Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Bă pula moartă Stii cate scandaluri d-astea au fost pe aici????Stii cate au fost adevarate ????Aproape niciunul .Asa ca marș în pula lui Picon Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ps: cu ion vorbeam Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ptitii, nu prea esti cu recenzii pe aici...ca sa fii credibil, du-te la doctor si posteaza rezultatul consultului cu diagnostic. Plm...tratament de gonoree nu se ia dupa ureche sau dupa net!!!Daca intradevar vrei sa fii un om corect, vizita la medic venerolog si analize eventual! Daca ai gonoree, posibil si sifilis sau....si altceva!!!! Multe bts vin impreuna la pachet. Deci nu sta degeaba. Actioneaza! Ps: fata asta Roxy o fi colega cu...cur misto? 6 Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ps: cu ion vorbeam Tu ca sa vorbesti cu mine trebuie mai intai sa te stergi la gura! Ai fete si tu la produs de ai sarit asa de cur in sus? Bai, cum apare un subiect legat de sanatate, cum sar toti pestii sa ne convinga ei ca e totul ok, ca nu-i nimic, ca nu stiu ce... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Am multe Foarte multe Mai multe decât Picon Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Vad ca tot incearca niste pestisori sa ma muste de cur. De unde stiu ca sunt pestisori? Simplu! Un client ar fi interesat de un topic pe care se vorbeste de bts. Pestii, nu! Ei sar, se agita, incearca sa-i jigneasca, sa-i compromita pe cei care au opinii pe acest subiect. Picon mai devreme spunea ca cine a luat gonoree de la sex oral e de cartea recordurilor! Nu, bai, peste, se ia si de la sex oral, a scris asta si Cassy! Dar pestii astia, pentru ca sunt prosti, nu sunt in stare nici macar sa dea un search pe google! Nu, ei jignesc! Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 postare aiurea .. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Tot lui nea ion Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Tot lui nea ion Bine, ma, oricum nu te banuiam de prea multa inteligenta... Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/popcorn-gifs/tumblr_lq5mxuFBzR1qm6s2g.gif 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ai dreacu nemți Cum asteapta ei postarea sa raspunda la secunda Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Alt Ps: ioane, vezi că-mi curg lacrimi din pulă că ai dat o stea Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Alt Ps: ioane, vezi că-mi curg lacrimi din pulă că ai dat o stea Ce glume din anii '90 ai, prapaditule !!! Cati ani, tataie? Esti de mult timp in bransa, spune drept! Hai, ca n-are rost discutia cu tine, m-ai convins... Ramai asa cum esti, e perfect pentru mine! Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Buna ziua, Domnule ptitii daca tu ai aceasta suspiciune te invit sa ne facem impreuna analizele in orasul Costanta,alegem impreuna clinica (sunt foarte multe clinici private )fiecare isi plateste analiza lui ,ne aratam unul altuia rezultatele analizelor si ulterior te invit sa scrii ce scrie in rezultate daca este adevarat ca eu as avea gonoree si tu ai luato de la mine.Deoarece eu nu am nici macar un singur sintom al acestei boli.Rog insistent toti domnii care m-au vizitat si m-au si recenzat sa scrie daca cumva au aceeasi presupunere ca si domnu pentru ca si deoarece eu sunt in Constanta de putin timp si am intalnit doar domni cu igiena foarte ok.Igiena casei este in regula nu am avut plangeri.Astept sa ma suni. Multumesc Tu inainte sa te duci la clinica ar trebui sa dai o fuga la scoala! Esti total agramata! Trec peste lipsa cratimelor, ca e deja prea mult pentru tine, dar "sintom", "pentru ca si deoarece"... Vai de tine, cand n-o sa mai faci bani cu pizda, din ce o sa traiesti? Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 Eu propun sa se mute topicul la DG, are viitor sa moara gibilan. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 13, 2017 Taci ca merge, am fraierit eu pe una asa la farmacie. Mergi pe burta, tine trena aicea. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2017 Vad ca tot incearca niste pestisori sa ma muste de cur. De unde stiu ca sunt pestisori? Simplu! Un client ar fi interesat de un topic pe care se vorbeste de bts. Pestii, nu! Ei sar, se agita, incearca sa-i jigneasca, sa-i compromita pe cei care au opinii pe acest subiect. Picon mai devreme spunea ca cine a luat gonoree de la sex oral e de cartea recordurilor! Nu, bai, peste, se ia si de la sex oral, a scris asta si Cassy! Dar pestii astia, pentru ca sunt prosti, nu sunt in stare nici macar sa dea un search pe google! Nu, ei jignesc!Ia caută bă, googalălistu' lu' pește, câți au au luat gonoree din cei ce au dat muie? Orice se poate lua când ești ori tâmpit, ori din ăla de găsește cuie și în pizdă. Dacă vă căcați pe voi de frică, stați în pula mea acasă și nu msi mergeți la curve. Fetele alea, pe care nu le cunosc, au clienți, recenzii, topice,și apare unul că are gonoree! Vreo dovadă, ceva? Alții de ce nu au reclamat acest lucru? Cine e pește bă, căca-m-aș în strachina ta? Nu cumva ăia de aruncă pastile, fără dovezi? 5 5 Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 Este, ca te-a suparat? 2 4 Link spre comentariu
bambi6969 Reputație: 635 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Pestera Oras:Pestera Partajează Postat Iunie 13, 2017 .......... Link spre comentariu
ptitii Reputație: 128 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Pestera Muierii Oras:Pestera Muierii Autor Partajează Postat Iunie 13, 2017 Vin si dovezile, maine dimineata am programare la recoltare si dupa la urolog, m-am intors de urgenta in Bucuresti, pentru ca vreau sa merg la un doctor bun pe care il cunosc, voi posta aici analizele, am vorbit cu el si l-am intrebat daca se poate lua gonoreea prin oral si a spus ca da, vizavi de ce discutii au luat nastere pe aici, insa dupa ce i-am spus simptomele a zis ca s-ar putea sa nu fie vorba de gonoree si sa fie ceva mai usor gen o infectie banala sau uretrita, a ramas sa vedem maine, va anunt si postez analizele, Roxy nu stiu de unde ai ideile astea sa merg eu cu tine la clinica, serios ? Du-te verifica si posteaza, asta fac si eu maine, nu am ce sa caut eu cu tine la analize, nu esti nevastamea ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Sa postezi rezultatele... Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 atata galagie pentru ceva ca sa resolva cu antibiotice si o tura la medic? Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 atata galagie pentru ceva ca sa resolva cu antibiotice si o tura la medic?Bravo frate. Simplu si la obiect. Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ia caută bă, googalălistu' lu' pește, câți au au luat gonoree din cei ce au dat muie? Orice se poate lua când ești ori tâmpit, ori din ăla de găsește cuie și în pizdă. Dacă vă căcați pe voi de frică, stați în pula mea acasă și nu msi mergeți la curve. Fetele alea, pe care nu le cunosc, au clienți, recenzii, topice,și apare unul că are gonoree! Vreo dovadă, ceva? Alții de ce nu au reclamat acest lucru? Cine e pește bă, căca-m-aș în strachina ta? Nu cumva ăia de aruncă pastile, fără dovezi? Bai, prostoboule, ti-au spus mai multi oameni de forum ca se poate, ceea ce ti-am spus si eu. Dar tu schimbi subiectul si aberezi. PS. Nu mai scapi de prostie in viata ta! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2017 atata galagie pentru ceva ca sa resolva cu antibiotice si o tura la medic?Nu Taki! Sănătatea e cea mai importantă. E corect să semnalăm dacă avem probleme și fata de la care am luat un bts, dar ... cu minim de argumente! Și cu certitudinea că e ea. Normal, nu se procedează așa ci, iei legătura cu fata, vorbesti cu ea, îi spui să-și facă analizele, să vezi dacă are sau nu ceva și dacă ea refuză, pui pe forum. Dacă ea nu are nimic, e ok. Dacă are ceva și nu lucrează până nu rezolvă, iar e ok. Bai, prostoboule, ti-au spus mai multi oameni de forum ca se poate, ceea ce ti-am spus si eu. Dar tu schimbi subiectul si aberezi. PS. Nu mai scapi de prostie in viata ta!Cretinel, se pot lua bts-uri și dacă faci totul protejat, dacă ai ghinion! Gonorees se ia extrem de rar prin muie, eu nu am auzit de cineva care să o pățească, de acees am spus că e de Cartea Recordurilor! Dr altfel și @ptitii spune că pare a fia altcevs, nu gonoree. 6 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum