Sari la conținut

pustoaica slim

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Hello dragi confrati,sunt in cautare de o pustoaica slim care sa faca si anal si cu un pret rezonabil ca sunt mai zgarcit din felul meu.Ca si GFE nu trebuie sa fie ridicat si spre inexistent e de acceptat ca sunt de principiul ca pe banii mei ma distrez asa cum vreau asa ca atata timp cat e docila e perfect.Astept cu nerabdare recomandarile voastre.Va multumesc

• Oras:Up in the air
  • Oras:Up in the air
Postat
pe banii mei ma distrez asa cum vreau

:rat :rat

Imi pare rau dar nu ma pot abtine ... asta e ca bancul:

Un scotian merge la bordel. Ia meniul si alege o blonda superba 90-60-90. Sefa bordelului ii spune scotianului ca fata alesa de el este cea mai scumpa, si il costa 150£ ora. Acesta plateste, ia fata si merge in camera, acolo el se pune pe un scaun in coltul camerei si incepe si se masturbeze. Dupa cateva minute fata il intreaba:

-Pai ce faci, nu vii in pat?

la care scotianul raspunde:

-Stii ceva draga, pe banii mei numai eu ma simt bine!

Postat

:rat :rat

Imi pare rau dar nu ma pot abtine ... asta e ca bancul:

Un scotian merge la bordel. Ia meniul si alege o blonda superba 90-60-90. Sefa bordelului ii spune scotianului ca fata alesa de el este cea mai scumpa, si il costa 150£ ora. Acesta plateste, ia fata si merge in camera, acolo el se pune pe un scaun in coltul camerei si incepe si se masturbeze. Dupa cateva minute fata il intreaba:

-Pai ce faci, nu vii in pat?

la care scotianul raspunde:

-Stii ceva draga, pe banii mei numai eu ma simt bine!

Ma bucur ca ti-a trezit amintiri amuzante exprimarea dar o pustoaica slim ai putea sa-mi recomanzi?:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.