alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 15, 2017 Intre psd si grindeanu? Oare soros ce parere are? Dar putin? Dar trump?Pana la urma tot la evrei le sugem pula.O duceam prea bine, aveam nevoie de oleca de destabilizare politica, deh au trecut 6 luni de la ultima, o viata de jidan de altfel.... de la Auschwitz 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Macar la circul asta sa dea si ei niste paine. Circ pe stomacu' gol nu prea merge. La modul serios: pai deja USD/Eur au luat-o azi pe aratura, leul cade, mai multi investitori straini se retrag, toata Europa si USA e cu ochii pe noi. Merge treaba ! Struna, brici.... 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Iunie 15, 2017 Io zic sa eftimeasca curviliAcum ca stiu cine esti.... pretul curvelor fluctueaza in functie de salariul minim. Nu va scadea... macar atat! 2
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Ca sa parafrazez titlul topicului,răspund cu o intrebare:ție îți plac leii?
promovator Reputație: -530 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2017 Intre psd si grindeanu? Oare soros ce parere are? Dar putin? Dar trump?Pana la urma tot la evrei le sugem pula.O duceam prea bine, aveam nevoie de oleca de destabilizare politica, deh au trecut 6 luni de la ultima, o viata de jidan de altfel.... de la AuschwitzEu nu stiu ce tot ai tu cu evreii . Nici eu nu ma omor dupa ei , dar peste 60% din inventii sunt facute de ei . Toate marile corporatii (Google, Facebook, Ericsson etc) isi au centrele de R&D (research in development) in Israel. Adica plm, dupa ce au inventat dronele acum lucreaza la masina zburatoare pe care au patentat-o. 5 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Grindeanu #rezistă 1 4
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Eu nu stiu ce tot ai tu cu evreii . Nici eu nu ma omor dupa ei , dar peste 60% din inventii sunt facute de ei . Toate marile corporatii (Google, Facebook, Ericsson etc) isi au centrele de R&D (research in development) in Israel. Adica plm, dupa ce au inventat dronele acum lucreaza la masina zburatoare pe care au patentat-o.Einstein tot evreu era 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 15, 2017 Einstein tot evreu eraȘi Aisberg, tot evreu, că d'aia sunt evreii de vină pentru scufundarea Titanicului! 1
johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Și Aisberg, tot evreu, că d'aia sunt evreii de vină pentru scufundarea Titanicului!Da mă, a avut norocul ca era de gheata 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 15, 2017 Michael Bloomberg, primarul niuiorcului, evreu dîn născare...Pisicuts, cetățean dă onoare pă Oradea........ până una-alta, suntem la poola lu' Pisicuts 1 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 15, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 15, 2017 Sa-mi bag pula-n steaua lu David... 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 15, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 15, 2017 Deja l-am comandat... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum