condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 Jura,sa nu mai vezi in viata ta strapon la curul tau,ca nu esti homalau.Hai sa vad daca ai curaj sa te juri pe strapoane.Treaba cu homalaul s-a transat definitiv cu mult timp inainte sa iti stergi tu cacatul de la gura! Ma jur ca daca tu si prietenul tau IQ 77 va doriti, ma dau peste cap si va fac rost de asemenea jucarie. Parinte, nu cumva matale esti ala care face propuneri indecente baieteilor!? peseu: muistilor, veniti si voi cu replici mai inteligente, ceea ce practicati voi este "umor" caracteristic putoilor handicapati! 12 2 Link spre comentariu
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 26, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 26, 2017 Treaba cu homalaul s-a transat definitiv cu mult timp inainte sa iti stergi tu cacatul de la gura! Ma jur ca daca tu si prietenul tau IQ 77 va doriti, ma dau peste cap si va fac rost de asemenea jucarie. Parinte, nu cumva matale esti ala care face propuneri indecente baieteilor!? peseu: muistilor, veniti si voi cu replici mai inteligente, ceea ce practicati voi este "umor" caracteristic putoilor handicapati! Eram sigur ca nu ai curaj sa te juri. 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 Auzi parinte, ti s-au stans bulangii, ia vezi, poate te rezolva! 13 2 Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Miki, eu cand am zis, am avut dreptate : picon este fariseu cu curvele si parsiv cu ceilalti useri. Nu a avut replica la acea postare de-a mea. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Daaa... am avut suficient timp ca sa-i observ actiunile De parca la ale mele are prea multe constient ca am dreptate ...prefera jignirile Na ca s-a enervat Mos Tagarta , ca de obicei nu a mai rezistat cand este "urecheat" pe buna dreptate Doar nu te dai cu Kermit the Frog....Adica si mie-mi place,sa ma joc cu el...Bilici la gandacel,nu nimeresc poarta mereu 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Auzi Trolle,ai chef de-un tenis?Îl facem minge 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 Eu nu am aruncat detalii private despre alti useri(@de ce, @phoenix)Eu nu am barfit barfele curvelor despre alt user.Asta chiar a fost low.De nivelul celei despre @de ce.Parca erai prieten virtual cu Miki.Pentru mine, tot la nivelul lui Mr Bean e, stai bland, mos caisa.De dai dovada de prostie? Parerea mea ti-am spus-o, te rog nu te mai lasa orbit de ura si prostie! Daaa... am avut suficient timp ca sa-i observ actiunile De parca la ale mele are prea multe constient ca am dreptate ...prefera jignirile Na ca s-a enervat ca de obicei nu a mai rezistat presiunii cand este "urecheat" pe buna dreptateCand esti tu constient amaratule!? Miskin, ca si multi aaltii, s-au luat de mimine. Poate ca la acel moment am reactionat gresit. Ce te diferentdiferentiaza pe tine dde oamenii destepti, este faptul ca .... ... esti ilegal de prprost!Besi ma in pula calului de fatalau, pune mana pe carte sa nu mori prost, ai multe de facut in viata,de ce pqna mea vrei sa iti arati prostia aici? 12 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 http://yournewswire.com/women-dna-man-sex/ 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Da-da! Nu te afectează! Așa ... "replichezi" tu? Din păcate, ăsta nu e singurul topic pe care aberzi! Fă și tu un efort și demonstrează-ne că '77 e doar anul nașterii!Baftă!stai bre linistit ca la cate greseli ai facut si matale ...eu nu le tin evidenta Ok ma duc sa-ti demonstrez dar nu stiu caruia sa-i fac UP .... la cel cu baile sau la ala cu metode de preventie ISU ? plm sa stii ca mai fac o casa din punctele de reputatie de aici ....sa-l fac pe Alexandru invidios , ca prea se tanguieste pe aici zilnic si jigneste , injura ...etc 9 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2017 stai bre linistit ca la cate greseli ai facut si matale ...eu nu le tin evidenta Ok ma duc sa-ti demonstrez dar nu stiu caruia sa-i fac UP .... la cel cu baile sau la ala cu metode de preventie ISU ? plm sa stii ca mai fac o casa din punctele de reputatie de aici ....sa-l fac pe Alexandru invidios , ca prea se tanguieste pe aici zilnic si jigneste , injura ...etc Bine bre! Văd că nu faci niciun efort! 6 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2017 na ca a aparut si chat-istul asta pe aici tu l-ai chemat sau s-a plictisit dincolo ? ? 6 7 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 Tot mai buna este piesa asta Ca pentru Alexandru asa , care se oftica si isi pierde noptile pe aici Mitomane, noaptea ta este ziua mea! Cand vei intelege asta, poti spune ca ai promovat la clasa 0! 13 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 ai dreptate este mai cald in "piscina" noaptea Raspuns gresit, ai scazut la IQ67, continua te rog! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 . 5 13 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 57 e varsta ta , echivalenta cu IQ-ul ....daca nu ma insel Incearca sa fi mai original IQ47, cu fiecare postare, dai dovada de tot mai mare prostie mitomane! 12 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Pentru toti, pentru ca imi sunteti dragi, indiferent de conjuncturi, simpatii, antipatii, dusmanii. Atat. Continuati... cred (din nefericire)... 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Iunie 26, 2017 Ti-am mai spus mitomane, da si tu dovada de originalitate. Stiu ca iti cer prea mult, IQ-ul tau a ajuns acum la 37, imi place ca esti persevernent in prostia ta! ai replicile cam stafidite si expirate ...ca si varsta de altfel obosisi de azi-dimineata ...plm nu esti de cursa lunga 11 14 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 26, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 26, 2017 ai replicile cam stafidite si expirate ...ca si varsta de altfel obosisi de azi-dimineata ...plm nu esti de cursa lunga Cum spuneai mai sus,'"actiunile tale are mai mult constient"? Invata bai papagalule sa vorbesti romaneste, esti atat de mitoman incat nu vezi ca te faci de cacat analfabetule. Ti-am spus, daca nu intelegi sensul unui cuvant, nu il utiliza, invata sa folosesti limba romana prostule, nu te mai da in stamba ca pute a taran. Invata totodata ce inseamna diferenta de fus orar. Pe bune, iti trimit un dictionar al limbii romane si un manual de gramatica pt clasa 0,'la atat a ajuns IQ-ul tau! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 secatura, lasa certurile! 2 Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Cine se scuză, se acuză! Dar, ce faci? Te justifici? Văd că tu nu stai blând, papleacă! Daca, a enumera operele tale de mos duplicitar, inseamna ca ma justific, atunci e clar ca nu ai replica. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2017 Daca, a enumera operele tale de mos duplicitar, inseamna ca ma justific, atunci e clar ca nu ai replica.Să mori tu? Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Să mori tu? Am trait si am vazut din lumea asta in 33 de ani mai mult decat in existenta ta trista de 60 de ani. Sunt impacat.Tu? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 26, 2017 Am trait si am vazut din lumea asta in 33 de ani mai mult decat in existenta ta trista de 60 de ani. Sunt impacat.Tu?Bă, nu știu cine a văzut mai multe din lumea asta (te bucuri ca țăranul care a plecat la oraș și le povestește consătenilor ce ascultă cu gura căscată, cum orășenii se cacă în casă), dar de trăit, în mod sigur am trăit mai multe decât ai trăit tu! Poți să mori totuși, împăcat. Oricum, faci umbră degeaba, pământului! Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Bă, nu știu cine a văzut mai multe din lumea asta (te bucuri ca țăranul care a plecat la oraș și le povestește consătenilor ce ascultă cu gura căscată, cum orășenii se cacă în casă), dar de trăit, în mod sigur am trăit mai multe decât ai trăit tu! Poți să mori totuși, împăcat. Oricum, faci umbră degeaba, pământului!Acum te justifici.O postare a fost de ajuns. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 26, 2017 Și sunt destui.Se știu ei carehttps://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19420449_1438106999602497_3858060853244485697_n.jpg?oh=a40182d8998d13a14ebec6ebb395d4cb&oe=59D8F5AE 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate