delanord Reputație: 28 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Buna, Giulia! Sambata sau duminica lucrezi???Nu e in oras si daca nu ma insel nici nu va fi saptamana asta Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Nu e in oras si daca nu ma insel nici nu va fi saptamana asta Păi tu îi stii programul ei? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Buna, momentan nu sunt in oras! Voi anunta cand revin!💋💋â¤ðŸ¤—🤗 Link spre comentariu
delanord Reputație: 28 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Păi tu îi stii programul ei?Poate ca da, poate ca nu... De ce ma intrebi? Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Pai am si eu treaba cu ea,si nu dau de ea,deasta intreb poate ne zici tu unde e sa o gasim. Link spre comentariu
delanord Reputație: 28 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Pai am si eu treaba cu ea,si nu dau de ea,deasta intreb poate ne zici tu unde e sa o gasim.Nu pot eu sa spun nimic, nu am permisiunea ei. Anunta ea cand va fi diaponibila. Link spre comentariu
criskon25 Reputație: -3 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Mulțumesc mult pentru răspuns, Giulia! Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Vorbiti pe topicul ei ca pe whațap ,voi nu stiți ca forumul nu e whatap? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Buna, momentan nu sunt in oras! Voi anunta cand revin!💋💋â¤ðŸ¤—🤗Buna dragii mei, am revenit la birou! Program 8:30-17:00. Va astept cu mare drag!💋💋💋🤗🤗🤗â¤â¤â¤ 2 Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 14, 2019 🤗🙈😠3 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Giulia ai revenit?😛🤗🤗💕💓💗💗💕 ce faci ? am observat ca alți au postat in numele tau ca ți-ar ști programul, da nu au permisiunea sa vorbeasca.eu nu înțeleg cum poate posta așa ceva bai frate știi că nu e in oraș ții pentru tine nu te apuci sa postezi aici turnatorule așteaptă să posteze fata dacă e disponibilă, si cand nu este disponibilă nu vorbi in locul ei ,prostule delasud.si nu mai puteți voi toate topicile cu intrebari și răspunsuri vorbește privat dacă nu ai culoare cumpărați asta e regula pe forum ,forumul eu eam facut recenzie la fața si nu imi convine sa apari tu sa postezi căcaturi Link spre comentariu
haiduc 36 Reputație: 5 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Bună Giulia , o programare pe mâine dimineața ? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Bună Giulia , o programare pe mâine dimineața ?Buna,desigur.Putem stabili o programare maine dimineata telefonic sau mesaj. Pupici😘💋💋🤗 Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Bună Giulia , o programare pe mâine dimineața ? da ma direct maine pentru tine se trezeste.proștilor nu mai faceți programări aici ca ma ea draçi nu ai minute cumpărați culoare și dai PM ,forumul e pentru recenzii nu pentru programări.proști dracu nu mai faceți programări aici faceți pm sau sunațio mă ea toți draci cand vad.eu nu imi permit sa i scriu ceva ca fac oftopic da voi va găsiți sa dați mesaje aici.da ce să cauți tu la ģiulia?Da du-te in pulâ si probează si fetele noi nu numai Giulia si Alice sau vie frica de țeapă ?Nu mai dati mesaj pe pagina prostilor Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Giulia dacă le mai răspunzi fac raport au telefon sa te sune. nu au minute sa îți dea bip si sunai tu.aici nu se fac programări aici sa vina cu recenzii Link spre comentariu
wtx Reputație: 140 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Septembrie 19, 2019 A face sau a nu face recenzie...? La cum evolueaza forumul chiar am stat si eu in dubii, dar am zis sa o fac, pentru Giulia si membrii activi pe forum.Desi urmaresc topicul ei de la inceputuri, abia acum am vizitat-o, sceptic fiind din fire. Recunosc totusi ca mi-a recomandat-o cineva de incredere de pe forum, altfel cred ca mai dura ceva timp :) . Dupa o buna perioada in care am tinut legatura la nr. afisat si prin PM, am reusit sa ne sincronizam :bow2 .Zona e aproape de Galeria, e foarte linistita, destul de discreta, cu locuri de parcare. Ajuns conform programarii am si fost primit, iar dupa usa ma intampina Giulia, o tanara blonda, pe tocuri, cu forme voluptoase :snap si ochi patrunzatori, fiind pus in dificultate din start. Am stat putin de vorba inainte la un pahar de suc si tigara sa ne mai acomodam ca aveam amandoi emotii de parca eram virgini :laugh2 . Locatia e moderna, curata, baia testata de amandoi, e dotata cu tot ce trebuie, iar dormitorul cu un pat generos. In continuare, fara prea multa vorba, Giulia ma copleseste cu mangaieri si FK, apoi cu ON pasional, deep si atentie la anexe, si sa nu stau degeaba am cerut 69. Apoi am incercat si normalul, obligatoriu protejat, in cateva pozitii sa ma bucur de fundul bombat sau de sanii mari si naturali :boob . Spre final am pierdut putin concentrarea, dar Giulia nu m-a lasat la greu si mi-a oferit o finalizare orala de zile mari :maninlove . Am cerut iar o igienizare si dupa cateva vorbe la un pahar de suc sa imi revin , am acordat cadoul si dus am fost. Ca note:locatie: 9, moderna, curata, utilata - doar zona prea linistita :)Giulia: 9, frumoasa, naturala, forme voluptoase, igiena perfecta - abdomenul ar mai trebuie lucratGFE: 9.5, sociabila, zambitoare, deschisa, naturala, sincera, chiar foarte bine pt. prima intalnireOral: 10, usor, deep, anexe, facut din placere, neprotejat ales si de mine, CIMNormal: 9.5, protejat, pasional, accepta diferite pozitii, FK, se umezeste natural Ce nu se accepta: tot ce e legat de Anal, degete inauntru - nimic ce sa ma fi deranjat oricum Halatul 150lei, acordat la urma la insistentele ei, timp alocat 30min, care a fost sigur depasit :blushing2 de grabit, nici vorba Daca recomand? bineinteles, dar numai celor care o merita. 1 Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Iti multumesc dragul meu! Te mai astept cu mare drag! 🤗😘💋💋💋🤗 1 Link spre comentariu
wtx Reputație: 140 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Iti multumesc dragul meu! Te mai astept cu mare drag! Multumesc si eu, sper sa ne revedem curand 😘 1 Link spre comentariu
rafanadal Reputație: 180 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 18, 2019 O fata formidabila de nota 20 Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 18, 2019 O fata formidabila de nota 20Multumesc!💋💋💋🤗🤗😠Link spre comentariu
cosm1234 Reputație: -2 Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Bună giulia! Ești disponibila în Suceava? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Octombrie 21, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Bună giulia! Ești disponibila în Suceava?Buna, da dar astazi ju sunt disponibila! Ma poti suna maine program 8:30- 16:00. 💋💋 Link spre comentariu
redondo14 Reputație: 2 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Buna Giulia !! Te-am sunat azi și am văzut ca nu ai răspuns.. nu mai ești disponibilă pt noi?? Link spre comentariu
giulia98 Reputație: 237 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Buna,posibil eram ocupata si nu am putut raspunde!Imi cer scuze daca nu ne-am sincronizat telefonic.Eu sunt disponibila in fiecare zi de la 8:30 la 16:00. Reactionez mai repede la mesaje decat telefonic!💋😘💋🤗🤗 Link spre comentariu
michelle3 Reputație: -1 Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Buna esti disponibilă astazi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum