colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Iunie 17, 2017 Daca dujmani zice că am reduceri mă chis pe ei și cine mai zice asta sa îi moara pula Am zis sa fac un topic cu userul zilei ca așa vrea mușchiul meu E un topic de bine cu oameni dă valoare Fără mișto
colorado sukar Reputație: 150 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Autor Postat Iunie 17, 2017 Astăzi 17.06.2017Userul zilei este "Castellano"http://nimfomane.com/forum/user/15533-castellano/ Un user de încredere cu multe recenzii de calitate care reflectă perfect realitatea 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 17, 2017 Astăzi 17.06.2017Userul zilei este "Castellano"http://nimfomane.com/forum/user/15533-castellano/De acord cu tine.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2017 Daca dujmani zice că am reduceri mă chis pe ei și cine mai zice asta sa îi moara pula Am zis sa fac un topic cu userul zilei ca așa vrea mușchiul meuE un topic de bine cu oameni dă valoare Fără mișto* dușmanii ... în plm... 5 5
alfazetta Reputație: 8 Postat Iunie 17, 2017 Postat Iunie 17, 2017 Daca dujmani zice că am reduceri mă chis pe ei și cine mai zice asta sa îi moara pula Am zis sa fac un topic cu userul zilei ca așa vrea mușchiul meuE un topic de bine cu oameni dă valoare Fără miștoEu il propun pe codered.Este singuru caruia i-am citit toate recenziile din propriile initiativa, parand corecte, detaliate si personale fara exagerare si in acelasi timp sa nu ma plictiseasca. E destul de complicat sa nu ma plictisesti pe mine, ma plictisesc rapid de 99% din useri
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum