colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Iunie 17, 2017 Sunt o specie în continuă înmulțire, a aparut în urmă cu 3-4 ani din încrucișarea unor bagaboante versate cu băieței semivirgini leșinați după pizda...și pentru care un oral protejat, fara CIM, fără FK însemnă o prestației de nota 10 doar pentru că vagaboanta i-a făcut să creadă ca sunt "prieteni" iar o recenzie adevărată stica așa zisa "prietenie"așa ca si-au băgat pula în demintate și au devenit servitorii perfecți 7 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 17, 2017 Cred că tu ești primul papagal 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 17, 2017 Sunt o specie în continuă înmulțire, a aparut în urmă cu 3-4 ani din încrucișarea unor bagaboante versate cu băieței semivirgini leșinați după pizda...și pentru care un oral protejat, fara CIM, fără FK însemnă o prestației de nota 10 doar pentru că vagaboanta i-a făcut să creadă ca sunt "prieteni" iar o recenzie adevărată stica așa zisa "prietenie"așa ca si-au băgat pula în demintate și au devenit servitorii perfecțiDă Liviu zici? 5 5 Link spre comentariu
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 17, 2017 Sunt o specie în continuă înmulțire, a aparut în urmă cu 3-4 ani din încrucișarea unor bagaboante versate cu băieței semivirgini leșinați după pizda...și pentru care un oral protejat, fara CIM, fără FK însemnă o prestației de nota 10 doar pentru că vagaboanta i-a făcut să creadă ca sunt "prieteni" iar o recenzie adevărată stica așa zisa "prietenie"așa ca si-au băgat pula în demintate și au devenit servitorii perfecțiSe numesc Piconei anali modificati genetic. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 17, 2017 Se numesc Piconei anali modificati genetic.Se numesc mata'. Fără modificări genetice, ci naturali. 6 5 Link spre comentariu
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 17, 2017 Se numesc mata'. Fără modificări genetice, ci naturali. Te-ai enervat,este? Hai nu mai plange ca te consoleaza Siana cu un strapon xxl Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 Sunt o specie în continuă înmulțire, a aparut în urmă cu 3-4 ani din încrucișarea unor bagaboante versate cu băieței semivirgini leșinați după pizda...și pentru care un oral protejat, fara CIM, fără FK însemnă o prestației de nota 10 doar pentru că vagaboanta i-a făcut să creadă ca sunt "prieteni" iar o recenzie adevărată stica așa zisa "prietenie"așa ca si-au băgat pula în demintate și au devenit servitorii perfecțiParintele pisacios, mihaita puta mica, ala cu fazanul din constanta, stai asa, cristescumihaitza, etc, etc , este suficient sa te uiti la fazani ca iti dai seama 12 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 17, 2017 Facem cu gang bang cu Violeta ta la mijloc ? 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 17, 2017 Te-ai enervat,este? Hai nu mai plange ca te consoleaza Siana cu un strapon xxlPe cine să mă enervez, bă? Pe tine? Proștii și nesimțiții ca tine nu mă enervează, ci mă indispun. 5 5 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 Facem cu gang bang cu Violeta ta la mijloc ?Violeta nu este disponibila acum dar am vorbit cu ma-ta si a spus ca este ok, vrea si muie si cur, asa ca eu unul nu ma bag, o futi singur pe ma-ta necrofilule! 13 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 Facem cu gang bang cu Violeta ta la mijloc ?Inca o muie ca nu-ti strica! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 17, 2017 Violeta nu este disponibila acum Cred că i-o trage Picoaie la greu Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 17, 2017 Cred că i-o trage Picoaie la greu Aș vrea să știu dacă la mine te referi, folosind apelativul inventat de distrusul ăla de masajul pulii! Dacă da, te-aș ruga să nu mă amesteci în mizerii de genul ăsta. Mulțumesc! 7 5 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 17, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 17, 2017 Dă Liviu zici? Ala deja e o alta categorie, de impresar in negare 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 17, 2017 Violeta nu este disponibila acum dar am vorbit cu ma-ta si a spus ca este ok, vrea si muie si cur, asa ca eu unul nu ma bag, o futi singur pe ma-ta necrofilule! iti ajunge Cordison ...spune ca sa schimb pozitia de joaca cu tine Link spre comentariu
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 17, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 17, 2017 Parintele pisacios, mihaita puta mica, ala cu fazanul din constanta, stai asa, cristescumihaitza, etc, etc , este suficient sa te uiti la fazani ca iti dai seama Topicul se refera la lingaii anali,adica la tine,Piconela si alti limburici care traiesc cu speranta sa devina sclavii prostituatelor.Pe Miky nu l-am vazut niciodata sa pupe in fund prostituate.Deci despre ce pula mea vorbesti limbric? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 17, 2017 Parintele pisacios, mihaita puta mica, ala cu fazanul din constanta, stai asa, cristescumihaitza, etc, etc , este suficient sa te uiti la fazani ca iti dai seama parca asta iti placea mai mult Vezi la asta , ca e alta pozitie Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 Parintele pisacios, mihaita puta mica, ala cu fazanul din constanta, stai asa, cristescumihaitza, etc, etc , este suficient sa te uiti la fazani ca iti dai seama Stai asa, nu bte misca, sunt in curte si chiat te iau la pula analfabetule! Nu ste cu sir ctiendar o ceri& Ma deranjezi mizerie si sa ini bag pula de nu ti-o iei! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 17, 2017 Se numesc mata'. Fără modificări genetice, ci naturali. Violeta nu este disponibila acum dar am vorbit cu ma-ta si a spus ca este ok, vrea si muie si cur, asa ca eu unul nu ma bag, o futi singur pe ma-ta necrofilule! Ce semanati la injuraturi ...parca ati fi frati de cruce Daca nu gasiti replicile adecvate apelati la cele de mame , de familie Play .... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 17, 2017 Stai asa, nu bte misca, sunt in curte si chiat te iau la pula analfabetule! Nu ste cu sir ctiendar o ceri& Ma deranjezi mizerie si sa ini bag pula de nu ti-o iei! stai ba asa , nu te grabi , ca iti trag o basina de iti sare "micul" pe gratar , ca si asa nu mai ai ce face cu el PS: da ce-ai vrut sa zici incultule ...mai da PLAY inca o data ...ca nu se vede scrisul Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 parca asta iti placea mai mult 20170617_184120.jpg Vezi la asta , ca e alta pozitie Mie nu, in ultima vreme iei atata muie icat nu o puti duce labagiule! Hai sa vedem cat te tin balamalele muistule, accepti provocarea! Promit ca fuck tot posibilul sa te intalnesti cu picon, cu toti cei care conteaza! Nu promit insa nimic labagiilor ca tine! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 parca asta iti placea mai mult 20170617_184120.jpg Vezi la asta , ca e alta pozitie Mie nu, in ultima vreme iei atata muie icat nu o puti duce labagiule! Hai sa vedem cat te tin balamalele muistule, accepti provocarea! Promit ca fuck tot posibilul sa te intalnesti cu picon, cu toti cei care conteaza! Nu promit insa nimic labagiilor ca tine! parca asta iti placea mai mult 20170617_184120.jpg Vezi la asta , ca e alta pozitie Vrei o muie la coltul blocului unde tebgasesc de obicei sau una la coltul strazii! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 parca asta iti placea mai mult 20170617_184120.jpg Vezi la asta , ca e alta pozitie Mie nu, in ultima vreme iei atata muie icat nu o puti duce labagiule! Hai sa vedem cat te tin balamalele muistule, accepti provocarea! Promit ca fuck tot posibilul sa te intalnesti cu picon, cu toti cei care conteaza! Nu promit insa nimic labagiilor ca tine! parca asta iti placea mai mult 20170617_184120.jpg Vezi la asta , ca e alta pozitie Vrei o muie la coltul blocului unde tebgasesc de obicei sau una la coltul strazii! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 17, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iunie 17, 2017 stai ba asa , nu te grabi , ca iti trag o basina de iti sare "micul" pe gratar , ca si asa nu mai ai ce face cu el Stiu ca esti suparat basinosule, stiu ca ma pot caca pe tine, esti atat de prost incat de doare bulangiule, ma pish pe ti e cand vrei, esti un idiot agramat, am aratat, acum spumegi ca un prost ce esti! 13 2 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iunie 17, 2017 Aș vrea să știu dacă la mine te referi, folosind apelativul inventat de distrusul ăla de masajul pulii! Dacă da, te-aș ruga să nu mă amesteci în mizerii de genul ăsta.Mulțumesc!A gresit conturile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum