Sari la conținut

bilete avion low cost curse trans atlantice

Postări Recomandate

• Oras:Miami FL
Postat

Salutare o intrebare la voi care sunteti mai plimbareti stiti ceva siteuri de unde pot lua ceva bilete de avion low cost spre sao paolo brazilia eu am cautat pe vola.ro dar nu am gasit foarte ieftine. Ms

Postat

TransAtlantic low cost? Futu'i am trait sa o vad si pe asta.

colegu numai intreb nu dau cu parul si da sunt si curse low cost bilete care sunt la 1000 1200 euro le gasesti la 500-600

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Salutare o intrebare la voi care sunteti mai plimbareti stiti ceva siteuri de unde pot lua ceva bilete de avion low cost spre sao paolo brazilia eu am cautat pe vola.ro dar nu am gasit foarte ieftine. Ms

Si aici poti sa cauti: https://www.skyscanner.net/

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Eu daca vreau,merg cu ocazia pana la Brazilia.

cu trans containerul colegu?

• Oras:bucharest
Postat

cu trans containerul colegu?

Se poate si cu containerul...

Sau mai bine merg cu liza electrica.

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Trebuie să ai o rezistență de militar din trupele de comando, pentru a zbura cu low-cost până în Brazilia!

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Ia legatura cu cateva companii de turism, e destul sa ceri ofertele lor prin mail. E gratis. :)

Asa este. Pe langa oferte, primesti si cateva sticle de vin.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu daca vreau,merg cu ocazia pana la Brazilia.

Cu rata zici ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asa este. Pe langa oferte, primesti si cateva sticle de vin.

:laugh2  La ce se refera sarcasmul?

Fa o incercare: Ceri o oferta de la o companie de turism, apoi una direct de la compania aeriana, tragi concluzii dupa. :)

Am colaborat in trecut, dar pana gasesti una buna trebuie sa incerci mai multe.

Postat

:laugh2  La ce se refera sarcasmul?

Fa o incercare: Ceri o oferta de la o companie de turism, apoi una direct de la compania aeriana, tragi concluzii dupa. :)

Am colaborat in trecut, dar pana gasesti una buna trebuie sa incerci mai multe.

Nu este vreo urma de sarcasm. Acum cativa ani am solicitat o oferta de la o agentie de turism (fara denumire) pentru o excursie in Tenerife. Mi-au trimis oferta cu precizarea ca daca voi alege oferta lor voi primi si 2 sticle de vin din Portugalia. Vinul a fost bun, excursia nu prea :)

• Like 1
Postat

Cu rata zici ?

Pai o sa iau 335 de la Herastrau,merg pana la antena 1...De acolo o sa fac autostop pana la Ikea,mananc 2-3 hot-dog la 1 Leu...Si tot asa...

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai o sa iau 335 de la Herastrau,merg pana la antena 1...De acolo o sa fac autostop pana la Ikea,mananc 2-3 hot-dog la 1 Leu...Si tot asa...

Poti sa iei si IGO =))
Postat

momondo.com

Dar, cel mai bun motor de cautare, este ITA Matrix, care iti prezinta, din cate stiu eu, toate locurile disponibile, insa, din pacate, nu poti achizitiona biletele.E mai mult orientativ.

• Like 1

Postat

Dintre companiile cu cele mai ieftine bilete, Turkish Airlines e printre cele care ofera si servicii foarte bune, peste KLM, Airfrance, Lufthansa, British Airwais, comparabile cu Qatar Airlines sau Fly Emirates care sunt cele mai bune cu care am zburat.

Turcii au scazut in ultimii doi ani.In perioada lor foarte buna, cam 2010 - 2014, ofereau cel mai bun produs, raportat la pret.Am zburat cu ei atat la business, cat si clasa economic.Business sunt sub Etihad si Qatar.Customer service e destul de slab.

Qatar sunt de urmarit, mai ales cu blocada impusa de celelalte state din Golf.S-ar putea, daca nu se rezolva criza, sa se orienteze spre alte zone.Ei pierd foarte mult acum, avand foarte multi pasageri din tarile arabe.

AirFrance cred ca vin din cand in cand cu oferte pentru America de Sud.Mai primesc newsletter de la ei.

Posibil si TAP Portugal.

Desi nu prea sunt diferente mari, atunci cand zbori la clasa economic, companiile de linie europene sunt sub cele arabe/asiatice.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...