condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Si cand te gandesti, ca dorinta lui miki, a fost doar sa va cheme la pensiune si sa va arate realizarile lui in viata.I-am spus eu, aici e Jihad. Normal, orice topic se incheie cu o umilinta finesse pe capu' lu' picon. Macar nu mai esti liderul postarilor de pe forum. Mergi tu la pensiunea lui mihaita! Niciodata nu am fost liderul nicunei categorii. Asa si pe tine te coconsider liderul idiotilor multi de aici, dupa cum ai obserervat, eu te consider un baiat destept pe ici, pe colo! Nu imi fac insa din asta un tititlu de glorie, nu am nici o pretentie de la nimeni de aici!
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Mie îmi place să fac cu mata', popo! Hai, jet, că mă plictisești! Eu când spun că cine se aseamănă, se adună! Bre, eu sincer nu inteleg, de ce persisti cu mata/pm/fmm, cand stim foarte bine, cum e realitatea.Ce aperi?Se stie perfect, ce hram porti.Trollescoviculos s-a dat pe brazda.Oligofrenu' Marean, la fel. Doar tu, te-nfuleci cu duplicitate pe post de cacat.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Bre, eu sincer nu inteleg, de ce persisti cu mata/pm/fmm, cand stim foarte bine, cum e realitatea.Ce aperi?Se stie perfect, ce hram porti.Trollescoviculos s-a dat pe brazda.Oligofrenu' Marean, la fel. Doar tu, te-nfuleci cu duplicitate pe post de cacat.Ia spune tu, cum e realitatea? Fmm. 5 5
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Asta poti sa faci cu Siana fosta ta iubita, daca te mai primeste,ca am auzit ca ti-a dat papucii."Preasfintie", esti prost, sarac si idiot! Siana iti da scoala in orice domeniu vrei! E amarat rau saracul Parinte.PS. Ti-ai mancat supa la plic???Cateodata imi place si supa la plic, nu abuzez insa atata timp cat sunt legume proaspete. Spre deosebire de tine, am ce manca, nu trebuie sa apelez la tomberoane asa cum faci tu! Cam ce nebunii ai face cu Lisandru in "ligeanul" asta?? Te-am baga cu capul in apa si te-am intreba de ce te ineci cu cacat!
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Ia spune tu, cum e realitatea? Fmm. Pot sa-ti arat realitatea, dar nu mai am poza aceea cu tine. Este trista oricum.Pentru mata.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 E amarat rau saracul Parinte.PS. Ti-ai mancat supa la plic???Ala e genunchi sau chelie? Looool 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Cam ce nebunii ai face cu Lisandru in "ligeanul" asta?? Unde e SPA-ul asta? Arata curatel
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Pot sa-ti arat realitatea, dar nu mai am poza aceea cu tine. Este trista oricum.Pentru mata.Mai tristă ca mata'? Prost te-a mai făcut! 5 5
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Mie îmi place să fac cu mata', popo! Hai, jet, că mă plictisești! Eu când spun că cine se aseamănă, se adună! Nu te nervoza,inteleg ca atunci cand auzi de Siana inebunesti,dar incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca ti-a dat papucii PS.Data trecuta m-am amuzat teribil cand tu si Anonna,doi halitori de fasole si supa la plic,faceati comentarii despre rafinamentul culinar.
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 "Preasfintie", esti prost, sarac si idiot! Siana iti da scoala in orice domeniu vrei! Se vede ca ai scoala lui Siana.Ai grija sa nu-ti sara strapoanele din cur.
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Mai tristă ca mata'? Prost te-a mai făcut! Ai ajuns sa utilizezi aceleasi replici, cu care mi-am batut joc de tine. 1
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Ala e genunchi sau chelie? LoooolE chelia lui Picon intre picioarele Sfantului Parinte..
miskin hse Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Mama, ce m-am plictisit. Bogdan, bre sarmala, executarea.
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Unde e SPA-ul asta? Arata curatelManastirea Falastoaca,in piscina aia sunt botezati credinciosii Sfantului Parinte.Stai putin sa mai fac o poza cu chelia lui Picon cand se spovedeste sub patrafirul Sfantului Parinte si primeste mirul cel sfant.
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Se vede ca ai scoala lui Siana.Ai grija sa nu-ti sara strapoanele din cur.Din pacate pentru tine tu esti ala futut in cur, csf, ncsf! Adevarul este ca Siana iti da clasa la orice, tie si lui mihaita al tau cu care iti dai limbi in curul ala jegos. Prea "fericie" in prostia care te caracterizeaza, esti atat de mic, de jegos si de nesemnificativ incat ar trebuii sa iti fie rusine sa mai apari pe aici!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Nu te nervoza,inteleg ca atunci cand auzi de Siana inebunesti,dar incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca ti-a dat papucii PS.Data trecuta m-am amuzat teribil cand tu si Anonna,doi halitori de fasole si supa la plic,faceati comentarii despre rafinamentul culinar.Rafinament culinar, pentru tine, lumpenule! Rondele de calamar (după cum pare), cu pilaf de tipul "balastru" cazon, pe frunze de salată ... Udate cu vinars sau wisky și cola. 'ai de pula mea, rafinatule! Nu mai pune bă, poze, că te faci (iar), de căcat!
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Ai ajuns sa utilizezi aceleasi replici, cu care mi-am batut joc de tine.Păi, meriți mai mult?
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Din pacate pentru tine tu esti ala futut in cur, csf, ncsf! Adevarul este ca Siana iti da clasa la orice, tie si lui mihaita al tau cu care iti dai limbi in curul ala jegos. Prea "fericie" in prostia care te caracterizeaza, esti atat de mic, de jegos si de nesemnificativ incat ar trebuii sa iti fie rusine sa mai apari pe aici!Eu te sfatuiesc prieteneste sa n-o mai lauzi pe Siana,o sa ti-l faci pe Picon dusman pe viata,deja turbeaza de gelozie.
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 Rafinament culinar, pentru tine, lumpenule! Rondele de calamar (după cum pare), cu pilaf de tipul "balastru" cazon, pe frunze de salată ... Udate cu vinars sau wisky și cola. 'ai de pula mea, rafinatule! Nu mai pune bă, poze, că te faci (iar), de căcat!Nu vrei sa postezi matale celebra poza cu tine in bodega,sa putem face o comparatie?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 17, 2017 Nu te nervoza,inteleg ca atunci cand auzi de Siana inebunesti,dar incearca sa te calmezi si sa te obisnuiesti cu gandul ca ti-a dat papucii PS.Data trecuta m-am amuzat teribil cand tu si Anonna,doi halitori de fasole si supa la plic,faceati comentarii despre rafinamentul culinar. sa-ti bag pula marinelului in ea de mancare ) ai schimbat cantina dar meniu ba ) pisalaule, da'prost esti maaaaa!!!! ) nu te dezminti 1 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 Eu te sfatuiesc prieteneste sa n-o mai lauzi pe Siana,o sa ti-l faci pe Picon dusman pe viata,deja turbeaza de gelozie.Hai mai stai o tura, vad ca iti place sa o iei la muie! Ai cunoscut-o in realitate pe fata aia bai labarulle dovedit? Sunt convins ca nu, lipsa banilor si lenea, te-au facut sa nu ai nici un viitor, implicit sa le consideri pe toate fetele zdrenta. Nu uita insa, cea mai mare zdreanta esti tu saracule! 13 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 17, 2017 gata v-am salutat ...continuati sa dati dati unul in altul cu "bulgari" ps: va explic mai tarziu de ce am disparut Nu ai mai suportat atatea puli in gura analfabetule!
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 17, 2017 sa-ti bag pula marinelului in ea de mancare ) ai schimbat cantina dar meniu ba ) pisalaule, da'prost esti maaaaa!!!! ) nu te dezminti Mamaie,iar ai halit rumegus de esti asa constipata?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 17, 2017 Mamaie,iar ai halit rumegus de esti asa constipata? ma kki dimineata si le trimisei alora sa-ti aseze in farfurie cu rafinament )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum