacă tu te iei după popa ăla, e clar! E drept că, cine se aseamănă, se adună! Mai răspândi-ți-vă, dreaq, distrușilor!Ce a facut bre Sfantul Parinte cu tine,de pomenesti in fiecare postare de pula lui?
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Ba da. Mi-a scapat fenomenul, scuze! 13 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Ce a facut bre Sfantul Parinte cu tine,de pomenesti in fiecare postare de pula lui?Nimic. Am micționat pe el, așa cum fac și acum. 5 4
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Ce a facut bre Sfantul Parinte cu tine,de pomenesti in fiecare postare de pula lui?Pai nu are de ce pomeni, ala nu are pula, este eunuc si sarac amaratul de el!!! 13 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Ce a facut bre Sfantul Parinte cu tine,de pomenesti in fiecare postare de pula lui?Pai nu are de ce pomenii, ala nu are pula, este eunuc si sarac amaratul de el!!!
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Nimic. Am micționat pe el, așa cum fac și acum. Asta poti sa faci cu Siana fosta ta iubita, daca te mai primeste,ca am auzit ca ti-a dat papucii.
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Si cand te gandesti, ca dorinta lui miki, a fost doar sa va cheme la pensiune si sa va arate realizarile lui in viata.I-am spus eu, aici e Jihad. Normal, orice topic se incheie cu o umilinta finesse pe capu' lu' picon. Macar nu mai esti liderul postarilor de pe forum.
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Pai nu are de ce pomenii, ala nu are pula, este eunuc si sarac amaratul de el!!! E amarat rau saracul Parinte.PS. Ti-ai mancat supa la plic??? 1
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Ba da. Cam ce nebunii ai face cu Lisandru in "ligeanul" asta??
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Asta poti sa faci cu Siana fosta ta iubita, daca te mai primeste,ca am auzit ca ti-a dat papucii.Mie îmi place să fac cu mata', popo! Hai, jet, că mă plictisești! Si cand te gandesti, ca dorinta lui miki, a fost doar sa va cheme la pensiune si sa va arate realizarile lui in viata.I-am spus eu, aici e Jihad. Normal, orice topic se incheie cu o umilinta finesse pe capu' lu' picon. Macar nu mai esti liderul postarilor de pe forum.Eu când spun că cine se aseamănă, se adună!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum