Sari la conținut

sa ne spargem in "fitze" :)

Postări Recomandate

Postat

Miki, daca suferi dupa picon, nu dispera.Mai sunt si alti bazdaci expirati pe nimfomane.

De ex, @obseUzatul, tot un amarastean trecut de 55 ani, in stilul lui picon, adica mancator de cacat ambalat in fitze de pasoptisti cu joben.

:)

• Like 2
Postat

Da' rău ești...ca Ghiță, ala de-a tăiat-o pe ma-sa,ca nu-i da halvita... Când cei din Atlantida ne-au amenințat, l-am trimis pe Ghiță și i-a scufundat

Gicule, nu te mai gudura pe langa mine, cu figurile astea megalomanice.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mihaita, chiar sugi pula la negrii! Esti nepermis de prost si nu trebuie sa ma agit eu sa o dovedesc, TU CHIAT ESTI PROST SI TE INCAPATANEZI SA DOVEDESTI ASTA! Iarta-ma, iti recomand spitalul 9, poate mai ai o sansa, cu toate ca nu cred!

Hai sa iti spun pe rand anapfabetule, cretin:

1. Te simti bine cand te iei de familia mea cretinule? Pentru asta, iti spar mecla aia de cretin!;

Te simti bine sa dovedesti ca esti prost? Asta o stiu toti idiotule!;'

3. Pizda proasta, niciodata nu te v-a trata decat ca pe un cretin, asta esti, atata valorezi!!

Peseu:'sugi pula la greu muist analfabet si incult ce esti!

Ppeseu: da report, motanul te-a citit de mult ca esti cretin!

hai ca ti-am dat play pe ziua de azi  ...vorba lui Miskin adevarat  ...  prostanacule , oligofren si agramat   :laugh2   :laugh2  :laugh2

ps : nu fii javra , paganule , ca atunci cand te-ai dus sa dai  o   :atm  unei fete mai mica decat a ta , nu te-ai mai gandit la valoarea familiei tale 

ASTA INSEAMNA SA FII CEL MAI MARE MITOMAN ....SAU MITOCAN ....cum era parca !?   Ca tu suferi de ambele  :laugh2 

Postat

Da' rău ești...ca Ghiță, ala de-a tăiat-o pe ma-sa,ca nu-i da halvita... 

mai sa rupa lantul de la  prima ora   :laugh2

• Like 6
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gicule, nu te mai gudura pe langa mine, cu figurile astea megalomanice.

Chuck, Chuck... Nu Gicu.
  • Oras:undeva
Postat

hai ca ti-am dat play pe ziua de azi  ...vorba lui Miskin adevarat  ...  prostanacule , oligofren si agramat   :laugh2   :laugh2  :laugh2

ps : nu fii javra , paganule , ca atunci cand te-ai dus sa dai  o   :atm  unei fete mai mica decat a ta , nu te-ai mai gandit la valoarea familiei tale 

ASTA INSEAMNA SA FII CEL MAI MARE MITOMAN ....SAU MITOCAN ....cum era parca !?   Ca tu suferi de ambele  :laugh2 

Ca esti prost, ai convins pe toti, ca nu faci diferenta intre mitoman si mitocan, asisderea, pentru treaba cu familia mea, iti promit ca te calc pe cap si ti-ai futut norocul!

Cat despre analfabet, iti reamintesc idotule ca se scrie fiica nu fica!

• Like 13
  • Minus 2
Postat

Ca esti prost, ai convins pe toti, ca nu faci diferenta intre mitoman si mitocan, asisderea, pentru treaba cu familia mea, iti promit ca te calc pe cap si ti-ai futut norocul!

Oricum, am pariat ca faci spume, doar esti un needucat previzibil! :laugh2

Vizitator
Postat

mai sa rupa lantul de la  prima ora   :laugh2

Îmi amintesc...

Doctore,eu sunt câine!

Da-mi și mie un bomfaier...De ce,întrebă doctorul.

Sa-mi tai lanțu de la cușcă :))

Postat

Miki, daca suferi dupa picon, nu dispera.Mai sunt si alti bazdaci expirati pe nimfomane.

De ex, @obseUzatul, tot un amarastean trecut de 55 ani, in stilul lui picon, adica mancator de cacat ambalat in fitze de pasoptisti cu joben.

:)

tu vrei sa le stric gruparea formata de ani de zile pe Nimfomane ?  basca intalnirile de joi? basca petrecerile de FITZA  organizate  in decursul timpului :)

Postat

zi sa faci spumite la gurite ....ca pana acum numai astea iti ies de calitate  pe aici  :laugh2

si scrie o singura data , nu da play de doua ori  :) iti cam tremura mana deja ...este? 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Miki, sa ma bata zeii, parca esti varianta masculina a RozKendrei dupa despartirea virtuala de sarmala homosexuala, cu atitudinea asta disperat - distanta si de pitipoanca ranita in orgoliu.

Oi fi eu al dracului, dar pe mocofanul de picon ti l-am citit de prima data, cand s-a dat cocos pe langa mine.

Fariseu cu curvele, pe care le linge-n cur.

Parsiv cu userii, pe care-i linge-n cur.

Mă, iar te mănâncă târtița? Parcă spuneai acum câteva zile într-o postare, că e ultima, sau penultima, dar văd că ai mai comis vreo 17! Se pare că îți place să-ți iei muie!

Postat

Mă, iar te mănâncă târtița? Parcă spuneai acum câteva zile într-o postare, că e ultima, sau penultima, dar văd că ai mai comis vreo 17! Se pare că îți place să-ți iei muie!

Stai bland, mos caisa.

Postat

Stai bland, mos caisa.

Mai du-te bă, în pula mea! 

Vizitator
Postat

Stai bland, mos caisa.

Auzi Miskine,ia lasă vrajeala puțin. Circulau niște poze pe aici,cum ca ai fi tu.

Tu ești sau nu?

Postat

Stai bland, mos caisa.

Ce pa a mea fai bai mihaita, pardon 'iski, ce pula mea ai promis!?,

Postat

zi sa faci spumite la gurite ....ca pana acum numai astea iti ies de calitate  pe aici  :laugh2

si scrie o singura data , nu da play de doua ori   :) iti cam tremura mana deja ...este? 

Ce spuneai ca sugi mitomane (mitocan esti oricum)?'La cat de prost si analfabet esti, nici Dunarea nu te mai spala!

Postat

Mai du-te bă, în pula mea!

Mistar homosexual?

Auzi Miskine,ia lasă vrajeala puțin. Circulau niște poze pe aici,cum ca ai fi tu.

Tu ești sau nu?

Raspunsul va veni curand.

Postat

ia uite cum ti-a aparut odorul de aleessandra  de la prima ora 

nu fi fraier ca asta accepta orice la cat este de FOMISTA (nu are mari standarde de viata) , inclusiv pe aceia trecuti de 50+ .... **spam editat**ule  :laugh2

Postat

Ce pa a mea fai bai mihaita, pardon 'iski, ce pula mea ai promis!?,

Am promis, ca nu va voi deranja, pe tine si pe picon, din moment ce sunteti atat de legati.

Nu am fost deloc evaziv, consider cu modestie.

Postat

ia uite cum ti-a aparut odorul de aleessandra  de la prima ora 

nu fi fraier ca asta accepta orice la cat este de FOMISTA (nu are mari standarde de viata) , inclusiv pe aceia trecuti de 50+ .... **spam editat**ule  :laugh2

Nu ma abtin sa iti reamintesc ca tu un hodorog la 40'de ani, te iei de o fata care probabil greseste sau nu (cine esti tu sa judeci pe cineva?) , reprosandu-i ca nu are scoala si ca este agramata.

Cum ai facut asta mitomanule (retine prostule, este o diferenta mare fata de mitocan):

Faci educatie cuiva fara a avea asa ceva, se scrie fiica, nu fica, mitoman nu este acelasi lucru cu mitocan chiar daca tu insumezi ambele "calitati", esti atat de prost incat daca te-ar durea, ai fi de mult oale si surcele!

Cat despre **spam editat**!!! .. te joci cu focul muie :laugh2

Postat

gata v-am salutat ...continuati sa dati  dati unul in altul cu "bulgari" 

ps: va explic mai tarziu de ce am disparut  :)

Postat

Am promis, ca nu va voi deranja, pe tine si pe picon, din moment ce sunteti atat de legati.

Asa, hai sa te vad! Uite, recunosc, mihaita este bun de luat la pula si pe bune, iti faci un antrenament pe neuronul lui, pe gratis! 

• Like 12
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Raspunsul va veni curand.

[ uitându-mă la ceas]

Hai ca au trecut mai mult de 5 minute

Postat

Asa, hai sa te vad! Uite, recunosc, mihaita este bun de luat la pula si pe bune, iti faci un antrenament pe neuronul lui, pe gratis! 

• Like 12
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...