Sari la conținut

sa ne spargem in "fitze" :)

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Nu vrei sa postezi matale celebra poza cu tine in bodega,sa putem face o comparatie?

Fraiere, unde merg eu când vreau să mă simt bine, tu nici de portar nu ai față! Singur ai postat "rafinamentele" alea, nătângule! Taci și înghite! 

Link spre comentariu
  • Oras:București

Fraiere, unde merg eu când vreau să mă simt bine, tu nici de portar nu ai față! Singur ai postat "rafinamentele" alea, nătângule! Taci și înghite! 

Unde mergi tu am vazut cu totii.

Nu uita de poza unde am vazut realitatea crunta,un batranel singur si trist,imbracat in camasa second hand si care bea vin din paie fermentate.Singurul prostanac de la masa care nu avea o femeie langa el.

Asta este realitatea,restul e can can.

Link spre comentariu

pisaciosule, nu mananc ca tine ... cu rafinament =))

Tu spre deosebire de Picon macar recunosti.Era si greu sa te dai Diva cand toata lumea stie ca esti o prostituata expirata care traiesti din ajutor social.

Picon se tine tare pe pozitie,in camasa lui second hand si paharul de posirca in mana,e ciumec mare in lumea virtuala.

Link spre comentariu

Tu spre deosebire de Picon macar recunosti.Era si greu sa te dai Diva cand toata lumea stie ca esti o prostituata expirata care traiesti din ajutor social.

Picon se tine tare pe pozitie,in camasa lui second hand si paharul de posirca in mana,e ciumec mare in lumea virtuala.

=))

si in elegnta ta, ridici degetul mic de la mana cand duci la gura ?

mor de curiozitate sa stiu =))

sa nu-mi spui ca ai si ghiul pe degetul mic si ai lasat unghia sa creasca =))

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

=))

Unghii negre de cacat avet deh, de unde apa curenta sa va spelati! Cat despre ghiul, ca orice tigan de jos, care se  respecta, are o tinichea pusa pe scobitori! A nu se interpreta ca am ceva cu tiganii, am prieteni din ei, ai ce invata de la ei cad esti un om deschis si matur.

Peseu: Cicerone(sa ma pis pe tine de  gunoi)','este prietenul lui Mihaita? Asta asa, nu ca am avea vreun dubiu in privinta calitatii voastre ca oameni!- :laugh2

Link spre comentariu

Tu, spre deosebire de toti pe care ii pomenesti, esti un prost frustrat!'Ti-au tras teapa multe gagici, este de inteles la cat de idiot esti. Se o serva si dupa prietenii care te sustin. Muie, spune ce zuma vrei, numai sa ne lasi in pace!? Te anunt insa ca valoarea ta este scazuta, nu pune botul ca iti ei muie, sunt dispus sa te intretin o luna, numai sa nu mai urlii de foame pe aici! Este propunere corecta avand in vedere ca tefut si pe tine si pe mihaita handicapatul!

• Like 13
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Sa renunti la bonurile de masa + privilegiul de-a poza mancarea clientilor pentru acces la wifi doar sa-l injuri cu sete pe picon, asta inseamna fitza.

Bravo, Kinuitule.

#seteabatefoamea

• Like 5
Link spre comentariu

Sa renunti la bonurile de masa + privilegiul de-a poza mancarea clientilor pentru acces la wifi doar sa-l injuri cu sete pe picon, asta inseamna fitza.

Bravo, Kinuitule.

#seteabatefoamea

Mi-am calcat pe suflet, sa te sparg! :laugh2

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu

Unde mergi tu am vazut cu totii.

Nu uita de poza unde am vazut realitatea crunta,un batranel singur si trist,imbracat in camasa second hand si care bea vin din paie fermentate.Singurul prostanac de la masa care nu avea o femeie langa el.

Asta este realitatea,restul e can can.

Mai schimbă placa aia, prăpăditule! Ești întruchiparea prostiei și a meltenismului. Ești atât de prost și de neam-prost-din-pulă-strâmbă, că te lauzi ca fiind refinament niște inele de calamar prăjite, cu pilaf (nici măcar risotto), pe trei frunze de salată ("pleiting" de cantină), iar ca beutură, tărie cu cola. :laugh2 Băăăăiiii... ești nebun? Rafinatule, care ești tu rafinat!  :slap2

Marș, dracu' și vezi-ți de amarul tău, păcăliciul pulii! 

Link spre comentariu

Unghii negre de cacat avet deh, de unde apa curenta sa va spelati! Cat despre ghiul, ca orice tigan de jos, care se  respecta, are o tinichea pusa pe scobitori! A nu se interpreta ca am ceva cu tiganii, am prieteni din ei, ai ce invata de la ei cad esti un om deschis si matur.

Peseu: Cicerone(sa ma pis pe tine de  gunoi)','este prietenul lui Mihaita? Asta asa, nu ca am avea vreun dubiu in privinta calitatii voastre ca oameni!- :laugh2

Lisandra,sper ca nu cedezi psihic si o dai iar in zmardoiala si dosare penale.

Link spre comentariu

=))

Ce știi tu, tractoriștii și muncitorii de la săpat șanțuri, gen Pipilică, folosesc unghiuța aia, pentru a pune sare pe haleală! Bineînțeles, după ce se scobesc în nas! O mai folosesc și pe post de scobitoare, după ce înfulecă salamul cu franzelă.  :laugh2

Link spre comentariu

Mai schimbă placa aia, prăpăditule! Ești întruchiparea prostiei și a meltenismului. Ești atât de prost și de neam-prost-din-pulă-strâmbă, că te lauzi ca fiind refinament niște inele de calamar prăjite, cu pilaf (nici măcar risotto), pe trei frunze de salată ("pleiting" de cantină), iar ca beutură, tărie cu cola. :laugh2 Băăăăiiii... ești nebun? Rafinatule, care ești tu rafinat!  :slap2

Marș, dracu' și vezi-ți de amarul tău, păcăliciul pulii! 

Piconela,nu te nervoza,pune poza ta din bodega sa poti face o comparatie corecta.

Link spre comentariu

Matata, este perfecta! ASA ii spun catelului meu, imi permit un golden retrever, ies cu el, prostii ii mananca si il las, este leu!

Lisandra,de ce nu mergi tu in sectiunea TV/TS unde esti printre ai tai?

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Asa, hai sa te vad! Uite, recunosc, mihaita este bun de luat la pula si pe bune, iti faci un antrenament pe neuronul lui, pe gratis! 

Bai curentatule nu te-ai saturat in pana mea sa mananci kkt  pe aici de azi dimineata si in lipsa mea ? :no2 Care pula mai amaratule de 50 + ....ca aia fuse si se duse . Ti-au mai ramas doar bucuriile la straponul Sianei din ce am vazut/citit . :laugh2

post-194745-0-39982400-1497701779_thumb.jpg

Mai scoate  tichia pe afara mai CORDISON , ca ti s-au incins creierasii pe aici , nu ca ii   aveai in regula de fel :laugh2

Fii pe faza  ce face Miky  in timpul liber  :)

VA URMA..... :)

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...