Sari la conținut

DIN GANDURILE SI DESTAINUIRILE LUI MIKY77

Postări Recomandate

• Oras:Here
Postat

m(u)iskin, fugi si cauta in gunoaie, poate mai gasesti ambalaje colorate carora sa le faci poze. =))

• Like 3
Postat

Ar trebui sa faci un efort urias, probabil imposibil pentru unul ca tine, de a te civiliza si cultiva pentru a fi la acelasi nivel cu mine.

"Intelesul" tau este reprezentat de umor mucalit de tractorist.

Postat

Cand vantul bate prin capuri ironia e atat de greu de perceput incat se confunda cu grobianismul.

Inainte eroii mei

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un Aspacardin?

Ai nevoie, văd!

Cat e, ma, o camera dubla la tine?

Ai apartament matrimonial pentru caisa&stafida?

Are pentru mata'.

Postat

Cand vantul bate prin capuri ironia e atat de greu de perceput incat se confunda cu grobianismul.

Inainte eroii mei

Nu vreau sa te supar, renunt (primul). :)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

.

• Like 6
  • Minus 13
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

potoleste-te , ca nu mai am chef de cearta cu tine

nu am comentat nimic de tine , asa ca nu mai continua cearta aiurea in tramvai si tot agita

nu ai de lucru sau nu poti purta o discutie civilizata in alta parte ?

Cu tine este foarte greu sa poarte cineva o discutie civilizata!  Ti-am enumerat "preocuparile"'tale pe aici, precum si greselile. Cei pe care tu ii numesti prieteni, nu cred ca doresti sa ai parte de asa ceva in realitate

• Like 13
  • Minus 1
Postat

potoleste-te , ca nu mai am chef de cearta cu tine

nu am comentat nimic de tine , asa ca nu mai continua cearta aiurea in tramvai si tot agita

nu ai de lucru sau nu poti purta o discutie civilizata in alta parte ?

ala civilizat?

Postat

Cu tine este foarte greu sa poarte cineva o discutie civilizata!  Ti-am enumerat "preocuparile"'tale pe aici, precum si greselile. Cei pe care tu ii numesti prieteni, nu cred ca doresti sa ai parte de asa ceva in realitate

Frate , o iei uneori prea la modul serios , iar eu chiar mi-am exprimat o opinie pe Topicul acela cu prietenii . Ei se castiga destul de greu si se pierd la fel de repede din diverse motive. . Iar ptr. asta nu trebuie sa ne sulimi asa la infinit pe aici si sa ne batjocorim unul pe celalalt ..parerea mea.

Nu stiu de ce tot continui  sa incerci sa ma atati prin diferite locuri pe aici si nu ptr. ca ma deranjeaza cu ceva , dar nu vad un motiv serios de disputa zilnica si ptr. ce pana la urma ?

Deci nu este greu si nu depinde de unul sau de altul discutia dintre noi doi.

• Like 10
  • Minus 14
Postat

ii tii locul lui Miskin ?  ...ca el era "sef"  imbarligator :)

spun lucrurilor pe nume: e un dobitoc anonim

Postat

toti suntem anonimi in felul nostru pe aici

dar multi vor sa fie celebri. de asta se lauda la prostituate cu numele lor de pe forum

• Like 1
Postat

Te-a luat "panoramic" in vizor :s

PS: Si tie iti trimite P.M-uri ? =))

Cui nu-i trimite ....l-am bagat la reject  demult  :laugh2

Uneori suna si fetele din lipsa de ocupatie (noroc cu minutele acestea infinite pe telefon) si zice pe aici ca nu vor sa-l primeasca  :slap2  Pripas   :laugh2 

• Like 6
  • Minus 13

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:shocked :shocked :shocked Au bagat astia de la Hotels.com asemenea marketing pentru atragerea clientilor ???

Mersi pentru pont, Mister M. ! :hihat Ma bat niste ganduri.... (Cappadocia, Aqquaba, Sharm-El-Shaik, Dubrovnik, Amalfi....)

Restul, nu e treaba mea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...