Sari la conținut

Va place circul?

Postări Recomandate

• Oras:pa
Postat

Intre psd si grindeanu? Oare soros ce parere are? Dar putin? Dar trump?

Pana la urma tot la evrei le sugem pula.

O duceam prea bine, aveam nevoie de oleca de destabilizare politica, deh au trecut 6 luni de la ultima, o viata de jidan de altfel.... de la Auschwitz

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Macar la circul asta sa dea si ei niste paine. Circ pe stomacu' gol nu prea merge.

La modul serios: pai deja USD/Eur au luat-o azi pe aratura, leul cade, mai multi investitori straini se retrag, toata Europa si USA e cu ochii pe noi. Merge treaba !

Struna, brici....

• Like 2
Postat

Io zic sa eftimeasca curvili

Acum ca stiu cine esti.... pretul curvelor fluctueaza in functie de salariul minim. Nu va scadea... macar atat!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Intre psd si grindeanu? Oare soros ce parere are? Dar putin? Dar trump?

Pana la urma tot la evrei le sugem pula.

O duceam prea bine, aveam nevoie de oleca de destabilizare politica, deh au trecut 6 luni de la ultima, o viata de jidan de altfel.... de la Auschwitz

Eu nu stiu ce tot ai tu cu evreii  :laugh2  . Nici eu nu ma omor dupa ei , dar peste 60% din inventii sunt facute de ei . Toate marile corporatii (Google, Facebook, Ericsson etc) isi au centrele de R&D (research in development) in Israel.

Adica plm, dupa ce au inventat dronele acum lucreaza la masina zburatoare pe care au patentat-o.

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Eu nu stiu ce tot ai tu cu evreii :laugh2 . Nici eu nu ma omor dupa ei , dar peste 60% din inventii sunt facute de ei . Toate marile corporatii (Google, Facebook, Ericsson etc) isi au centrele de R&D (research in development) in Israel.

Adica plm, dupa ce au inventat dronele acum lucreaza la masina zburatoare pe care au patentat-o.

Einstein tot evreu era

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Einstein tot evreu era

Și Aisberg, tot evreu, că d'aia sunt evreii de vină pentru scufundarea Titanicului!

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Michael Bloomberg, primarul niuiorcului, evreu dîn născare...Pisicuts, cetățean dă onoare pă Oradea........

până una-alta, suntem la poola lu' Pisicuts =))

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...