obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 11, 2017 Strada "alexqwerty1234", cosmarul politistilor, postasilor si taximetristilor... 2 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 11, 2017 Rusine Simona Halep, vesnic locu 2 , in viata ta no sa iei Grand Slem, intorce-te sa pierzi in turu 1 unde ti-e locu si pe locul 25 WTA!De ce boule, tu ai prins vreodata locul 2!? 15 2
curacao Reputație: 25 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iunie 11, 2017 De ce boule, tu ai prins vreodata locul 2!?O iesi prea usor prietene sa pierzi 1000 de puncte WTA si un milion de euro plus titlu de grand slam si pozitia de nr 1 mondial cu o pustoaica care da ca disperata in minge sa termine repede punctu, nici nu se compara cu Svitolina, si-a pierdut profesionalismu la 1-0 la seturi si 3-0 in setul doi si la nivelu ei nu e acceptabil.Nu poti sa ma compari pe mine cu ea ca nu joc tenis profesionist la nivelul ei, da uite ca ajunse Ostapenko pe locul 1 nu pe locul 2 , facu misto de ea si ai datu rusine, o facu jucatoare si trebuie sa astepte ani asa ocazie daca mai gaseste in viata ei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Mai băieți,nu va mai agitați atât,ca nu se merită. Puteți sa înjurați,sa jigniți,sa aduceți argumente câte în luna și stele.Ce s-a întâmplat ieri,de a văzut toată planeta,și extratereștrii camuflati, cum a fost dezbrăcată Simonica de toate "hainele" una câte una.Concluzie-Învingătorul ia totul.
curacao Reputație: 25 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iunie 11, 2017 De ce boule, tu ai prins vreodata locul 2!?Sa mi-l iei in gura si sa ti-l bag in cur, sa vezi ce inseamna pula de taur!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 11, 2017 O iesi prea usor prietene sa pierzi 1000 de puncte WTA si un milion de euro plus titlu de grand slam si pozitia de nr 1 mondial cu o pustoaica care da ca disperata in minge sa termine repede punctu, nici nu se compara cu Svitolina, si-a pierdut profesionalismu la 1-0 la seturi si 3-0 in setul doi si la nivelu ei nu e acceptabil.Nu poti sa ma compari pe mine cu ea ca nu joc tenis profesionist la nivelul ei, da uite ca ajunse Ostapenko pe locul 1 nu pe locul 2 , facu misto de ea si ai datu rusine, o facu jucatoare si trebuie sa astepte ani asa ocazie daca mai gaseste in viata ei.Atunci uita-ti postarile, nu am nimic cu tine si nici nu vreau sa intram in polemici aiurea. Tu chiar crezi ca Simona nu si-a dorit victoria? Pana una, alta Simo ocupa un loc bun in clasament,sunt convins ca si-a dorit victoria, nu a putut, asta nu este un motiv de rusine dragul meu! Pana una,.alta, Simona a facut ca Romania sa fie rostita si pomenita de multi! Bravo ei! 13 2
curacao Reputație: 25 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iunie 11, 2017 Atunci uita-ti postarile, nu am nimic cu tine si nici nu vreau sa intram in polemici aiurea. Tu chiar crezi ca Simona nu si-a dorit victoria? Pana una, alta Simo ocupa un loc bun in clasament,sunt convins ca si-a dorit victoria, nu a putut, asta nu este un motiv de rusine dragul meu! Pana una,.alta, Simona a facut ca Romania sa fie rostita si pomenita de multi! Bravo ei!Sugi pula date dreaq!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 11, 2017 Sa mi-l iei in gura si sa ti-l bag in cur, sa vezi ce inseamna pula de taur!Bine ca ti-ai dat arame pe fata!
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 11, 2017 Sugi pula date dreaq!Nuam obiceiul asta nociv spre deosebire de tine! Alta clona, alt handicapat!
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 11, 2017 Rusine Simona Halep, vesnic locu 2 , in viata ta no sa iei Grand Slem, intorce-te sa pierzi in turu 1 unde ti-e locu si pe locul 25 WTA!De ce "Rusine" frate? Atata poate ea, nu e scuza dar eu unu eram sigur ca va pierde finala. Asa e la noi romanii, sa dam cu batu in balta la sfarsit, avem atatea exemple: - Steaua Semifinale UEFA -gol ultimu minut- Romania 94 cu suedia, la penalty- romania cu danemarca gol ultimul minut pierdem calificare la euro- halep de n'spe mii de ori- hanbal liga campionilor Csm anul asta- etc 2 4
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 11, 2017 A sa nu uit, FRATILOR noi ca NATIE nu avem o activitate, da nici una CONSTANTA si LINIARA, la noi totul merge FLUCTUANT.
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 11, 2017 Halep nu va castiga niciodata un turneu de Grand Slam!!!!!Daca ea nu a reusit sa castige ieri,cand a avut un culoar favorabil tot turneul,toate adversarele de valoare,fie au lipsit(Serena,Sharapova),fie au fost eliminate(Kerber,Muguruza),iar in finala a fost așa pasivă,fiind invinsã de o neica-nimeni Ostapenko!!In celelalte 3 turnee de Grand-Slam ramase,nu are absolut nici o sansa,deoarece toate se joaca pe suprafata rapida si sunt avantajate jucatoarele cu un serviciu bun si rapid(90% din punct e dat de serviciu),ea nefiind una dintre ele!Simona,probabil va mai juca maxim 2-3 ani,dupa care se va trage,avand in spate un vagon de bani si dorindu-și sa-și intemeieze o familie 5 10
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2017 Probabil că mulți ce își expun părerile și aici, dar și pe site-uri de sport, nu numai că nu au pus în viața lor pe o rachetă de tenis, dar nici nu au făcut vreodată sport în mod organizat, legitimați la un club. Vorbim aici de o sportivă, care de 4 ani este în top 5, cu scurte perioade în care a ocupat pozița 6-8. În ce sport avem actualmente un așa sportiv, în afară de handbal feminin, anume pe Cristina Neagu?Cu Svitolina, cu acea revenire care probabil că intră în topul revenirilor, nu a fost tot Simona? Dar cu Pliskova, unde a revenit în setul 3,după ce îl pierduse pe al 2-lea, nu a fost tot ea?Hai să descifrăm ce s-a întâmplat ieri! Ostapenko, este o tânără furioasă, înfometată de glorie și bani, care lovește la disperare, rudimentară în special tactic, care venind de pe locul 47 și învingând în tururile anterioare jucătoare mult mai bine clasate și mai rutinate, nu a avut nimic de pierdut în acel meci. Simona, venea după 2 meciuri extrem de solicitate fizic și în special fizic. Probabil că, după conflictul avut cu Cahill la Miami, a aplicat cu strictețe sfaturile tactice ale acestuia. Cred că i-a spus să joace schimburi lungi, cu mingii adânci, inclusiv înalte, incomode, să o forțeze să greșească. În tenis, dacă joci eminamente ofensiv, agresiv, cu lovituri puternice, riști să și greșești foarte multe mingii, ceea-ce s-a întâmplat ieri și cu letona (57 de greșeli neforțate). Problema e că, cele câștigătoare au fost mai multe, decât cele pierdute. Tactica Simonei a funcționat până în setul 2, până la 3-0 și minge de 4-0. Dacă reușea să câștige acel game, în mod cert, câștiga meciul. Letona a recuperat în acel game, jucând la disperare, la totul sau nimic și i-a ieșit. Istoria s-a repetat în setul 3, când Simona a avut minge de 4-1. Există acea teorie care spune că, nu trebuie să joci în funcție de ce joacă adversarul, ci să-ți faci tu, jocul tău. De multe ori e greu, de multe ori, chiar trebuie să o faci și, aici e greșeala, probabil a lui Cahill, care se pare că nu a avut și un plan B. Greșeala Simonei e că, trebuia singură să schimbe din mers planul tactic, trecând peste cele stabilite cu antrenorul. Ce putea face? Să nu mai joace la așteptare, la greșeala adversarei și să atace, atunci când are oportunitatea. Au fost câteva mingii la care o putea face, a fost vizibil, dar a preferat să joace la siguranță, Ostapenko, câștigându-le, în cele din urmă. Nu știu dacă letona va mai prinde curând o așa zi de grație, parcă era în transă.Și nu știu dacă și Serena, i-ar fi rezistat. Nu știu de asemeni, dacă Ostapenko va deveni o mare jucătoare, dacă nu schimbă ceva, pentru că există un antidot la orice tip de joc. Simona a fost aproape. În final, încă un lucru! Fraților, eu nu pot să înțeleg nici să mă pici cu ceară, hater-eala asta! Nu numai în cazul Simonei, ci în general. P.S. Am scris cam mult, scuze! 5 6
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 11, 2017 Picoane mi se termina bateria frate.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2017 Picoane mi se termina bateria frate. Încarc-o! 1
vasile kerkoven Reputație: -1 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Țiriac și pariurile din Asia
curacao Reputație: 25 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iunie 29, 2017 Rusine Halep ,pierde de la 1-0 la seturi si dublu break in setu 2 , locul 1 mondial la ratari si la "Ce pacat"
dan pulea Reputație: 54 Postat Iunie 29, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Iunie 29, 2017 Cand stai pe zeci de milioane eur,te cam doare la pizda ce loc esti
curacao Reputație: 25 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iunie 29, 2017 Iar a pierdut ca proasta
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 29, 2017 Bă, bine că are de unde a pierde 1 4
curacao Reputație: 25 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat Iulie 11, 2017 La 1-0 la seturi si break in setul decisiv s-a decis sa joace moale si fara chef sa se inece iar ca proasta ca tiganu la mal si sa ia locul 1 mondial la "pacat"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Postat Iulie 11, 2017 Atât poate.Cum da de una mai înfiptă,și-o ia pe coajă. Da' banu sa meargă,daon poola mea da performanta, ca aia nu aduce banu.... 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum