curacao Reputație: 25 Postat August 13, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 13, 2017 E proasta rau
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 E proasta rau Da tu oare esti mai inteligent decat ea ? Ai avut mai multe realizari in viata decat o avut ea ? Ce imi place mie de-al de dastia ca tine care n-au nici macar o chifla-n stomac dar critica sportivii de performanta din fata ecranului de TV sau calculator. Pai ce, daca de ex s-ar intampla ca Messi, Ronaldo sau Neymar(astia mi-au venit acum in minte) sa dea o pasa gresita, sa execute un corner aiurea sau sa rateze un penalty, dupa mintea ta sunt prosti ? Pe tine nici daca te-ar pune cineva sa tii in mana o racheta de tenis si ti-ar zice sa servesti, nu cred c-ai fi in stare s-o faci asa cum ar trebui. Asa ca mai usor cu jignirile la adresa altora care-au realizat ceva in viata pan-acum. Invata sa apreciezi si sa respecti pe altii mai buni ca tine. Sper c-ai priceput ceva din tot ceea ce ti-am scris, dar am o presimtire c-ai inteles o PL. Pari genul de om greu de cap.
picon Reputație: 1046 Postat August 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2017 Da tu oare esti mai inteligent decat ea ? Ai avut mai multe realizari in viata decat o avut ea ? Ce imi place mie de-al de dastia ca tine care n-au nici macar o chifla-n stomac dar critica sportivii de performanta din fata ecranului de TV sau calculator. Pai ce, daca de ex s-ar intampla ca Messi, Ronaldo sau Neymar(astia mi-au venit acum in minte) sa dea o pasa gresita, sa execute un corner aiurea sau sa rateze un penalty, dupa mintea ta sunt prosti ? Pe tine nici daca te-ar pune cineva sa tii in mana o racheta de tenis si ti-ar zice sa servesti, nu cred c-ai fi in stare s-o faci asa cum ar trebui. Asa ca mai usor cu jignirile la adresa altora care-au realizat ceva in viata pan-acum. Invata sa apreciezi si sa respecti pe altii mai buni ca tine. Sper c-ai priceput ceva din tot ceea ce ti-am scris, dar am o presimtire c-ai inteles o PL. Pari genul de om greu de cap. Ei, pare! 4 13
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 13, 2017 Postat August 13, 2017 Ronaldo e un maricon, iar orice cocalar, care viseaza la sixpack-ul lui, e un maricon de mierda. Hai cu Despacito.
curacao Reputație: 25 Postat August 14, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 14, 2017 Da tu oare esti mai inteligent decat ea ? Ai avut mai multe realizari in viata decat o avut ea ? Ce imi place mie de-al de dastia ca tine care n-au nici macar o chifla-n stomac dar critica sportivii de performanta din fata ecranului de TV sau calculator. Pai ce, daca de ex s-ar intampla ca Messi, Ronaldo sau Neymar(astia mi-au venit acum in minte) sa dea o pasa gresita, sa execute un corner aiurea sau sa rateze un penalty, dupa mintea ta sunt prosti ? Pe tine nici daca te-ar pune cineva sa tii in mana o racheta de tenis si ti-ar zice sa servesti, nu cred c-ai fi in stare s-o faci asa cum ar trebui. Asa ca mai usor cu jignirile la adresa altora care-au realizat ceva in viata pan-acum. Invata sa apreciezi si sa respecti pe altii mai buni ca tine. Sper c-ai priceput ceva din tot ceea ce ti-am scris, dar am o presimtire c-ai inteles o PL. Pari genul de om greu de cap. Cred ca vrei o pula-n cur
curacao Reputație: 25 Postat August 21, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 21, 2017 Up
curacao Reputație: 25 Postat August 21, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 21, 2017 Avu noroc ca nu se intalni cu Wozniaky sau Ostapenko sau orice jucatoare serioasa mai devreme sa-i rupa capu, dar in finala i se puse iar pata si uita sa joace tenis, credea ca se joaca ping-pong, partida de 125 WTA nu de locul 2 .
ironic Reputație: 57 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ...a fost obosită si a cedat psihic...o finala presupune mult mai mult decat un meci obisnuit.poate data viitoare...
curacao Reputație: 25 Postat August 21, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Autor Postat August 21, 2017 Se facu de rasul lumii.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ...a fost obosită si a cedat psihic...o finala presupune mult mai mult decat un meci obisnuit.poate data viitoare... are 26 de finale jucatedeci,e obisnuita cu finalele,nu se pune problema.ori si-a iesit din forma,ori adversara a fost clar mai buna.
gicanul Reputație: -132 Postat August 21, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat August 21, 2017 IDEM, imi mentin parerea. De ce "Rusine" frate?Atata poate ea, nu e scuza dar eu unu eram sigur ca va pierde finala. Asa e la noi romanii, sa dam cu batu in balta la sfarsit, avem atatea exemple:- Steaua Semifinale UEFA -gol ultimu minut- Romania 94 cu suedia, la penalty- romania cu danemarca gol ultimul minut pierdem calificare la euro- halep de n'spe mii de ori- hanbal liga campionilor Csm anul asta- etc
pulesteu Reputație: 10790 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 are 26 de finale jucate deci,e obisnuita cu finalele,nu se pune problema. ori si-a iesit din forma,ori adversara a fost clar mai buna.E slaba dpdv psihic. Uneori clacheaza pentru ca e miza foarte mare. 14 9
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 E slaba dpdv psihic. Uneori clacheaza pentru ca e miza foarte mare. are bani sa se duca la psiholog.
pulesteu Reputație: 10790 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 Chestiile astea nu se rezolva asa usor.Teoretic ar trebui sa aiba un psiholog in staff. 14 9
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Chestiile astea nu se rezolva asa usor.Teoretic ar trebui sa aiba un psiholog in staff. Spui bine.trebuia sa o faca mai demult.Cam de cand a intrat in top 10.
pulesteu Reputație: 10790 Postat August 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2017 Probabil are si in jurul ei oameni care pun presiune aiurea pe ea.Sportivii romani niciodata nu au excelat la chestia asta. Calitatea pregatirii e foarte slaba. Se folosesc mult injuraturile, umilintele, uneori si corectiile corporale.Nu se discuta deloc, nu sunt motivati corespunzator, nu sunt intariti psihic. Ma refer la juniori.Iar mai tarziu ies la iveala problemele astea. 13 9
ironic Reputație: 57 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ...am vazut tot meciul...la tv,bineînțeles. De la inceput parca era prea rigida in teren,lovea cu frica...si numai pe centru.iar la serviciul celeilalte,sincer parca nu avea solutii.....cel mai mult meciul s'a jucat pe serviciul lui Halep (cu exceptie o singura data in set 2) si din pacate a pierdut.oricum,e singura care ne reprezinta peste granita si care ne face tara cunoscuta...in momemtul asta,deci sa fim mandrii cu ce a reusit ca performanta pana acum!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ...am vazut tot meciul...la tv,bineînțeles. De la inceput parca era prea rigida in teren,lovea cu frica...si numai pe centru.iar la serviciul celeilalte,sincer parca nu avea solutii.....cel mai mult meciul s'a jucat pe serviciul lui Halep (cu exceptie o singura data in set 2) si din pacate a pierdut.oricum,e singura care ne reprezinta peste granita si care ne face tara cunoscuta...in momemtul asta,deci sa fim mandrii cu ce a reusit ca performanta pana acum! tenisul e in sport individual.Nu "ajuta" tara cu ceva,spre deosebire de fotbal,unde tara castiga la coeficienti,profita si alte echipe din tara respectiva. 1 3
ironic Reputație: 57 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ..nu neg ce zici tu 'the deceiver',doar ca nu merita sa 'dam' in ea ca a pierdut un meci...fie el unul de finala.cum am mai zis...poate data viitoare reuseste. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 ..nu neg ce zici tu 'the deceiver',doar ca nu merita sa 'dam' in ea ca a pierdut un meci...fie el unul de finala.cum am mai zis...poate data viitoare reuseste. eu inteleg.trebuie sa si criticam,nu doar sa laudam.dar cand sa dam in ea?cand nu joaca?nu putem.Inainte sa se apuce?nu putem.Dupa ce se lasa?nu putem.Fireste ca ne dorim sa castige cat mai multe trofee - atunci merita laudele,aprecierile unei tari intregi.Cand nu o face,criticile tin loc de laude.
picon Reputație: 1046 Postat August 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 21, 2017 Nu știe să gestioneze în primul rând emotional, momentele de maximă importanță. Devine crispată, nervoasă și prea prudentă. În momentul când va câștiga un turneu de GS, probabil, se va debloca. Nu locul 1 clasamentul WTA e miza cea mare, ci câștigarea unui adtfel de turneu. Dar, primul obiectiv mare, era locul 1, care i-ar fi dat moral. 5 12
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Nu știe să gestioneze în primul rând emotional, momentele de maximă importanță. Devine crispată, nervoasă și prea prudentă. În momentul când va câștiga un turneu de GS, probabil, se va debloca. Nu locul 1 clasamentul WTA e miza cea mare, ci câștigarea unui adtfel de turneu. Dar, primul obiectiv mare, era locul 1, care i-ar fi dat moral.Picoane, oare sa ii fi facut vraji vreo tiganca, la cererea unor rivale? Ca parca aduce a blestem ce pateste ea....ar trebui sa caute o vrajitoare potenta si sa ii scoata aia mercurul sau ce o mai avea prin ea))))) 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Cred ca vrei o pula-n curFaci o greseala mare...daca e pe invers se va amoreza de tine))) si nu mai scapi de el...
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat August 21, 2017 Postat August 21, 2017 Bai idiotule frustrat, care abia pe cupoanele nevestii ajungi sa vezi si tu plaja/marea(ruina/jegul de/la costinesti), ti-am zis inca de acum o luna, de la Roland Garros, ca esti o secatura dementa si frustrata care isi freca mainile inca inainte de finala, bucurandu-te ca o sa piarda. Cu ce te deranjeaza ba pe tine fata asta, care chiar este un model de urmat atat la nivel local/national cat si international ? Ti-a bagat tie mana in buzunar, tu ca si multi alti cretini, numai bani, bani, bani visati cand vorbiti desprea ea, ba idiotule, este vorba despre performanta in primul rand, lumea intreaga aude de Romania, prin numele si prestanta ei, nu de cati bani a castigat, panarama frustrata. Ce rasa ma-tii platesti tu ma la teveu, nici 50 de bani-un leu pe luna nu cred ca revin eurosport-ului, digi-ului si dolceu-lui la un loc, pentru toate sporurile pamantului, fatza de cacaturile ale de must carry-eruri de antene, tevere faliment, prost tv si canalele dedicate pizdelor de acasaaa, Dicovery-ule, HBO-urile si celelalte de filme, reprezentand 50-75% din abonament, al dreaq prost punga care esti si care vorbesti pe nas doar ca sa te auzi vorbind. Este singura care se mentine constant in top 5 in ultimii 4 ani de zile, niciuna dintre ele nereusind sa se mentina macar in top 10, Serena iesind si ea acum. Tu ai idee ce inseamna sportul de performanta, in special tenisul de camp si cel de masa, cat de important este psihicul si concentrarea sa fie la cel mai inalt nivel meci de meci, ca sa nu mai vorbim de talent nativ si de zecile de mii de ore de antrenamente fizice, ca sa poata tine ritmul fizic asta infernal si la cel mai inalt nivel ? Cand o sa pui si tu o racheta/paleta/tac de biliard in mana, pe dreaq sa te ieie, ca tu stai doar cu pula in mana si te pricepi la toate, ai sa intelegi, ca si in tenis de camp, de masa, ca si in biliard/ snooker/ bowling, sunt efectiv zile cand nu simti mingiile/bilele indiferent de tehnica, talentul, valoarea si antrenamentul pe care le ai, dar de unde sa stii tu mai panarama trecuta ca un bou 40-50 de ani prin viatza degeaba, care se crede cand Dumnezeu cand Mefisto. Nimeni, nici la fete si nici la baieti, nu au reusit sa castige in continuu, decat cu cateva exceptii, cand cei 4 fantastici si cele 2 fete serena si steffy au reusit sa piarda doar de 4-5 ori intr-un an si nu neaparat cu adversari pe masura lor, care chiar au fost, sunt si vor fi mereu exceptii ale tenisului. Toti comentatorii, analistii si alti fosti mari jucatori si jucatoare, vorbitori de limba engleza o respecta si au numai cuvinte de lauda la adresa ei, fiind deja muuult peste capacitatile ei fizice la cei 168 de cm, pe cand cacatii de romani si alti petrici/onanisti de pe gesepeu arunca constant cu rahat in ea. Baaa, daca v-ati fi certat cu altii care declara ca este cea mai buna din lume sau daca chiar ea ar fi declarat ca este cea mai buna din lume, ati mai fi avut un motiv/scuza, dar asa, nu faceti decat sa demonstrati ca sunteti doar niste secaturi frustrate. Si eu sunt impotriva salariilor extreme, exagerat de mai din sport-in general, dar asta nu ma face sa ajung sa-i invidiez pentru sumele fabuloase pe care le castiga, ca asa ar fi trebuit sa-mi tai venele, cand sportul reje este reprezentat de niste handicapati, balbaiti, retardati, semianalfabeti, betivi si tatuati in ultimul hal, ce castiga sute de milioane de euro doar pentru ca dau cu piciorul intr-o basica, intr-un sport colectiv de 11 maimutoi, ce nu poate fi comparat de niciodata si nicio culoare cu sportul individual unde mereu, dar mereu, trebuie sa fii la cel mai inalt nivel fiind singur fata-n fata cu adversarul, tenisul feminin fiind unul dintre ele, in care mai intervin si 'perioadele' lunare extrem de neproductive performantei, de aceea wta-ul parandu-mi-se mult mai spectaculos decat ATP-ul si tacaneala constanta a baietilor, cu exceptia si geniului Federer, jucator exploziv de atac si cate o data a lui Wawrinka. La ce mai este, ma secatura, Romania pe locul 2 in lume, la panarame ca tine, la prostituate, proxeneti, hoti si talhari ? Nu o mai dati bai panaramelor obosite cu limba de lemn cu mentalitatea de roman, ca nu are nicio legatura una cu alta, e fiind demult si deasupra acestei mentalitati, inca din 2011 cand si-a taiat tzatzele si din 2013 cand a inceput cu adevarat performanta. Pe bune daca nu chiar te inteleg la cat de cretin esti, ca poti ajunge sa apreciezi o jartea penala dementa, cea cu care impreuna ati umplut forumul de handel, decat sa apreciezi o romanca care nu suge puli branzite si linge-n cur toti nespalatii si toate scursurile societatii, care este pe locul 2 in lume si de atatia ani in top 5. Deci pentru tine nu exista nicio explicatie logica ca ai fi sanatos la cap, excluzand dialogul/monologul delirant stropit cu glume de cacatul cacatului pe care il ai cu nebuna forumului, doi terminati cu copii mici, care va bagati pula in cresterea, educatia si interesul fata de ei, voi pierzand ore/zile/ani intregi aici pe forum. Astept deasemenea cu maxim interes, cacatzii bolnavi care traiesc pe umerii mamelor/nevestelor sa se umple de maroniu la gura, daca Cristina Neagu, nu va castiga de una singura Champions League cu CSM-ul. Iat-ti calmantele bre dementule, nu mai scuipa cand vorbesti spre noi))) Futu te cu frustrarile tale de psihopat.... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum