rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Primiți asa ceva?Toate cadourile au subintels baiete. Nu exista nimic gratis pe lume nu stiai? Totul e un schimb indiferent ca valuta e o bacnota, timp investit , emotie, sex, persuasiune catre celalat si altele.Asa ca un cadou poate insemna vreau sa te fut, vreau sa iti placa ca te fut, vreau sa zambesti, imi pare rau/iarta-ma , vreau sa te vad multumit/a etcORice oferit are un scop si o asteptare. Din pacate nimeni nu mai face nimic gratis sau pur si simpluPana si eu care mi-am propus de vreo 7 ani sa fac min 3 fapte bune pe sapatamana complet randm catre persoane cu care nu prea am legaturi, in speta sa fac un bine cuiva, am plecat cu scopul iniatial de am curata karma. MAcar ma reconforteaza faptul ca simt fapta si nu a devenit inca o obligatie 4 1
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iunie 22, 2017 Pentru tine. mo un bilet doar dus la baii..........................................esti nebon !? 3
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 Toate cadourile au subintels baiete. Nu exista nimic gratis pe lume nu stiai? Totul e un schimb indiferent ca valuta e o bacnota, timp investit , emotie, sex, persuasiune catre celalat si altele.Asa ca un cadou poate insemna vreau sa te fut, vreau sa iti placa ca te fut, vreau sa zambesti, imi pare rau/iarta-ma , vreau sa te vad multumit/a etcORice oferit are un scop si o asteptare. Din pacate nimeni nu mai face nimic gratis sau pur si simpluPana si eu care mi-am propus de vreo 7 ani sa fac min 3 fapte bune pe sapatamana complet randm catre persoane cu care nu prea am legaturi, in speta sa fac un bine cuiva, am plecat cu scopul iniatial de am curata karma. MAcar ma reconforteaza faptul ca simt fapta si nu a devenit inca o obligatie Mai fata,impresia mea vagă este ca tu faci umbra degeaba,dacă afirmi așa ceva! 2 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Mai fata,impresia mea vagă este ca tu faci umbra degeaba,dacă afirmi așa ceva!Deci tu vorbesti urat c u singura persoana care ti-a postat frumos pe topic si nu te-a insultat si apoi te miri de ce toti au ceva cu tine si nu se joaca ceilalti copii cu tine cand deschizi topice trolate. )) eu zic sa iti analizezi propria gradina si sa iti faci feedback daca nu cumva esti buruienos )Ramai cu Domnu ca o ajungi sa vorbesti singur. Sau cu mirceasex vezi ca ai un var ardelean 5 1
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 22, 2017 Toate cadourile au subintels baiete. Nu exista nimic gratis pe lume nu stiai? Totul e un schimb indiferent ca valuta e o bacnota, timp investit , emotie, sex, persuasiune catre celalat si altele.Asa ca un cadou poate insemna vreau sa te fut, vreau sa iti placa ca te fut, vreau sa zambesti, imi pare rau/iarta-ma , vreau sa te vad multumit/a etcORice oferit are un scop si o asteptare. Din pacate nimeni nu mai face nimic gratis sau pur si simpluPana si eu care mi-am propus de vreo 7 ani sa fac min 3 fapte bune pe sapatamana complet randm catre persoane cu care nu prea am legaturi, in speta sa fac un bine cuiva, am plecat cu scopul iniatial de am curata karma. MAcar ma reconforteaza faptul ca simt fapta si nu a devenit inca o obligatieAriel, în aceeași propoziție spui ca Nimeni nu mai face o fapta buna fără un scop anume și ca Tu faci trei fapte bune într o săptămână. Deci...face sau face? Apropo, eu obișnuiesc sa fac mici cadouri fără niciunde motiv, și, ce sa vezi, cu toate ca valoarea în bani a cadoului este mica spre foarte mica, de multe ori văd întâi mirarea după care satisfacția din ochii celui care îi dau. 2 3
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Ariel, în aceeași propoziție spui ca Nimeni nu mai face o fapta buna fără un scop anume și ca Tu faci trei fapte bune într o săptămână. Deci...face sau face? Apropo, eu obișnuiesc sa fac mici cadouri fără niciunde motiv, și, ce sa vezi, cu toate ca valoarea în bani a cadoului este mica spre foarte mica, de multe ori văd întâi mirarea după care satisfacția din ochii celui care îi dau.Am spus deja ca scopul meu este sa imi echilibrez karma ca mai fac si eu dracii ca tot omu, dar ca fac ceva dragut cu toata inima. Dar scop tot am nu? Sau plec cu el Si nu astepti macar un zambet sau sa vezi persoana cui daruiesti inveselita sau cum? nu te bucuri de bucuria sa?Te astepti sa te injure sau sa fie ciufuta in urma darului tau?Pai vezi tot astepti ceva. BunastareA , veselia, incatantarea zambetul persoanei caruia ii faci darului este o forta de energie a acelei persoane. PArctic tu te alimentezi cu acea energie si te faci sa te simti si tu bine, odata cu persoana bucurataDeci e un schimbMA rog eu am niste perspective sofisticate si foarte ale mele in care privesc lucrurile, oricare ar fi ele 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2017 Pentru tine. mo un bilet doar dus la baii..........................................esti nebon !?Lasă-l mo, e vai de cozonacu' lui! 5 7
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Uite sarli ca sa pricepi mai bine ce vreau sa zic daca ai face o mica bucurie, un mic dar unui persoane oricare si in urma gestului tau ai vedea nemultumire si respingere ai mai oferi si alta data?Practic te alimintezi cu pozitivitatea acelei persoane, con secinta fireasca a gestului tau si cauti sa impartasesti aceeasi stare.Deci pleci cu un scop, nu este un gest complet gratuitin fine... 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2017 Primiți asa ceva?Corect e "subînțeles", agramatule! 5 7
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 Corect e "subînțeles", agramatule! 😂😂😂😂😂Nu credeam ca ești așa prostuț,agariciule😂😂😂😂😂
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 22, 2017 Eu odata,am primit un prezervativ intr-o cutie de la o tipa,si am futut-o toata noaptea... 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2017 Nu credeam ca ești așa prostuț,agariciuleNeșcolitule, vine de la "înțeles", nu de la "ânțeles"! La fel și cu "bineînțeles".Marș la școală! 5 7
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 22, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iunie 22, 2017 Eu odata,am primit un prezervativ intr-o cutie de la o tipa,si am futut-o toata noaptea...Dar prezervativul a ramas in cutie , nu ?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 22, 2017 Dar prezervativul a ramas in cutie , nu ?Da,a ramas in cutie...Am mai cumparat eu unu si i-am pus laolalta,sperand ca se inmultesc.Dar fara succes.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 ia sa zica fiecare ultimu cadou facut ))sa vedem cata marinimie zace in fiecare
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 ia sa zica fiecare ultimu cadou facut ))sa vedem cata marinimie zace in fiecare O pula lui picoaie
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 O pula lui picoaieSa trozneasca cu ea in cap dujmanu sau ce?De ce ar da un barbat altui barbat pula naravasule? ))Tihs forum is sometimes straight up gay
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 22, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 22, 2017 Deci tu vorbesti urat c u singura persoana care ti-a postat frumos pe topic si nu te-a insultat si apoi te miri de ce toti au ceva cu tine si nu se joaca ceilalti copii cu tine cand deschizi topice trolate. )) eu zic sa iti analizezi propria gradina si sa iti faci feedback daca nu cumva esti buruienos )Ramai cu Domnu ca o ajungi sa vorbesti singur. Sau cu mirceasex vezi ca ai un var ardelean Toți fac asa ceva...mai mult sau mai putin. De la 1 la zece, el este deocamdată la 3 cu o scădere usoară...
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 22, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 22, 2017 Ariel, în aceeași propoziție spui ca Nimeni nu mai face o fapta buna fără un scop anume și ca Tu faci trei fapte bune într o săptămână. Deci...face sau face? Apropo, eu obișnuiesc sa fac mici cadouri fără niciunde motiv, și, ce sa vezi, cu toate ca valoarea în bani a cadoului este mica spre foarte mica, de multe ori văd întâi mirarea după care satisfacția din ochii celui care îi dau. Am spus deja ca scopul meu este sa imi echilibrez karma ca mai fac si eu dracii ca tot omu, dar ca fac ceva dragut cu toata inima. Dar scop tot am nu? Sau plec cu el Si nu astepti macar un zambet sau sa vezi persoana cui daruiesti inveselita sau cum? nu te bucuri de bucuria sa?Te astepti sa te injure sau sa fie ciufuta in urma darului tau?Pai vezi tot astepti ceva. BunastareA , veselia, incatantarea zambetul persoanei caruia ii faci darului este o forta de energie a acelei persoane. PArctic tu te alimentezi cu acea energie si te faci sa te simti si tu bine, odata cu persoana bucurataDeci e un schimbMA rog eu am niste perspective sofisticate si foarte ale mele in care privesc lucrurile, oricare ar fi ele toate cadourile au un inteles ascuns , chiar si atunci cand dai un obiect din care ai dublura sau vrei doar sa te debarasezi de vechea mobila sau hainele care nu-ti mai vin , e mereu o asteptare in spate , de a fi de folos cuiva caruia ii lipseste si poate sa-l bucuri putin , pt ca esti ecologist fan si gandesti ca salvezi un copac , doi etc.Am primit ca fiecare de aici ,cafea sau fructe, ciocolata pt ca am lucrat un timp aproape dublu fara bani in plus, cd-uri cu filme , parfumuri , vinuri si carti ,in prejma sarbatorilor, si le-am considerat ca apreciere a serviciilor si a mea ca persoana , am multumit frumos si m-am bucurat de ele. Am primit insa odata niste ciorapi cu plasa , nu m-am uitat atunci sa vad ce e in punguta , si da, asta a fost un cadou cu subinteles
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 Sa trozneasca cu ea in cap dujmanu sau ce?De ce ar da un barbat altui barbat pula naravasule? ))Tihs forum is sometimes straight up gayO să fac si recenzia intr-o buna zi!Nu pot sa uit avea o sclipire in ochi,era fericit ca ma tine de pula cu mâna
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 O să fac si recenzia intr-o buna zi!Nu pot sa uit avea o sclipire in ochi,era fericit ca ma tine de pula cu mânabine te anunt ca nu ai platit taxa de gradinita nimfomaneia baga coco la felin 1 1
masaj_iony Reputație: -425 Postat Iunie 22, 2017 Autor Postat Iunie 22, 2017 bine te anunt ca nu ai platit taxa de gradinita nimfomaneia baga coco la felin Te fluier eu,când vin acasă!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum