killbill13 Reputație: 8009 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iunie 12, 2017 S.a umplut bucurestiul de pasarici..uite si la mine una la geam..e porumbel. 20170612_162930.jpgPentru carabus e cam mare, strut nu-i ca are gatul scurt, urs polar daca era , avea blana (alba cred sau spre alb) .... oscilez intre pantera si crocodil ! 3
danela Reputație: 21 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Cred ca este bolnav. Acum e in drum spre doctor. Oricum un animal frumos. Nu am vazut nicidoata asa de aproape unul. IMG_1257.JPG Ai suflet bun 😙😙😙
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Citesc și mă minunez... caută 2-3 fraieri pe net poze și pun verdictul: sanchi, soim. Fix pula, doar un pui de uliu porumbar, apropo,pt. Cei care nu știu este protejat de lege. Se confunda ușor cu șoimul. În plus,de unde plm. soim în București. ? Uliu porumbar este destul întâlnit în București. Datorita faptului ca la marginea orașului exista destulea gospodarii cu păsări domestice de curte
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Citesc și mă minunez... caută 2-3 fraieri pe net poze și pun verdictul: sanchi, soim. Fix pula, doar un pui de uliu porumbar, apropo,pt. Cei care nu știu este protejat de lege. Se confunda ușor cu șoimul. În plus,de unde plm. soim în București. ? Uliu porumbar este destul întâlnit în București. Datorita faptului ca la marginea orașului exista destulea gospodarii cu păsări domestice de curteNu este uliu, este sorecar sau corcit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 D-asta nu-și dă Grindeanu demisia, e intr-o mare dilemă...o fi uliu, o fi soricar, o fi cioară deghizată...
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 D-asta nu-și dă Grindeanu demisia, e intr-o mare dilemă...o fi uliu, o fi soricar, o fi cioară deghizată... Soricar e un caine lung care pare tamp,lung ca un miriapod cu urechi late si u nas ca un drops si cainele ala pare ca face step in viata. e doar lung si urat, nu vaneaza, nu e poseta, nu face nimic.Pasarile's sorEcari 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Soricar e un caine lung care pare tamp,lung ca un miriapod cu urechi late si u nas ca un drops si cainele ala pare ca face step in viata. e doar lung si urat, nu vaneaza, nu e poseta, nu face nimic.Pasarile's sorEcari Hooo, bre, glumeam și io
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Hooo, bre, glumeam și io 1x ca din trei incercari nu stii cu cine vorbesti 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 1x ca din trei incercari nu stii cu cine vorbesti Așa, dă-mi teroare Colmi că și-așa sunt nervos
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 15, 2017 Așa, dă-mi teroare Colmi că și-așa sunt nervos Rozkendra ? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Rozkendra ? Oarba dăpă ea
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Așa, dă-mi teroare Colmi că și-așa sunt nervos Mhm...nervozitatea ta isi are normele sale Trasurica eram doar RozKendra, era numai contul meu de reporturi. Nu eram vreun "baietas" , desi s-ar putea sa stiu mai multi baietasi decat tine. strict in treacatSunt prea sincera sa nu imi asum u cont si tu esti mult prea ... prea...seara buna sotiei,nurori, etc etc
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Mhm...nervozitatea ta isi are normele sale Trasurica eram doar RozKendra, era numai contul meu de reporturi. Nu eram vreun "baietas" , desi s-ar putea sa stiu mai multi baietasi decat tine. strict in treacatSunt prea sincera sa nu imi asum u cont si tu esti mult prea ... prea...seara buna sotiei,nurori, etc etc Am tămâiat comm-ul
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2017 Meam loat popcorn.
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Am tămâiat comm-ul Asculta... sau fa ce vrei .... tamaia e o chestie sinistra...in primu rand nu are cine in viata de bun simt sa nu verse de la miros profund de tamaie expus temeinic , in al doilea rand consuma oxigen prin ardere prin fumu ala inecacios,asa ca in un spatiu mic nu ai cum sa respiri ca nu ai din ce..l a propriuam avut concerte intregi cu corul Bisericii in care un solo era lesinat si inecat de la fumu ala funebru si innecacios.Foloseste mir sa te dezmiti de draci data viitoare E un astrigent mai puternic decat siropu de muguri e brad de parfumerii de lux cauta si dezvolta esenta de mir in ult vreme Ai imbatranit degeaba...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Asculta... sau fa ce vrei .... tamaia e o chestie sinistra...in primu rand nu are cine in viata de bun simt sa nu verse de la miros profund de tamaie expus temeinic , in al doilea rand consuma oxigen prin ardere prin fumu ala inecacios,asa ca in un spatiu mic nu ai cum sa respiri ca nu ai din ce..l a propriuam avut concerte intregi cu corul Bisericii in care un solo era lesinat si inecat de la fumu ala funebru si innecacios.Foloseste mir sa te dezmiti de draci data viitoare E un astrigent mai puternic decat siropu de muguri e brad de parfumerii de lux cauta si dezvolta esenta de mir in ult vreme Ai imbatranit degeaba... Serios zic, am facut efortul de-ați citi toată postarea...ce coiţele mele ai vrut să zici??? 1 4
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Serios zic, am facut efortul de-ați citi toată postarea...ce coiţele mele ai vrut să zici???am zis ca tamaia nu este buna de nimic, mirul bun de multe:)este dificil au ba? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 am zis ca tamaia nu este buna de nimic, mirul bun de multe:)este dificil au ba? Nu e...plm, așa, fii directă
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 btw ca tot vb despe animale Vorbeam cu petrepetric ca imi plac animalele si ca am hranit urs cu mana mea cu ce aveam, anume chipsuri si croissants, ma rog nu i-am apus ca hraneam acel ursuletz sa spunem ani,ani inainte.. prima data cu juma de borcan de 750g dulceata de mure de la mama si un sfert de borcan mare de miere. sugea cand eram adolescenta direct de pe deget....si era baby bear mama si sora lui erau ocupati cu altceva. si turistii intreau gen putem face foto? eu cu mama,tata...mama le-a rasp ca nu sufar fotografiile eram gen ma doare nicaieri ca am o gluga ce imi acopera fata toata apropapr. dupa am curatat personal cu lopata la ursi si almeu se dadea intre busteni si cauciucuri. facea tumbe... vreo 7 ani inai nte sa-l hranesc ult data....ala a ramas acolo.il iubesc si acum ca traieste ,insa singur fara mama si sora care au evadatdar nu o sa uit in viata mea senzatia ca un urs brun imi sugea degetu si ma urmarea pe curse de busteni sa faca tumbeam hranit si lupi cat am curatat la ursi,dar nu am simtit aceeasi conexiune....le dadeai valau de carne ei veneau de nicaieri slabi rupti ssi lesinati de foame miroaseau lipaiai,rareori te incolteau, o imprstiau peste tot, eram si erau f reci si pasivi gen putem trece uniipe langa altii dar nimic maimult, si mie imiplaceulupii maimult decat ursii.however a luat o lupoica doua inghitituri rapide si mi-a lins cizmele. de data asta nu am indraznit sa mangai pe cap si sa las sa imi suga degetu de dulceata de mure ca la ursulet....totusi lupoaica desi niciunu din haita la orizont de cate ori fluieram veneam aproape la min 10 mnici nu stu ce incerc sa exprim. poate doar ca cu animale generic salbatice te simti la fel de cozy si strangi la fel dupa ele ca dupa animale mari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum