anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2017 vezi ca faci riduri
esti prost Reputație: 24 Postat Iunie 19, 2017 Postat Iunie 19, 2017 Ce plm le-o fi pus în mâncare ăia, la școala de marineli? Nu ajungea că ne-a condus țara un marinar nebun, acum avem și aici unul! Ești prost!
radu77 Reputație: 2043 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iunie 19, 2017 https://youtu.be/8GKPDYxTP0c 1 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 19, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 19, 2017 vezi ca faci riduri Face spume, nu riduri. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 19, 2017 Anonna, n-am de ce sa te pun la ignore, dar vad ca ma tot fortezi sa-ti trag ultima muie virtuala, si te-am avertizat de atea ori ca nu-mi doresc acest lucru. Asta e cand gura bate curul si prostia/nesimtirea bat educatia si bunul simt, fortandu-ma sa ma cobor la mintea ta ca sa ma intelegi. Mai du-te-n pula mea ca ma plictisesti, esti penibila rau, ca sa nu zic nebuna, isterica, extrem de instabila psihic, proasta si scarboasa, cu dumele tale de cacat la care nici macar copiii oligofreni n-ar rade. A te duce in pula mea metaforic vorbind, daa ?...ca doar n-am innebunit sa-mi stric pula pe tine. Iti da omul un deget-doua de lins/supt, si tu nesatula/nesimtita, vrei toata pula. Curva pana-n maduva si actele caritabile, cum ziceam, dementza pe toate liniile. Ce barbat sanatos la cap ar fute o baba impaiata ? Esti nebuna de legat, act caritabil as fi facut eu cu tine, daca mi-as fi calcat pe principii sa ajung sa-mi stric pula pe tine, cu riscul de a ramane cu traume, shocat pe viata. Bai femeie, tu nu realizezi cat de penibila esti ? Daca dupa vremea lu pazvante, in pozele alea de acum 10 ani din Telegraf/Cuget Liber/AT aratai ca o foca esuata de 50 de ani, pe cine mama dracu mai vrei tu sa prostesti ? Nu mai chema barbati la tine acasa sa moara de inima cand le dezchizi usa. Asuma-ti in pula calului varsta, conditia fizica, cat si pe cea psihica extrem de suspecta, du-te la piatza/cimitir/biserica si alegeti ceva compatibil pentru tine de acolo. Parca te-am mai lasat juma de an-un an sa vorbesti/mananci rahat singura, hai ca ti-ai recastigat acelasi drept, ia-te de mana cu vis distrus. Ramai cu boshorogii/cioroii/proxenetii tai sa va sugeti/lingeti/straponati reciproc gaoazele, hemoroizii si stalactilele uscate de nutella. :bye Lopix, tu chiar nu mai poti trai fara pula mea in tine, este ? Ba pula bleaga, tu care esti un barbat/hodorog semicentenar sanatos la cap, consideri ca un om fara servici la varsta ta, care inca sta in casa parintilor, ce-si petrece/fute viata 24/24 online, cu fetish-uri extreme, ce alearga prin boscheti sa pozeze grauri, garcauni si alte gargaritze dandu-se mare pozar, vanand statoshi virtuali pentru bani de bere/tigari, care linge mai cu patos in cur p-acilea pe bajeti/hodorogi decat pe femei, poate fi considerat sanatos la cap ? Comportamentul tau aberant(excluzand prostia-aia-i genetica) poate fi explicat prin lipsa coaielor si a disfunctiei erectile, atractia ta perversa fata de babe-prin faptul ca ai fost dominat de mama, asta doar la o simpla/prima vedere. Chiar n-am chef sa-mi pierd juma de zi sa-ti citesc majoritatea cacaturilor ca sa-ti fac profilul complet, exact si sa-ti zic de cate diode iti fileaza. Baaa, ajung sa-mi bat cuie-n coie si sa recunosc, in afara faptului ca-i un ciorles cocalar mitoman/grandoman si ca n-are caracter, caracteristici genei zburatoarelor, deci oarecum scuzabil, trolle este cu 2 clase peste restul trupei asteia de secaturi sinistre handicapate fara pic de umor si creier in cap. Bai rumburak, cum pula mea rezisti sa stai cu prostii astia retardati zi de zi de atatia ani fara pic de umor, de ajungi probabil sa-ti sugi pula singur, macar profiti de ei, ii faci de bani ? Pentru obsegaozari, piconanali si alti olygofreni, ce cu siguranta se vor umple si ei de maroniu la bot, nu ma mai obosesc sa fac misto iar de ei, ca le-a dat-o soarta de i-a julit. Trebuie sa va mai repet a mia oara ca voi astia 4-5 infractori gainari, damblagii si jerpelitzi de pe bucale si maxim 20 pe intreaga tara, nu reprezentati TOT forumul si TOATA Romania, implicit mentalitatea, comportamentul si dorintele in materie de sex ale oamenilor normali ? REPET, pentru mocofanii si mocofanele de buna credinta, care inca nu inteleg ceea ce se petrece aici: NU LE DATI SI NU INTRATI IN DETALII INTIME/PERSONALE CU JEGURILE ASTEA SANTAJISTE PENALE DE AICI DACA NU-I CUNOASTETI SI REAL, CEI PE CARE-I VEDETI NOSTOP PREZENTI AICI MANCAND CACAT PE TOT FORUMUL, NU O DATI IN PRIETENII/AMICITII/TOVARASII CU EI, jumatate dintre sunt infractori si infractoare, restul fiind nebuni de legat, incercand sa va santajeze apoi. https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2010/08/27/a-fugit-din-spitalul-de-nebuni-si-a-ucis-iubita-si-apoi-s-a-intors-in-salon-video-76401.jpg Te așteaptă. Ești prost! Vorbești la oglindă, este?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2017 Anonna, n-am de ce sa te pun la ignore, dar vad ca ma tot fortezi sa-ti trag ultima muie virtuala, si te-am avertizat de atea ori ca nu-mi doresc acest lucru. Asta e cand gura bate curul si prostia/nesimtirea bat educatia si bunul simt, fortandu-ma sa ma cobor la mintea ta ca sa ma intelegi. Mai du-te-n pula mea ca ma plictisesti, esti penibila rau, ca sa nu zic nebuna, isterica, extrem de instabila psihic, proasta si scarboasa, cu dumele tale de cacat la care nici macar copiii oligofreni n-ar rade. A te duce in pula mea metaforic vorbind, daa ?...ca doar n-am innebunit sa-mi stric pula pe tine. Iti da omul un deget-doua de lins/supt, si tu nesatula/nesimtita, vrei toata pula. Curva pana-n maduva si actele caritabile, cum ziceam, dementza pe toate liniile. Ce barbat sanatos la cap ar fute o baba impaiata ? Esti nebuna de legat, act caritabil as fi facut eu cu tine, daca mi-as fi calcat pe principii sa ajung sa-mi stric pula pe tine, cu riscul de a ramane cu traume, shocat pe viata. Bai femeie, tu nu realizezi cat de penibila esti ? Daca dupa vremea lu pazvante, in pozele alea de acum 10 ani din Telegraf/Cuget Liber/AT aratai ca o foca esuata de 50 de ani, pe cine mama dracu mai vrei tu sa prostesti ? Nu mai chema barbati la tine acasa sa moara de inima cand le dezchizi usa. Asuma-ti in pula calului varsta, conditia fizica, cat si pe cea psihica extrem de suspecta, du-te la piatza/cimitir/biserica si alegeti ceva compatibil pentru tine de acolo. Parca te-am mai lasat juma de an-un an sa vorbesti/mananci rahat singura, hai ca ti-ai recastigat acelasi drept, ia-te de mana cu vis distrus. Ramai cu boshorogii/cioroii/proxenetii tai sa va sugeti/lingeti/straponati reciproc gaoazele, hemoroizii si stalactilele uscate de nutella. :bye Terminatule, esti nebun de legat ! Nemultumit de tine dai vina pe cei din jurul tau Stai cuminte, arat bine pentru varsta mea , care apropos nu e de juma de veac. Pozele nu's relevante Si nu locuiesc in casa parintilor, asta asa ca sa nu mai fierbi de grija mea Mai bine ti-ai scoate paru'din gaoz si nu mai fii asa scortos ca o sa crapi, dreaq, de inima neagra de tanar. Ma bucur ca nu ne-am intalnit, esti periculos chiar si pentru tine Regret ca ti-am acordat mai multa atentie decat meriti, nu esti mai breaz decat oricare de pe aici. Degeaba incerci sa te erijezi intr-o persoana integra esti mai penal decat toti penalii la un loc. 2 2
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 20, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Autor Postat Iunie 20, 2017 pisica mea o arde pe youtube...ca nu are bani de iesit pe afara... 5
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 20, 2017 Terminatule, esti nebun de legat ! Nemultumit de tine dai vina pe cei din jurul tauStai cuminte, arat bine pentru varsta mea , care apropos nu e de juma de veac. Pozele nu's relevanteSi nu locuiesc in casa parintilor, asta asa ca sa nu mai fierbi de grija meaMai bine ti-ai scoate paru'din gaoz si nu mai fii asa scortos ca o sa crapi, dreaq, de inima neagra de tanar. Ma bucur ca nu ne-am intalnit, esti periculos chiar si pentru tineRegret ca ti-am acordat mai multa atentie decat meriti, nu esti mai breaz decat oricare de pe aici. Degeaba incerci sa te erijezi intr-o persoana integra esti mai penal decat toti penalii la un loc. Barbatii o merita cu prisosinta, dar chiar nu-mi face placere sa umilesc femei si asa batute de soarta, nedandu-le suficienta ratiune de a duce o viata nornala. Ti-am zis de o mie de ori sa ma lasi in pace, daca nu iti poti schimba/ridica nivelul de dialog cu mine. M-ai confundat si eu nu-s unul dintre boschetarii tai de clienti sau cazataurile astea de aici care sa gust la nesfarsit glume de de cel mai prost gust, de tractoristi si de mitze biciliste. Ai continuat de zeci de ori cu aceasi dume de cacat, atacandu-ma pe mine personal, nici macar cu argumente, asa cum incerc eu sa fac la modul general neatacand pe nimeni personal, daca nu ma musca constant de cur, sau daca respectivul/respectiva nu este vreun cretin/a de bubuie cu aere de inteligent/intelept cu seralul neterminat, adica chiar se caca pe el/ea la modul urat mirositor de ajunge sa imputa tot forumul. Si mai vezi in pula calului, ori esti chioara ori batuta complet in cap, dar asa sunteti voi astia, trupa de haiosi de va cacati de voi unii pe altii de atata ras, nici macar un text simpu nu mai sunteti in stare sa uramariti de dablagiti ce sunteti, ziceam de boschetarul ala dezaxat/deviat si submisiv de Lopix care simte constant sa-mi poarta tocmai el mie de grija, care/ca inca sta la ma-sa si la ta-su acasa chiar si la juma de secol de viata, nu de tine era vorba, care cu siguranta, daca nu era probabil vreo mostenire/divort sau vreo garsoniera comunista pomana, tot pe strazi si tu erai la cat de mult te duce capul. Cand prostute tinere, care macar mai au o sansa/scuza, inconstienta tineretii si alte mumii batrane stricate iremediabil pana-n maduva sau la caterinca infecta de Glina zi de zi, an de an cu infractori penali, nu mai este nevoie de demnstrat nimic, este clar caracterul pe care il au/aveti ca femei. Pana atunci, prosti sunt pestii ca va lasa si aia 2 bani de telefon si net, ca sa mancati cacat aiurea si sa demonstrati inca o data ca intradevar trebuie sa fiti putori ordinare si proaste rau de tot ca femei, ca sa nu puteti face si altceva in viata decat sa stati cu belite branzite in gura toata viata. Cand am sa vad o petarda/prostiutata de taraba, ca 99% din cele prezente aici, care infesteaza online-ul 24/24 cu anunturi, ca-si va cumpara o casa/apartament pe pizda si pe numele ei, nefacand pula mare diversilor muisti penali, atunci o sa-mi tai pula ... si-am sa vi-o arunc in topingul cu ciorbe/mancare. Ca tot sunteti fani de citate: ''The drama of the Internet is that it has promoted the village idiot to the bearer of truth...Social media gives legions of idiots the right to speak when they once only spoke at a bar after a glass of wine, without harming the community. Then they were quickly silenced, but now they have the same right to speak as a Nobel Prize winner. It’s the invasion of the idiots.'' Umberto Eco
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2017 Idiotule, nici macar nu ma mai obosesc sa te citez. Ti-am adus argumente peste argumente la toate cacaturile de postari pe care le faci , tu cel ce blamezi prostitutia dar esti unul dintre aceia ce o promoveaza cu succes. Chioara sau batuta in cap nu sunt asa ca pentru a evita orice fel de confuzie si a intelege ca ma refer doar la pasajele in care ma nominalizezi ti-am scos mai tot timpul din postari partile in care nu sunt vizata asa ca demonstrezi pentru a nu stiu cata oara gradul tau de frustrare asupra tuturor celor de aici, interesati sau nu sa plateasca servicii sexuale sau sa primeasca avantaje materiale oferind servicii sexuale dar nu esti nicidecum preocupat sa combati cat de putin fenomenul sclavagist, sa-i deconspiri pe vanzatorii de carne vie. Nu faci decat sa blamezi femeile tinute cu forta si fetele tinere prostute din fire ajunse la mana unor nemernici. Nu faci decat sa-mi provoci scarba fata de persoana ta si ... mila. Gata, indreapta-ti atentia in alta parte, dar nu uita, postezi intr-un spatiu public si intotdeauna se vor gasi acele persoane sa-ti combata ideile eronate si de cacat. 2 2
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 20, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2017 Idiotule, nici macar nu ma mai obosesc sa te citez. Ti-am adus argumente peste argumente la toate cacaturile de postari pe care le faci , tu cel ce blamezi prostitutia dar esti unul dintre aceia ce o promoveaza cu succes. Chioara sau batuta in cap nu sunt asa ca pentru a evita orice fel de confuzie si a intelege ca ma refer doar la pasajele in care ma nominalizezi ti-am scos mai tot timpul din postari partile in care nu sunt vizata asa ca demonstrezi pentru a nu stiu cata oara gradul tau de frustrare asupra tuturor celor de aici, interesati sau nu sa plateasca servicii sexuale sau sa primeasca avantaje materiale oferind servicii sexuale dar nu esti nicidecum preocupat sa combati cat de putin fenomenul sclavagist, sa-i deconspiri pe vanzatorii de carne vie. Nu faci decat sa blamezi femeile tinute cu forta si fetele tinere prostute din fire ajunse la mana unor nemernici. Nu faci decat sa-mi provoci scarba fata de persoana ta si ... mila. Gata, indreapta-ti atentia in alta parte, dar nu uita, postezi intr-un spatiu public si intotdeauna se vor gasi acele persoane sa-ti combata ideile eronate si de cacat.Mamaie,chiar daca marinatului ii lipeste o doaga,in privinta ta are perfecta dreptate.Citeste cu atentie si te vei regasii in totalitate. Anonna, n-am de ce sa te pun la ignore, dar vad ca ma tot fortezi sa-ti trag ultima muie virtuala, si te-am avertizat de atea ori ca nu-mi doresc acest lucru. Asta e cand gura bate curul si prostia/nesimtirea bat educatia si bunul simt, fortandu-ma sa ma cobor la mintea ta ca sa ma intelegi. Mai du-te-n pula mea ca ma plictisesti, esti penibila rau, ca sa nu zic nebuna, isterica, extrem de instabila psihic, proasta si scarboasa, cu dumele tale de cacat la care nici macar copiii oligofreni n-ar rade. A te duce in pula mea metaforic vorbind, daa ?...ca doar n-am innebunit sa-mi stric pula pe tine. Iti da omul un deget-doua de lins/supt, si tu nesatula/nesimtita, vrei toata pula. Curva pana-n maduva si actele caritabile, cum ziceam, dementza pe toate liniile. Ce barbat sanatos la cap ar fute o baba impaiata ? Esti nebuna de legat, act caritabil as fi facut eu cu tine, daca mi-as fi calcat pe principii sa ajung sa-mi stric pula pe tine, cu riscul de a ramane cu traume, shocat pe viata. Bai femeie, tu nu realizezi cat de penibila esti ? Daca dupa vremea lu pazvante, in pozele alea de acum 10 ani din Telegraf/Cuget Liber/AT aratai ca o foca esuata de 50 de ani, pe cine mama dracu mai vrei tu sa prostesti ? Nu mai chema barbati la tine acasa sa moara de inima cand le dezchizi usa. Asuma-ti in pula calului varsta, conditia fizica, cat si pe cea psihica extrem de suspecta, du-te la piatza/cimitir/biserica si alegeti ceva compatibil pentru tine de acolo. Parca te-am mai lasat juma de an-un an sa vorbesti/mananci rahat singura, hai ca ti-ai recastigat acelasi drept, ia-te de mana cu vis distrus. Ramai cu boshorogii/cioroii/proxenetii tai sa va sugeti/lingeti/straponati reciproc gaoazele, hemoroizii si stalactilele uscate de nutella. :bye
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 20, 2017 Nu i lipsește nicio doaga lui popeye, ii lipsesc doar cercurile care le susține. ZIC. 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2017 Mamaie,chiar daca marinatului ii lipeste o doaga,in privinta ta are perfecta dreptate.Citeste cu atentie si te vei regasii in totalitate. pisalaule,, nu ti-ai schimbat budigaii? Ce pula calului te dai important, ai impresia ca daca nebunului cu ceva inteligenta i se permit anumite lucruri, tie, un retardat ti se va permite sa deschizi gura? Taci, guvidule! Ai ramas fara surse de venit? shezi mumos, Bubico/pisalaule, si stai cuminte in latrina ta fara sa scoti un sunet. Promoveaza-ti gaozul poate reusesti sa mai scoti si tu un banut... marsh la cotet javra!
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 20, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 20, 2017 pisalaule,, nu ti-ai schimbat budigaii? Ce pula calului te dai important, ai impresia ca daca nebunului cu ceva inteligenta i se permit anumite lucruri, tie, un retardat ti se va permite sa deschizi gura? Taci, guvidule! Ai ramas fara surse de venit? shezi mumos, Bubico/pisalaule, si stai cuminte in latrina ta fara sa scoti un sunet. Promoveaza-ti gaozul poate reusesti sa mai scoti si tu un banut... marsh la cotet javra! Anonna, n-am de ce sa te pun la ignore, dar vad ca ma tot fortezi sa-ti trag ultima muie virtuala, si te-am avertizat de atea ori ca nu-mi doresc acest lucru. Asta e cand gura bate curul si prostia/nesimtirea bat educatia si bunul simt, fortandu-ma sa ma cobor la mintea ta ca sa ma intelegi. Mai du-te-n pula mea ca ma plictisesti, esti penibila rau, ca sa nu zic nebuna, isterica, extrem de instabila psihic, proasta si scarboasa, cu dumele tale de cacat la care nici macar copiii oligofreni n-ar rade. A te duce in pula mea metaforic vorbind, daa ?...ca doar n-am innebunit sa-mi stric pula pe tine. Iti da omul un deget-doua de lins/supt, si tu nesatula/nesimtita, vrei toata pula. Curva pana-n maduva si actele caritabile, cum ziceam, dementza pe toate liniile. Ce barbat sanatos la cap ar fute o baba impaiata ? Esti nebuna de legat, act caritabil as fi facut eu cu tine, daca mi-as fi calcat pe principii sa ajung sa-mi stric pula pe tine, cu riscul de a ramane cu traume, shocat pe viata. Bai femeie, tu nu realizezi cat de penibila esti ? Daca dupa vremea lu pazvante, in pozele alea de acum 10 ani din Telegraf/Cuget Liber/AT aratai ca o foca esuata de 50 de ani, pe cine mama dracu mai vrei tu sa prostesti ? Nu mai chema barbati la tine acasa sa moara de inima cand le dezchizi usa. Asuma-ti in pula calului varsta, conditia fizica, cat si pe cea psihica extrem de suspecta, du-te la piatza/cimitir/biserica si alegeti ceva compatibil pentru tine de acolo. Parca te-am mai lasat juma de an-un an sa vorbesti/mananci rahat singura, hai ca ti-ai recastigat acelasi drept, ia-te de mana cu vis distrus. Ramai cu boshorogii/cioroii/proxenetii tai sa va sugeti/lingeti/straponati reciproc gaoazele, hemoroizii si stalactilele uscate de nutella. :bye
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2017 al doilea papagal pe urmele mele vezi ca ala e chitros, abia scoate bani pentru femei asa ca nu-ti face mari sperante ca va scoate vreun Pol pentru tine sa-i scoti in evidenta scrierile ) ) 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 20, 2017 de mine zici bre acolo ? 7 14
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2017 de mine zici bre acolo ? te simti ? 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 20, 2017 te simti ? intreb si eu ...nu sunt multi care scriu ceva pe aici si adevarat ...multi traznesc doar minciuni din bici si sunt vulpi 7 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Un frappe home.made si o piscina in curs de umplere..) 3 5
teoharie Reputație: -7 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 20170702_170030.jpg Un frappe home.made si o piscina in curs de umplere..)Asta da fitza, un doi in unu si un lighean cu apa
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Asta da fitza, un doi in unu si un lighean cu apa Sunt "on-topping" :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Dincolo de fita..in ghilimele ..duble chiar. . Nimic nu este mai relaxant decat sa te balacesti la tine acasa
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iulie 2, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 2, 2017 Pe caldura asta,nici ca mere alt ceva... 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 2, 2017 Anonna, n-am de ce sa te pun la ignore, dar vad ca ma tot fortezi sa-ti trag ultima muie virtuala, si te-am avertizat de atea ori ca nu-mi doresc acest lucru. Asta e cand gura bate curul si prostia/nesimtirea bat educatia si bunul simt, fortandu-ma sa ma cobor la mintea ta ca sa ma intelegi. Mai du-te-n pula mea ca ma plictisesti, esti penibila rau, ca sa nu zic nebuna, isterica, extrem de instabila psihic, proasta si scarboasa, cu dumele tale de cacat la care nici macar copiii oligofreni n-ar rade. A te duce in pula mea metaforic vorbind, daa ?...ca doar n-am innebunit sa-mi stric pula pe tine. Iti da omul un deget-doua de lins/supt, si tu nesatula/nesimtita, vrei toata pula. Curva pana-n maduva si actele caritabile, cum ziceam, dementza pe toate liniile. Ce barbat sanatos la cap ar fute o baba impaiata ? Esti nebuna de legat, act caritabil as fi facut eu cu tine, daca mi-as fi calcat pe principii sa ajung sa-mi stric pula pe tine, cu riscul de a ramane cu traume, shocat pe viata. Bai femeie, tu nu realizezi cat de penibila esti ? Daca dupa vremea lu pazvante, in pozele alea de acum 10 ani din Telegraf/Cuget Liber/AT aratai ca o foca esuata de 50 de ani, pe cine mama dracu mai vrei tu sa prostesti ? Nu mai chema barbati la tine acasa sa moara de inima cand le dezchizi usa. Asuma-ti in pula calului varsta, conditia fizica, cat si pe cea psihica extrem de suspecta, du-te la piatza/cimitir/biserica si alegeti ceva compatibil pentru tine de acolo. Parca te-am mai lasat juma de an-un an sa vorbesti/mananci rahat singura, hai ca ti-ai recastigat acelasi drept, ia-te de mana cu vis distrus. Ramai cu boshorogii/cioroii/proxenetii tai sa va sugeti/lingeti/straponati reciproc gaoazele, hemoroizii si stalactilele uscate de nutella. :bye Lopix, tu chiar nu mai poti trai fara pula mea in tine, este ? Ba pula bleaga, tu care esti un barbat/hodorog semicentenar sanatos la cap, consideri ca un om fara servici la varsta ta, care inca sta in casa parintilor, ce-si petrece/fute viata 24/24 online, cu fetish-uri extreme, ce alearga prin boscheti sa pozeze grauri, garcauni si alte gargaritze dandu-se mare pozar, vanand statoshi virtuali pentru bani de bere/tigari, care linge mai cu patos in cur p-acilea pe bajeti/hodorogi decat pe femei, poate fi considerat sanatos la cap ? Comportamentul tau aberant(excluzand prostia-aia-i genetica) poate fi explicat prin lipsa coaielor si a disfunctiei erectile, atractia ta perversa fata de babe-prin faptul ca ai fost dominat de mama, asta doar la o simpla/prima vedere. Chiar n-am chef sa-mi pierd juma de zi sa-ti citesc majoritatea cacaturilor ca sa-ti fac profilul complet, exact si sa-ti zic de cate diode iti fileaza. Baaa, ajung sa-mi bat cuie-n coie si sa recunosc, in afara faptului ca-i un ciorles cocalar mitoman/grandoman si ca n-are caracter, caracteristici genei zburatoarelor, deci oarecum scuzabil, trolle este cu 2 clase peste restul trupei asteia de secaturi sinistre handicapate fara pic de umor si creier in cap. Bai rumburak, cum pula mea rezisti sa stai cu prostii astia retardati zi de zi de atatia ani fara pic de umor, de ajungi probabil sa-ti sugi pula singur, macar profiti de ei, ii faci de bani ? Pentru obsegaozari, piconanali si alti olygofreni, ce cu siguranta se vor umple si ei de maroniu la bot, nu ma mai obosesc sa fac misto iar de ei, ca le-a dat-o soarta de i-a julit. Trebuie sa va mai repet a mia oara ca voi astia 4-5 infractori gainari, damblagii si jerpelitzi de pe bucale si maxim 20 pe intreaga tara, nu reprezentati TOT forumul si TOATA Romania, implicit mentalitatea, comportamentul si dorintele in materie de sex ale oamenilor normali ? REPET, pentru mocofanii si mocofanele de buna credinta, care inca nu inteleg ceea ce se petrece aici: NU LE DATI SI NU INTRATI IN DETALII INTIME/PERSONALE CU JEGURILE ASTEA SANTAJISTE PENALE DE AICI DACA NU-I CUNOASTETI SI REAL, CEI PE CARE-I VEDETI NOSTOP PREZENTI AICI MANCAND CACAT PE TOT FORUMUL, NU O DATI IN PRIETENII/AMICITII/TOVARASII CU EI, jumatate dintre sunt infractori si infractoare, restul fiind nebuni de legat, incercand sa va santajeze apoi.Zi mă ofticatule, cu ce sunt eu distrusă! Habar n-am să vorbesc cu tîmpiți ca voi care nu stiu altceva decat să calce FEMEIA in picioare! 9 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 2, 2017 Zi mă ofticatule, cu ce sunt eu distrusă! Habar n-am să vorbesc cu tîmpiți ca voi care nu stiu altceva decat să calce FEMEIA in picioare! 2017-06-17 18.59.10.jpg da-l in colo de nebun! nu merita bagat in seama
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum