farasin Reputație: 7 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Salut Giulia , maine dimineata lucrezi? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Hei! Da! Te astept cu mare drag!😙🤗🤗😙 Link spre comentariu
adrianadrian333333 Reputație: 18 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:SUCEAVA Oras:SUCEAVA Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Mai esti in sv draga? Link spre comentariu
moshucu Reputație: 106 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Ici si colo Oras:Ici si colo Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Am ajuns zilele trecute pe la Giulia...servicii de calitate, ca totdeauna.. Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Pupici moshucu. Te m-ai astept cu mwre drag. 😚😙😘🤗😗 Link spre comentariu
archon Reputație: 550 Postat Septembrie 23, 2018 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Te as vizita si eu.... Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Te astept scumpule. 🤗🤗😙😘 Link spre comentariu
suceveanu34 Reputație: 1 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Buna Giulia. Maine esti disponibilă? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Buna. Da sunt disponibila. 🤗🤗😙😘 Link spre comentariu
deejayz Reputație: 415 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Maaaai hai si pe la Iasi, ca-i vai mama lui orasul asta :)) Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Multumesc de invitatie...nu cred ca voi ajunge prea curand la Iasi...pupici! 🤗🤗😘😗😚😙🤗🤗 Link spre comentariu
petrupetru69 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Septembrie 26, 2018 In bacau ajungi scumpo ? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 27, 2018 Buna petrupetru69, nu am in plan Bacau. Pupici🤗🤗😙 Link spre comentariu
luci32 Reputație: 14 Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Buna. Prin Botoșani, ai de gând să treci? Link spre comentariu
blueboy1990 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 buna seara... domnisoara tot cu telefonul inchis... se poate o programare pentru seara asta? suntem 2 tineri darnici Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 29, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Buna blueboy1990, eu nu lucrez seara. Imi pare rau...pupici 🤗🤗😙😚 Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Esti disponibila azi? Link spre comentariu
hallandale Reputație: 3 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Când revii? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Buna!Eu sunt in Suceava.Program 8:00-17:00 de luni pana vineri. Nu voi mai activa sambata o perioada...pupici Link spre comentariu
diabolik35 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Am fost sâmbătă pe la ea și ceia ce pot să spun e că am fost super impresionat...totul a început cu un telefon pentru aflarea adresei,iar dupa multe încurcaturi(nu sunt din SV) am reușit să dau de adresă.Primirea a fost într-un compleu destul de sexy( se putea și mai bine,un portjartier,etc...dar a fost ok)Înainte de a intra la actiune am fost servit cu pahar de suc si o țigara,iar după a început acțiunea după un mic duș și ea la fel urmat de un oral DEEP și fără protectie.După poziția misionarului în care am dat de două ori din buci mi.am dat drumu( eu optând pentru finalizare orala) unde a luat totul in gurită( precizez că nu am avut nici o dată un asemenea oral DEEP).Locatia pot să spun că e super curata,prosoape curate fara mirosuri adiacente și ea la fel.Notele pe care le pot da:Oral 10 +( pentru DEEP)Curatenie locatie 10Atitudine 10Actiune 10Igiena personala 10(rasă și fara mirosuri)După finalizare am fost invitat să mai stam la o țigara și un pahar de suc( sau apă) plătind atunci suna de 150.Eu personal o recomand și promit că o să o mai vizitez să îmi iau revanșa pentru poziția misionarului.... 1 Link spre comentariu
diabolik35 Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Am fost sâmbătă pe la ea și ceia ce pot să spun e că am fost super impresionat...totul a început cu un telefon pentru aflarea adresei,iar dupa multe încurcaturi(nu sunt din SV) am reușit să dau de adresă.Primirea a fost într-un compleu destul de sexy( se putea și mai bine,un portjartier,etc...dar a fost ok)Înainte de a intra la actiune am fost servit cu pahar de suc si o țigara,iar după a început acțiunea după un mic duș și ea la fel urmat de un oral DEEP și fără protectie.După poziția misionarului în care am dat de două ori din buci mi.am dat drumu( eu optând pentru finalizare orala) unde a luat totul in gurită( precizez că nu am avut nici o dată un asemenea oral DEEP).Locatia pot să spun că e super curata,prosoape curate fara mirosuri adiacente și ea la fel.Notele pe care le pot da:Oral 10 +( pentru DEEP)Curatenie locatie 10Atitudine 10Actiune 10Igiena personala 10(rasă și fara mirosuri)După finalizare am fost invitat să mai stam la o țigara și un pahar de suc( sau apă) plătind atunci suna de 150.Eu personal o recomand și promit că o să o mai vizitez să îmi iau revanșa pentru poziția misionarului.... 1 Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 14, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Multumesc dragul meu. Si mie mi-a facut placere sa te cunosc te mai astept cu mare drag. 😘😘🤗😙😗🤗🤗 Link spre comentariu
stefandan Reputație: 21 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Am fost sâmbătă pe la ea și ceia ce pot să spun e că am fost super impresionat...totul a început cu un telefon pentru aflarea adresei,iar dupa multe încurcaturi(nu sunt din SV) am reușit să dau de adresă.Primirea a fost într-un compleu destul de sexy( se putea și mai bine,un portjartier,etc...dar a fost ok)Înainte de a intra la actiune am fost servit cu pahar de suc si o țigara,iar după a început acțiunea după un mic duș și ea la fel urmat de un oral DEEP și fără protectie.După poziția misionarului în care am dat de două ori din buci mi.am dat drumu( eu optând pentru finalizare orala) unde a luat totul in gurită( precizez că nu am avut nici o dată un asemenea oral DEEP).Locatia pot să spun că e super curata,prosoape curate fara mirosuri adiacente și ea la fel.Notele pe care le pot da:Oral 10 +( pentru DEEP)Curatenie locatie 10Atitudine 10Actiune 10Igiena personala 10(rasă și fara mirosuri)După finalizare am fost invitat să mai stam la o țigara și un pahar de suc( sau apă) plătind atunci suna de 150.Eu personal o recomand și promit că o să o mai vizitez să îmi iau revanșa pentru poziția misionarului....Confirm cele de mai sus...doar ca asa de bine facea oralul cu CIM , ca m-am lasat pagubas sa mai fac altceva....:).asta e....inseamna ca mai este nevoie de o alta vizita...pentru continuarea "meniului" .....asa se diferentiaza o profesionista fata de amatoare, ce nu rezista mai mult de 6 -12 luni de obicei... daca ar urmari mai multe fete pe Netflix de exemplu, filmul pt adulti ce prezinta viata unei dame de companie din Brazilia, poate ca s-ar mai lipi cate ceva de creierul lor...sa inteleaga diferenta intre profesioniste si amatoare...ca in orice domeniu de altfel...sau poate ca nu...nu stiu.... 1 Link spre comentariu
ocauticulumanarea84 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Salut Giulia ești disponibilă după ora 14 ??? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 16, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Buna scumpule, astazi nu lucrez. Pupici🤗🤗😚😗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum