miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 18, 2017 Recitește încă o dată ce am scris! Pe de altă parte, observ că tot ai de gând să începi un conflict cu mine, probabil că, starea conflictuală îți e dragă. Nu am de gând să dau curs demersului tău, așa că, va trebui să cauți pe altcineva.O zi bună!Era doar o observatie , in rest nu-mi doresc sa-mi mai bat capul prea mult cu asa ceva , dar ati ajuns sa nu mai distingeti calitatea unor oameni si asta e destul de grav , as zice , dar nu-i bai .Am observat si retinut suficiente detalii in ultima perioada , iar de interpretari puerile sunt satul .Mersi la fel . 11 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 18, 2017 Era doar o observatie , in rest nu-mi doresc sa-mi mai bat capul prea mult cu asa ceva , dar ati ajuns sa nu mai distingeti calitatea unor oameni si asta e destul de grav , as zice , dar nu-i bai .Am observat si retinut suficiente detalii in ultima perioada , iar de interpretari puerile sunt satul .Mersi la fel .Ok, atunci, reiterez rugămintea de a nu mă asocia într-un fel sau altul, conflictelor tale cu alți useri! După cum vezi, eu stau deoparte.Mulțumesc! 7 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 18, 2017 Ok, atunci, reiterez rugămintea de a nu mă asocia într-un fel sau altul, conflictelor tale cu alți useri! După cum vezi, eu stau deoparte.Mulțumesc!Stii foarte bine de ce stai ...dar nu mai conteaza ...am spus . Uite o fraza la general : parsivitate si lasitatea unora a dus la faptul ca nici macar nu au curajul sa intervina si sa spuna la concret unde se afla buba acestor certuri , constienti fiind ca unul sau altul are dreptate , sa nu cumva sa li se stricate anumite "prietenii" destul de subrede si false.Vezi asta inseamna sa fii om adevarat , nu neaparat prieten sau amic . Vezi poate o iei si pe aceasta personal Gata ...am terminat si am sa-i pun punct acestei discutii. 8 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 18, 2017 Stii foarte bine de ce stai ...dar nu mai conteaza ...am spus . Uite o fraza la general : parsivitate si lasitatea unora a dus la faptul ca nici macar nu au curajul sa intervina si sa spuna la concret unde se afla buba acestor certuri , constienti fiind ca unul sau altul are dreptate , sa nu cumva sa li se stricate anumite "prietenii" destul de subrede si false.Vezi asta inseamna sa fii om adevarat , nu neaparat prieten sau amic . Vezi poate o iei si pe aceasta personal Gata ...am terminat si am sa-i pun punct acestei discutii. Omule, fratele meu alb, o ții langa aiurea, crede-mă! Și continui să jignești, cu fraze ... "la general".Principalul motiv pentru care nu am intervenit, este că, am relații civilizate cu amândoi, deși, cu fiecare am avut în trecut conflicte. Apoi, v-ați luat habar nu am de la ce, amândoi ați greșit cam în aceeași măsură ( acum o să mi-o iau și de la el ) și am încercat pe fiecare în parte, să vă fac să încetați. Cât despre parșivenie (ăsta e termenul corect) și lașitate ... las-o așa!Sper să terminăm aici discuția pe forum și reiterez invitația de acum vreo 2 zile, dacă vrei, o putem continua pe p.m. 8 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 18, 2017 Bine PM-ul meu e deschis oricand cand am ceva sa spun si cu toate astea de multe ori il evit preferand s-o fac public si la modul concret si drept (asta ca sa intelegi si scandalurile mele cu diversi useri...pe unii ii deranjeaza adevarul ce-i drept ) ....ca altfel iar imi induce o stare de lasitate cu care nu sunt obisnuit si de care tot ma feresc in continuare . 10 14 Link spre comentariu
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 18, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 18, 2017 putem continua pe p.m.Ce-ti mai place barfa pe PM 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 18, 2017 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iunie 18, 2017 Si...cine-i dracu? 1 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 18, 2017 Si...cine-i dracu? S-au înmulțit ie bântuiţi dă draci 1 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 18, 2017 S-au înmulțit ie bântuiţi dă draci http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/06/20/50a863127c42d5a6636d992f/224x145.jpg 7 10 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 18, 2017 S-au înmulțit ie bântuiţi dă draci http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/06/20/50a863127c42d5a6636d992f/224x145.jpg Usturoi în ochii lor, ptiu ptiu 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Da , aici este descris perfect cinestie o bucatarie , care acum activeaza sub contul SP http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu, Dar de ce ii dadea la muie cicerone22 (aka Pipilica) lui condition (aka Fane sculament / Lisandru ) si acum a revenit la ganduri mai bune ? 21 16 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Da , aici este descris perfect cinestie o bucatarie , care acum activeaza sub contul SP http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu, Dar de ce ii dadea la muie cicerone22 (aka Pipilica) lui condition (aka Fane sculament / Lisandru ) si acum a revenit la ganduri mai bune ? Iar esti in transa handicapatule? Ce pula calului spui aici bai analfabetule? Vezi ca iarasi iti bese "mintea"! 2 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Iar esti in transa handicapatule? Ce pula calului spui aici bai analfabetule? Vezi ca iarasi iti bese "mintea"! Ce faci ma sifiliticule , nu te mai recunosti nici in personajul Condition ? 21 16 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ce faci ma sifiliticule , nu te mai recunosti nici in personajul Condition ? idiot te-ai nascut, idiot esti, idiot ai sa mori 3 5 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Neata, Miky! Ai dormit bine?Ar trebui sa-mi multumesti. Daca nu-mi faceam cont SP, iar pierdeai noptile sa-mi dai minus. Ti-am mai usurat munca titanica de a da 4500 de minusuri pe zi. Apropo... Cacatul ala de ultimul samurai mi-a blocat pm-urile. Transmite-i tu ca as vrea sa ma pis si pe tine si pe el. Te salut cu deosebit respect! 14 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Aport PULEREZ momentan esti sub dresura mea . Nu fii nervos si trist ca ai cheltuit banii degeaba in loc sa dai o buca la low-cost Cand am vrut sa-ti ofer o viata mai buna ai refuzat-o ...dar nu-i tarziu ....presimt ca si luna viitoare tot SP vei ramane PS: momentan ai ratat CADOUL 21 16 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Aport PULEREZ momentan esti sub dresura mea . Nu fii nervos si trist ca ai cheltuit banii degeaba in loc sa dai o buca la low-cost Cand am vrut sa-ti ofer o viata mai buna ai refuzat-o ...dar nu-i tarziu ....presimt ca si luna viitoare tot SP vei ramane PS: momentan ai ratat CADOUL Bai handicapatule, tu nu poti face un efort sa dai si cate o replica inteligenta? Pana acum ai dat doar replici de cocalar basit, sarantoc si jegos! 2 5 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Aport PULEREZ momentan esti sub dresura mea . Nu fii nervos si trist ca ai cheltuit banii degeaba in loc sa dai o buca la low-cost Cand am vrut sa-ti ofer o viata mai buna ai refuzat-o ...dar nu-i tarziu ....presimt ca si luna viitoare tot SP vei ramane PS: momentan ai ratat CADOUL O potaie n-are cum sa dreseze pe nimeni, stai relaxat. "Nu fii nervos" e la imperativ negativ, deci e "Nu fi nervos." Baga-mi-as pula-n gura ta de cacat bolnav. Ti-a placut mult scoala, pisa-m-as pe tine. Ce low cost, boschetarule? Nu o mai incerca aiurea cu mine. Am recenzii la majoritatea fetelor misto. Am futut acolo unde tu poti doar visa. Eu chiar ti-am oferit o viata mai buna. In sfarsit poti dormi si tu un pic mai linistit. Nu mai stai la ora 2 noaptea sa dai minus, manca-mi-ai coaiele. Vino unde te chem eu si iti dau eu cadoul. 17 9 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Nu da nimeni doi bani pe tine si pe recenziile tale.In afara de cativa boschetari jalnici si cu complexe de inferioritate.Revino-ti la realitate. Cum mea, ba, sa platesti cont SP, doar pentru ca ai primit puncte negative de reputatie?Inseamna ca forumul si recenziile chiar inseamna ceva pentru voi. Eu refuz sa cred. 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment" Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora) 21 16 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment" Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora) Miky,ce tarif ai?Cand sugi pula,o faci cu DEEP si CIM? 4 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Stai chill Querty si alege-ti alt teren de joaca 21 16 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Nu da nimeni doi bani pe tine si pe recenziile tale.In afara de cativa boschetari jalnici si cu complexe de inferioritate.Revino-ti la realitate.Cum mea, ba, sa platesti cont SP, doar pentru ca ai primit puncte negative de reputatie?Inseamna ca forumul si recenziile chiar inseamna ceva pentru voi.Eu refuz sa cred.Astazi n-am explicatii in meniu. Iti dau doar muie. Sa ai pofta! 14 7 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment" Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora) Ipocrizia ta nu cunoaste limite.Imbecilule, tu si cu Miskin traiti doar prin intermediul forumului.Daca iti iei ban, iti tai venele pe lung sau iei un cap de pod cu Loganul.Ai stat nopti intregi sa-mi dai aproape trei mii de minusuri. Asta inseamna ore intregi pe care mi le-ai dedicat.Asa ca nu mai vorbi de importanta forumului.E singurul loc unde te baga cineva in seama, unde ai un pic de notorietate.Lucram sa terminam cu tine. O sa ajungi banat. 15 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum