Sari la conținut

Fazan pe destinații de vacanta

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Zarnesti

Tu poți să mergi în Pula. Știm că-ți place, mai ales dacă ai în buzunarul curului moneda din Botswana.

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Tu poți să mergi în Pula. Știm că-ți place, mai ales dacă ai în buzunarul curului moneda din Botswana.

Gata, bai, cacatule, hai ca m-am distrat cu tine destul. Lumea a inteles ca esti prost, bai, peste, bai, lache flausat, de fapt lucruri stiute de multa lume aici pe forum. Degeaba te lauzi tu pe conturile clona, ca tot prost esri si, sincer, n-am nici un interes sa te destepti. De-acum, lache, te las in bezna ignorantei si a prostiei proverbiale cu care ai facut cariera pe forum. Tu postezi peste tot, tu dai lectii la toata lumea, tu esti cel mai cel... Esti un prost, bai, cacatule, ti-o spun eu dupa ce ti-au spus-o multi altii... Vai de capul tau de atarnator basit, tot astepti pomana sa mai lingi si tu o pizda pe unde tot le lauzi pe unele... Si, acum, gata, am incheiat cu un sincer HAI, SICTIR!

Postat

Gata, bai, cacatule, hai ca m-am distrat cu tine destul. Lumea a inteles ca esti prost, bai, peste, bai, lache flausat, de fapt lucruri stiute de multa lume aici pe forum. Degeaba te lauzi tu pe conturile clona, ca tot prost esri si, sincer, n-am nici un interes sa te destepti. De-acum, lache, te las in bezna ignorantei si a prostiei proverbiale cu care ai facut cariera pe forum. Tu postezi peste tot, tu dai lectii la toata lumea, tu esti cel mai cel... Esti un prost, bai, cacatule, ti-o spun eu dupa ce ti-au spus-o multi altii... Vai de capul tau de atarnator basit, tot astepti pomana sa mai lingi si tu o pizda pe unde tot le lauzi pe unele... Si, acum, gata, am incheiat cu un sincer HAI, SICTIR!

Te-ai enervat, este?

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Poți sa faci ca Sandokan?

Trebuie sa ma pupi la ciocan

Băi, tu chiar exiști?

P.S. De ți-e pula-n gât ca paru'

Poți să cânți ca Dan Spătaru?

Dacă faci tot timpul laba

Poți să cânți cum cântă ABBA?

...etc.

Dume din astea făceam în clasa I. Tu tot la nivel de clasa I ai rămas, retardatule!

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Băi, tu chiar exiști?

...etc.

Dume din astea făceam în clasa I. Tu tot la nivel de clasa I ai rămas, retardatule!

marș, căcatule!

Postat

Băi, tu chiar exiști?

...etc.

Se vede ca ai trecut pe la Siana😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...