Sari la conținut

Papagalii de forum

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Recitește încă o dată ce am scris! 

Pe de altă parte, observ că tot ai de gând să începi un conflict cu mine, probabil că, starea conflictuală îți e dragă. Nu am de gând să dau curs demersului tău, așa că, va trebui să cauți pe altcineva.

O zi bună!

Era doar o observatie ,  in rest nu-mi doresc sa-mi mai bat capul prea mult cu asa ceva , dar ati ajuns sa nu mai distingeti calitatea unor oameni si asta e  destul de grav , as zice , dar nu-i bai .

Am observat si retinut suficiente detalii  in ultima perioada , iar de interpretari puerile sunt satul .

Mersi la fel .

• Like 11
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Era doar o observatie ,  in rest nu-mi doresc sa-mi mai bat capul prea mult cu asa ceva , dar ati ajuns sa nu mai distingeti calitatea unor oameni si asta e  destul de grav , as zice , dar nu-i bai .

Am observat si retinut suficiente detalii  in ultima perioada , iar de interpretari puerile sunt satul .

Mersi la fel .

Ok, atunci, reiterez rugămintea de a nu mă asocia într-un fel sau altul, conflictelor tale cu alți useri! După cum vezi, eu stau deoparte.

Mulțumesc!

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ok, atunci, reiterez rugămintea de a nu mă asocia într-un fel sau altul, conflictelor tale cu alți useri! După cum vezi, eu stau deoparte.

Mulțumesc!

Stii foarte bine de ce stai ...dar nu mai conteaza ...am spus .

Uite o fraza la general :  parsivitate si  lasitatea unora  a dus la faptul ca nici  macar nu au curajul sa intervina si sa spuna la concret unde se afla buba acestor certuri   , constienti fiind ca unul sau altul are dreptate , sa nu cumva sa li se stricate anumite "prietenii" destul de subrede si false.Vezi asta inseamna sa fii om adevarat , nu neaparat prieten sau amic . Vezi poate o iei si pe aceasta personal  :laugh2

Gata ...am terminat si am sa-i pun punct acestei discutii. :)

• Like 8
  • Minus 14
Link spre comentariu

Stii foarte bine de ce stai ...dar nu mai conteaza ...am spus .

Uite o fraza la general :  parsivitate si  lasitatea unora  a dus la faptul ca nici  macar nu au curajul sa intervina si sa spuna la concret unde se afla buba acestor certuri   , constienti fiind ca unul sau altul are dreptate , sa nu cumva sa li se stricate anumite "prietenii" destul de subrede si false.Vezi asta inseamna sa fii om adevarat , nu neaparat prieten sau amic . Vezi poate o iei si pe aceasta personal  :laugh2

Gata ...am terminat si am sa-i pun punct acestei discutii. :)

Omule, fratele meu alb, o ții langa aiurea, crede-mă! Și continui să jignești, cu fraze ... "la general".

Principalul motiv pentru care nu am intervenit, este că, am relații civilizate cu amândoi, deși, cu fiecare am avut în trecut conflicte. Apoi, v-ați luat habar nu am de la ce, amândoi ați greșit cam în aceeași măsură ( acum o să mi-o iau și de la el  :laugh2 ) și am încercat pe fiecare în parte, să vă fac să încetați. 

Cât despre parșivenie (ăsta e termenul corect) și lașitate ... las-o așa!

Sper să terminăm aici discuția pe forum și reiterez invitația de acum vreo 2 zile, dacă vrei, o putem continua pe p.m.

• Like 8
  • Minus 5
Link spre comentariu

Bine :)

PM-ul meu e deschis oricand cand am ceva sa spun  si cu toate astea de multe ori il evit preferand s-o fac public si la modul concret si drept (asta ca sa intelegi si scandalurile mele cu diversi useri...pe unii ii deranjeaza adevarul ce-i drept :) )   ....ca altfel iar imi induce o stare de lasitate cu care nu sunt obisnuit si de care  tot ma feresc in continuare  . :)

• Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu

Da  , aici este descris perfect  cinestie o bucatarie , care acum  activeaza sub contul SP  http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu,

Dar de ce ii dadea la muie cicerone22  (aka Pipilica) lui condition (aka Fane sculament / Lisandru ) si acum a revenit la ganduri mai bune ? :hmmm

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:world

Da  , aici este descris perfect  cinestie o bucatarie , care acum  activeaza sub contul SP  http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngandreeabubu,

Dar de ce ii dadea la muie cicerone22  (aka Pipilica) lui condition (aka Fane sculament / Lisandru ) si acum a revenit la ganduri mai bune ? :hmmm

Iar esti in transa handicapatule? Ce pula calului spui aici bai analfabetule? Vezi ca iarasi iti bese "mintea"! 

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Iar esti in transa handicapatule? Ce pula calului spui aici bai analfabetule? Vezi ca iarasi iti bese "mintea"! 

Ce faci ma sifiliticule , nu te mai recunosti nici in personajul Condition ? :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Neata, Miky! Ai dormit bine?

Ar trebui sa-mi multumesti. Daca nu-mi faceam cont SP, iar pierdeai noptile sa-mi dai minus. Ti-am mai usurat munca titanica de a da 4500 de minusuri pe zi.

Apropo... Cacatul ala de ultimul samurai mi-a blocat pm-urile. Transmite-i tu ca as vrea sa ma pis si pe tine si pe el. :)

Te salut cu deosebit respect!

• Like 14
  • Minus 9
Link spre comentariu

Aport PULEREZ momentan esti sub dresura mea . Nu fii nervos si trist ca ai cheltuit banii degeaba  in loc sa dai o buca la low-cost

Cand am vrut sa-ti ofer o viata mai buna ai refuzat-o  ...dar nu-i tarziu ....presimt ca si luna viitoare tot SP vei ramane

PS: momentan ai ratat CADOUL  :)

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu

Aport PULEREZ momentan esti sub dresura mea . Nu fii nervos si trist ca ai cheltuit banii degeaba  in loc sa dai o buca la low-cost

Cand am vrut sa-ti ofer o viata mai buna ai refuzat-o  ...dar nu-i tarziu ....presimt ca si luna viitoare tot SP vei ramane

Bai handicapatule, tu nu poti face un efort sa dai si cate o replica inteligenta? Pana acum ai dat doar replici de cocalar basit, sarantoc si jegos! 

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

O potaie n-are cum sa dreseze pe nimeni, stai relaxat. "Nu fii nervos" e la imperativ negativ, deci e "Nu fi nervos." Baga-mi-as pula-n gura ta de cacat bolnav. Ti-a placut mult scoala, pisa-m-as pe tine. :)

Ce low cost, boschetarule? Nu o mai incerca aiurea cu mine. Am recenzii la majoritatea fetelor misto. Am futut acolo unde tu poti doar visa.

Eu chiar ti-am oferit o viata mai buna. In sfarsit poti dormi si tu un pic mai linistit. Nu mai stai la ora 2 noaptea sa dai minus, manca-mi-ai coaiele. :)

Vino unde te chem eu si iti dau eu cadoul.

• Like 17
  • Minus 9
Link spre comentariu

Nu da nimeni doi bani pe tine si pe recenziile tale.In afara de cativa boschetari jalnici si cu complexe de inferioritate.

Revino-ti la realitate.

Cum :) mea, ba, sa platesti cont SP, doar pentru ca ai primit puncte negative de reputatie?

Inseamna ca forumul si recenziile chiar inseamna ceva pentru voi.

Eu refuz sa cred.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici  , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment"

Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora)  :laugh2

• Like 21
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici  , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment"

Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora)  :laugh2

Miky,ce tarif ai?

Cand sugi pula,o faci cu DEEP si CIM?

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Nu da nimeni doi bani pe tine si pe recenziile tale.In afara de cativa boschetari jalnici si cu complexe de inferioritate.

Revino-ti la realitate.

Cum :) mea, ba, sa platesti cont SP, doar pentru ca ai primit puncte negative de reputatie?

Inseamna ca forumul si recenziile chiar inseamna ceva pentru voi.

Eu refuz sa cred.

Astazi n-am explicatii in meniu. Iti dau doar muie. Sa ai pofta!
  • Like 14
  • Minus 7
Link spre comentariu

Pai cum sa nu insemne...e veata lui aici , urmasul lui Picoaie ....parca eu nu stiam ca il lovesc la "sentiment"

Uitati-va la el cum zbiara ca un caine turbat si se lauda ca un tantalau cu ce a futut .....cu bani bineinteles la ora sau jumatate de ora) :laugh2

Ipocrizia ta nu cunoaste limite.

Imbecilule, tu si cu Miskin traiti doar prin intermediul forumului.

Daca iti iei ban, iti tai venele pe lung sau iei un cap de pod cu Loganul.

Ai stat nopti intregi sa-mi dai aproape trei mii de minusuri. Asta inseamna ore intregi pe care mi le-ai dedicat.

Asa ca nu mai vorbi de importanta forumului.

E singurul loc unde te baga cineva in seama, unde ai un pic de notorietate.

Lucram sa terminam cu tine. O sa ajungi banat.

• Like 15
  • Minus 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...