Sari la conținut

halep vs ostapenko

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lăsând la o parte kilometrul haotic de postare (putea să spună același lucru în câteva rânduri) și jignirile în cascadă, nejustificate, pe fond, marinarul are dreptate, dovedind că știe cu ce se mănâncă tenisul.

Postat

Lăsând la o parte kilometrul haotic de postare (putea să spună același lucru în câteva rânduri) și jignirile în cascadă, nejustificate, pe fond, marinarul are dreptate, dovedind că știe cu ce se mănâncă tenisul.

ðŸŸ

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da, sigur a jucat mult tenis pe puntea unui vas si prin vreun depozit din port.

Sa-l penetrez anal cu un maner de racheta de tenis.

Sceleratul ala cred ca sparge macar o tastatura pe zi. Trebuie sa le cumpere cu baxul.

Parerea mea e urmatoarea:

Toti imbecilii care nu au nici o realizare in viata au devenit brusc mari fani ai tenisului si ai lui Halep pentru ca a avut rezultate notabile.

Cand o sa dispara din prim plan, se vor reprofila pe altceva.

Sunt aia care sunt de obicei suporteri ai vreunei echipe de fotbal.

Tenisul e un sport al elitelor. Costa mult, necesita sacrificii enorme. O ora de tenis costa mai mult decat isi permit majoritatea romanilor. Dar vai cum au devenit toti fani si cunoscatori pentru ca au inceput s-o vada p-asta mica si rea la TV.

Mi se pare o ineptie sa pui atata patos si sa te oftici atat de mult pentru ca a ajuns doar in finala.

E o performanta foarte mare si trebuie tratata ca atare. Ce rost au atatea analize?

Vorbesc unii care nu doar ca n-au jucat tenis in viata lor, dar nici macar cu sportul n-au avut vreodata vreo legatura.

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sceleratul ala cred ca sparge macar o tastatura pe zi. Trebuie sa le cumpere cu baxul.

Toti imbecilii care nu au nici o realizare in viata au devenit brusc mari fani ai tenisului si ai lui Halep pentru ca a avut rezultate notabile.

Tenisul e un sport al elitelor. Costa mult, necesita sacrificii enorme. O ora de tenis costa mai mult decat isi permit majoritatea romanilor. Dar vai cum au devenit toti fani si cunoscatori pentru ca au inceput s-o vada p-asta mica si rea la TV.

Mi se pare o ineptie sa pui atata patos si sa te oftici atat de mult pentru ca a ajuns doar in finala.

E o performanta foarte mare si trebuie tratata ca atare. Ce rost au atatea analize?

Vorbesc unii care nu doar ca n-au jucat tenis in viata lor, dar nici macar cu sportul n-au avut vreodata vreo legatura.

Exact cum au devenit marea majoritate fani Steaua după 1986...curvi cat vezi cu ochii =))

Postat

Așa si?

Postat

Da, sigur a jucat mult tenis pe puntea unui vas si prin vreun depozit din port.Sa-l penetrez anal cu un maner de racheta de tenis.Sceleratul ala cred ca sparge macar o tastatura pe zi. Trebuie sa le cumpere cu baxul.Parerea mea e urmatoarea:Toti imbecilii care nu au nici o realizare in viata au devenit brusc mari fani ai tenisului si ai lui Halep pentru ca a avut rezultate notabile.Cand o sa dispara din prim plan, se vor reprofila pe altceva.Sunt aia care sunt de obicei suporteri ai vreunei echipe de fotbal.Tenisul e un sport al elitelor. Costa mult, necesita sacrificii enorme. O ora de tenis costa mai mult decat isi permit majoritatea romanilor. Dar vai cum au devenit toti fani si cunoscatori pentru ca au inceput s-o vada p-asta mica si rea la TV.Mi se pare o ineptie sa pui atata patos si sa te oftici atat de mult pentru ca a ajuns doar in finala.E o performanta foarte mare si trebuie tratata ca atare. Ce rost au atatea analize?Vorbesc unii care nu doar ca n-au jucat tenis in viata lor, dar nici macar cu sportul n-au avut vreodata vreo legatura.

Nene, nu e vorba de a fi fan, ori dimpotrivă! A fost un eveniment sportiv de mare vizibilitate și, firesc, oamenii comentează. Că unii nu au pus mâna pe o rachetă în viața lor, ba mai mult, nu au facut sport în mod organizat, legitimați la un club, e altă treabă! Românii se pricep la orice. Nici criticile nedrepte ori injurioase nu sunt ok, nici laudele deșănțate. Repet, pe fond, marinelu' are dreptate.

Postat

Nene, nu e vorba de a fi fan, ori dimpotrivă! A fost un eveniment sportiv de mare vizibilitate și, firesc, oamenii comentează. Că unii nu au pus mâna pe o rachetă în viața lor, ba mai mult, nu au facut sport în mod organizat, legitimați la un club, e altă treabă! Românii se pricep la orice. Nici criticile nedrepte ori injurioase nu sunt ok, nici laudele deșănțate. Repet, pe fond, marinelu' are dreptate.

Ba,ne leși!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...