Sari la conținut

0765875608-Jasmine

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Revin dragilor din 04.03.2018 ma găsiți la nr 0720406125 pupicii

o programare pe 4.03 pentru fratele ?! :D

Vreo promotie? de'aia kriti sa bagat  rpd in primi zece?  niste preturi si servici actualizate ne spui si noua?

• Like 2
Postat

Vreo promotie? de'aia kriti sa bagat rpd in primi zece? niste preturi si servici actualizate ne spui si noua?

Agramatule de analfabet ce ești!

• Minus 1
Postat

Agramatule de analfabet ce ești

ca sa fi agramat cum zici tu ,nu poti fi analfabet,esti mai prost decat prevede legea! paranoicule,postaciule

• Like 4
  • Minus 1
Postat

ca sa fi agramat cum zici tu ,nu poti fi analfabet,esti mai prost decat prevede legea! paranoicule,postaciule

Păi tu ești și agramat și analfabet! Poți fi dat ca exemplu elevilor de școală generală de AȘA NU! PS: Când și unde ai învățat conjugarea verbului "a fi"?

• Minus 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

pana m-am hotarat eu sa ma duc sa o fut, disparuse din peisaj, si acum daca tot s-a ivit ocazia, ca s-a intors, nu pot sa ratez asa ceva :) 

Postat

Ai revenit? Dai si tu mai multe detalii daca tot te-ai marketat pe forum?

Revin din 04.03.2018 Va pup

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Program?

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

150/250

• Membru Premium
Postat

Multumesc :)))

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Am revenit si yo :D

Sunat, stabilit... inteles pe dreaq. Cu gandul la altceva am ajuns la Rompetrol pe Lapusneanu dar defapt este Sudpetrol pe Lapusneanu. Va explica ea si poate ca indigenii stiu despre ce e vorba... PLM. Bucuros ca am ajuns IN SFARSIT la ceea ce consider slabiciunea mea, intru in apartament unde ma intampina pe picioroange (+), cu o rochita/chestie cu o trena lunga (+), machiata, aranjata (+), cu capita de par rosu ( :no2 poate pentru unii e + dar pt mine in nici un caz)... Ne asezam la discutii si tigari... aceeasi fata frumoasa si dezinvolta.

Trecem si la treburi serioase unde dupa schimburi de asezari ajungem si la un doggy unde consider ca este un upgrade considerabil atat la prestatie cat si la imaginea oferita  :crazylove N-am ce sa va povestesc prea multe... a fost un sex "asezat", ca intre prieteni :) Pentru mine a fost (din nou) o experienta mai mult decat placuta si ma bucur ca am reusit sa o reintalnesc dupa atata timp.

Note:

Igiena: 9.9 - no problemo (dove+durex<>love) :)

Aspect: 9.9 - In caz ca nu o stiti ~1.75m, ~55kg, foarte frumoasa la fata (Jasmine), sanii medii (dimensiune perfecta dpmdv), funduletul in crestere si fata de cum il stiam si este cel mai de apreciat lucru. Ce ma enerveaza sunt extensiile de bozo care strica frumusetea naturala de care ar putea beneficia fata asta... pacat. 

Oral: 8.5 am devenit eu mai pretentios. Putin prea soft as zice dar i se potriveste stilul asta

Normal: 10 - A fost ce aveam nevoie la momentul respectiv. Cand vrei avioane te duci la avioane :)

Anal: Not available desi la cum se prezinta mai nou e foarte pacat

GFE: 9 - easy going si foarte deschisa la discutii. Problema mare cu telefonul insa  :refoz

De revenit: sigur

De recomandat: da

Cadou: 100/250

AMR 7 ZILE si pleaca fata asa ca daca vreti sa o cunoasteti acum e momentul desi este cam greu. Incercati sa-i dati un mesaj ceva si sa faceti o programare ca eu cica am fost norocos sa o prind libera  :wink2

• Like 7
  • Oras:Constanta
Postat

Puteti sa ma gasiti zilnic in constanta ca zona la Ciresica la 0755267213 sau pe Whatapp va astept cu drag ...Kissss

post-239836-0-49989700-1527550140_thumb.jpg

post-239836-0-75065500-1527550154_thumb.jpg

post-239836-0-69116900-1527550179_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Ma puteti gasi zilnic in constanta in zona Ciresica pentru mai multe detali ma gasiti la nr 0755267213 va astept cu drag kisss

post-239836-0-18037900-1527550635_thumb.jpg

post-239836-0-80789500-1527550647_thumb.jpg

post-239836-0-85520500-1527550659_thumb.jpg

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Dc te-ai bagat pe topicul lui jasmine?

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Tu folosesti numarul si userul lui jasmine? Ca sigur nu esti jasmine cea pe care am cunoscut-o eu ;)

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Tu folosesti numarul si userul lui jasmine? Ca sigur nu esti jasmine cea pe care am cunoscut-o eu ;)

Da ce nea Tali, matale n-ai auzit de...TRANSFORMERS?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Andreea si Ciresica .. cred ca nu mai nici o fata la ciresica :)))

• Like 1
Postat

Mandruta are multe din calitatile enumerate mai sus de confratii mei, dar cu mine a comis-o grav la sfarsitul "comediei"! Curvele tot curve raman! Revin cu amanunte!

• Like 2
  • Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Mandruta are multe din calitatile enumerate mai sus de confratii mei, dar cu mine a comis-o grav la sfarsitul "comediei"! Curvele tot curve raman! Revin cu amanunte!

au trecut doua zile si inca nu am vazut amanuntele alea :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...