henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 12, 2017 Eu de exemplu mai nimic Chiar ma gandeam astazi la o faza de acum un an si m-a luat asa un sentiment de timp irosit, atunci mi-a venit ideea fac ceasuri de mana din lemn am tot invatat de prin august sa le fac, am cumparat materiale, scule etc...prin ianuarie a iest si primul ceas, l-am vandut aici pe forum unui baiat pentru al face cadou sotiei, omul a spus ca vrea unul si pentru el, l-am facut dar nu la mai luat , totusi am continuat sa mai fac inca doua pe care am incercat sa le vand dar din pacate inafara de "e frumos", "bravo" nimic, nicio vanzare asa ca am renuntat acum 2 saptamani la ideea asta.Ma incearca asa un sentiment de orice as face oricum nu conteaza 10 2
picasso1974 Reputație: 866 Postat Iunie 12, 2017 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Iunie 12, 2017 am slabit 6-7 chile...nu din cauza cadanelor! 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2017 @Henzo: De ce nu incerci sa le vinzi pe eBay? 6 6
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 12, 2017 Eu de exemplu mai nimic Chiar ma gandeam astazi la o faza de acum un an si m-a luat asa un sentiment de timp irosit, atunci mi-a venit ideea fac ceasuri de mana din lemn am tot invatat de prin august sa le fac, am cumparat materiale, scule etc...prin ianuarie a iest si primul ceas, l-am vandut aici pe forum unui baiat pentru al face cadou sotiei, omul a spus ca vrea unul si pentru el, l-am facut dar nu la mai luat , totusi am continuat sa mai fac inca doua pe care am incercat sa le vand dar din pacate inafara de "e frumos", "bravo" nimic, nicio vanzare asa ca am renuntat acum 2 saptamani la ideea asta.Ma incearca asa un sentiment de orice as face oricum nu conteaza chiar frumoase eu am o fixatie pt ceasurile de perete ai un prototip pt asa ceva? imi plac ceasurile cu ... cuc (nu interpreta) si daca sunt din lemn, ma.... umezesc toata 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 12, 2017 @
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 12, 2017 @Henzo: De ce nu incerci sa le vinzi pe eBay?Mă gândesc sa nu fie prea mari taxele se expediere 2 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2017 Nu sunt.Un ceas e un produs de mici dimensiuni. Greutate mica. Nu costa cine stie ce transportul.Depinde cat vrei sa obtii pe unul, cat dureaza sa-l faci, cata munca e, cat te costa materialele si tot asa. 7 6
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 12, 2017 Mă gândesc sa nu fie prea mari taxele se expediere nu sunt mari taxele
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 12, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 12, 2017 Eu de exemplu mai nimic Chiar ma gandeam astazi la o faza de acum un an si m-a luat asa un sentiment de timp irosit, atunci mi-a venit ideea fac ceasuri de mana din lemn am tot invatat de prin august sa le fac, am cumparat materiale, scule etc...prin ianuarie a iest si primul ceas, l-am vandut aici pe forum unui baiat pentru al face cadou sotiei, omul a spus ca vrea unul si pentru el, l-am facut dar nu la mai luat , totusi am continuat sa mai fac inca doua pe care am incercat sa le vand dar din pacate inafara de "e frumos", "bravo" nimic, nicio vanzare asa ca am renuntat acum 2 saptamani la ideea asta.Ma incearca asa un sentiment de orice as face oricum nu conteaza încearcă sa l pui la mana unui smecheras ...si gata succesu😊 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 12, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 12, 2017 Am futut 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2017 Am devenit bunic...se pune? 4 4
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 12, 2017 Am devenit bunic...se pune? Da, să-ți trăiască 5 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2017 Da, să-ți trăiască Săr'na mult! 2 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2017 În ultimul an, am realizat că a mai trecut un an. 5 5
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 12, 2017 Photo-0045.jpgPhoto-0050.jpgPhoto-0044.jpgPhoto-0049.jpgPhoto-0048.jpgPhoto-0036.jpg si alte idei ..de ceasuriUnde ai gasit pozele ? 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 le.am facut eu pozele...in 2012 la o ceasornicarie de la parterul blocului perla..nu stiu daca mai exista ceasornicaria..tipul era pasionat..facea tot felul de obiecte..se vindeau 100 de euro bucata. pozele sunt salvate in tel.meu de pe vremea aia..un touch care nu mai functioneaza..am conectat tel la laptop zilele trecute si asa mi.am amintit de pozele astea 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 mai sunt cateva(poze)...repetitive..
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 12, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 12, 2017 Eu de exemplu mai nimic Chiar ma gandeam astazi la o faza de acum un an si m-a luat asa un sentiment de timp irosit, atunci mi-a venit ideea fac ceasuri de mana din lemn am tot invatat de prin august sa le fac, am cumparat materiale, scule etc...prin ianuarie a iest si primul ceas, l-am vandut aici pe forum unui baiat pentru al face cadou sotiei, omul a spus ca vrea unul si pentru el, l-am facut dar nu la mai luat , totusi am continuat sa mai fac inca doua pe care am incercat sa le vand dar din pacate inafara de "e frumos", "bravo" nimic, nicio vanzare asa ca am renuntat acum 2 saptamani la ideea asta.Ma incearca asa un sentiment de orice as face oricum nu conteaza nu renunta !!! io una nu am mai auzit sa se faca ceasuri de care spui tu...AI UN SINCER BRAVO DIN PARTEA MEA :clapp 6 19
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 12, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 12, 2017 Eu de exemplu mai nimic Chiar ma gandeam astazi la o faza de acum un an si m-a luat asa un sentiment de timp irosit, atunci mi-a venit ideea fac ceasuri de mana din lemn am tot invatat de prin august sa le fac, am cumparat materiale, scule etc...prin ianuarie a iest si primul ceas, l-am vandut aici pe forum unui baiat pentru al face cadou sotiei, omul a spus ca vrea unul si pentru el, l-am facut dar nu la mai luat , totusi am continuat sa mai fac inca doua pe care am incercat sa le vand dar din pacate inafara de "e frumos", "bravo" nimic, nicio vanzare asa ca am renuntat acum 2 saptamani la ideea asta.Ma incearca asa un sentiment de orice as face oricum nu conteaza nu renunta !!! io una nu am mai auzit sa se faca ceasuri de care spui tu...AI UN SINCER BRAVO DIN PARTEA MEA :clapp (BIP BIP ) dublu post 5 19
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2017 le.am facut eu pozele...in 2012 la o ceasornicarie de la parterul blocului perla..nu stiu daca mai exista ceasornicaria..tipul era pasionat..facea tot felul de obiecte..se vindeau 100 de euro bucata. pozele sunt salvate in tel.meu de pe vremea aia..un touch care nu mai functioneaza..am conectat tel la laptop zilele trecute si asa mi.am amintit de pozele astea S-au descărcat direct? De poze zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 S-au descărcat direct? De poze zic da.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2017 da. Poți detalia uMpic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum