Sari la conținut

"Care ești ungur p-aci? " raspuns

Vizitator transparent

Postări Recomandate

• Oras:friends

Bai, acum sint la Paris. Ei, si? Care e legatura cu ungurii? Pai este, ca eu roman, vorbitor de limba franceza, nu ma inteleg cu un jegos dr chinez la restaurant, mor de foame in Europa mea!!! Cum e posibil asa ceva? Cred ca voi protesta in Place d'Italie diseara!!!

Cred ca lumea ar trebui impartita in doua categorii, oameni si dobitoci! Celor din urma sa le facem si tara, ca sa fie mandri de ea! Si sa stea acolo incuiati, sa nu molipseasca pe ceilalti!

PS. Eu as vrea ca Ardealul sa se uneasca cu Ungaria

Unu, foarte repede ar deveni ungurii **spam editat**itari in tara lor

Doi, sa se manelizeze si ei, ce pula mea

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Bai, acum sint la Paris. Ei, si? Care e legatura cu ungurii? Pai este, ca eu roman, vorbitor de limba franceza, nu ma inteleg cu un jegos dr chinez la restaurant, mor de foame in Europa mea!!! Cum e posibil asa ceva? Cred ca voi protesta in Place d'Italie diseara!!!

Cred ca lumea ar trebui impartita in doua categorii, oameni si dobitoci! Celor din urma sa le facem si tara, ca sa fie mandri de ea! Si sa stea acolo incuiati, sa nu molipseasca pe ceilalti!

PS. Eu as vrea ca Ardealul sa se uneasca cu Ungaria

Unu, foarte repede ar deveni ungurii **spam editat**itari in tara lor

Doi, sa se manelizeze si ei, ce pula mea

Am o vaga impresie ca pe noi nici o tara (cu atat mai putin ungurii ) nu ar dori sa ne alipeasca de a lor.

• Like 3
Link spre comentariu

Am o vaga impresie ca pe noi nici o tara (cu atat mai putin ungurii ) nu ar dori sa ne alipeasca de a lor.

Exaaaact. In vara eram pe la Balaton si ma gandeam, oare de ce dracu stau ungurii nostrii sinistrati in mijlocul unei tari pe care o detesta si in care nimeni nu ii vrea si nu vin in zona asta destul de nepopulata si foarte frumoasa!? In primul rand pentru ca nici macar pe ei nu ii vrea Ungaria si ungurii, si pe ei ca si pe noi ii considera tigani. Iar asta este o chestie pe care mi-a spus-o o prietena maghiara cand ne plimbam prin Budapesta acum cativa ani.

In continuare mi-ar placea ca prietenii nostri maghiari de pe forum sa ne spuna cum au invatat ei istoria, cum a ajuns o comunitate maricica, cea maghiara sa traiasca la granita Ardealului si ce populatie era in Ardeal cand au ajuns ei. Dar mai ales cum s-a ajuns la o diferenta numerica atat de mare, 1,2 mil maghiari si vreo 6 mil romani!?

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Exaaaact. In vara eram pe la Balaton si ma gandeam, oare de ce dracu stau ungurii nostrii sinistrati in mijlocul unei tari pe care o detesta si in care nimeni nu ii vrea si nu vin in zona asta destul de nepopulata si foarte frumoasa!? In primul rand pentru ca nici macar pe ei nu ii vrea Ungaria si ungurii, si pe ei ca si pe noi ii considera tigani. Iar asta este o chestie pe care mi-a spus-o o prietena maghiara cand ne plimbam prin Budapesta acum cativa ani.

In continuare mi-ar placea ca prietenii nostri maghiari de pe forum sa ne spuna cum au invatat ei istoria, cum a ajuns o comunitate maricica, cea maghiara sa traiasca la granita Ardealului si ce populatie era in Ardeal cand au ajuns ei. Dar mai ales cum s-a ajuns la o diferenta numerica atat de mare, 1,2 mil maghiari si vreo 6 mil romani!?

Bre, lasă asta, te aștept să te întorci și să facem o băută!

Bonne chance, mon vieux!

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Totuși, arborarea steagurilor este interzisa prin lege, singura posibilitate este arborarea împreună cu cel al României, doar în ziua respectivă. Două zile de ilegalitate și tupeu cât cuprinde, sancțiuni de 5000 lei/primărie,3 primării sancționate, deși trebuia ca ăștia de la București să-i demită și dosare penale.

Banciu a luat 30000 amendă, ca a zis lucrurilor pe nume.

O fi ziua lor, la mulți ani, dar în alte țări mâncau jar. În Catalonia au intrat cu tancurile.

Mutu tace, Dragnea "face" :)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...