laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Jos textila Andreea! 😊 5 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Buna dimi!!!Disponibila pana la ora 19:00!!!O saptamana usoara va doresc!!!! 14 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Super poze Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Buna dimineata iubareti!!!Azi sunt disponibila pana la ora 20:00!!!Va pupacesc si va astept cu drag!!! Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Buna!Disponibila pana la ora 20:00!!!Va astept cu drag!! Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Disponibila ptr programari pana mai tarziu Pot fii contactata prin sms, whats app, PM, :callyou 0728719754 Imagini atasateDomnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau? 1 Link spre comentariu
pablo-escobar Reputație: 4 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Domnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau?Asa se intampla cand nu ai activitate .... 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Asa se intampla cand nu ai activitate .... Dapppp dar mie coane,nu mi se pare corect.Ma rog nu vreau a supara pe nimeni.Dar pe bune nu ii corect sub nicio forma. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Domnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau?Nu cred ca posteaza ea!NU este chiar atat de .......! Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Disponibila pana la ora 20:00!!!Va pupacesc dulcik!!! Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Buna dimineata!Disponibila pana la ora 20:00!Va pup dulce!!!O zii usoara si frumoasa si un weekend de vis va doresc!!! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Offf..... :gifs_ojos :maninlove 7 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Superbă!!!! 1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata 8 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Arată bine 9 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata ;)Mie imi spui!!!! In plus are un caracter deosebit si servicii de top,merita toata stima si tot respectul. 5 Link spre comentariu
valentin8 Reputație: 134 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Nicăieri și oriunde Oras:Nicăieri și oriunde Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Arată bine :DÎntr-adevăr chiar este buna de .... glumeam , arată super .. bomba.. cred ca am sa o vizitez și eu .. oare muncește mâine ? :) 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Mie imi spui!!!! In plus are un caracter deosebit si servicii de top,merita toata stima si tot respectul.Ai drepatate , cel mai important in acest job este caracterul și serviciile dacă nu le ai ești un 0. Fără mișto acum , chiar arată bine ;) 11 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata ;)Arată bine :D Fa-ti programare :wink2 Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2017 Vreau și eu sa muncesc! Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22455 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Va salut. De curand m-am vazut si eu cu Andreea si pot spune ca a fost o intalnire peste așteptări. Locatia este mai degrabă in zona intersectiei de la Vatra Luminoasa decat la P-ta Muncii . O garsoniera frumos amenajată, curata , baie ok - nota 8.5Programare efectuata din timp si respectata - seriozitate maxima. Andreea este o bruneta miniona , frumusica la fata , ochi frumoși, buze carnoase , sani ( reusit) siliconati , corp frumos , cur misto , carne usor moale .Dupa dusul meu de improspatare, actiunea a debutat in picioare cu un Fk acceptabil , nu foarte adanc , insa intretinut bine de Andreea. Ne-am asezat apoi comozi in pat si am continuat sa o sarut , a răspuns mai bine , am continuat cu un cunni prelung , foarte misto , s-a udat natural , ceva gemete , cred ca i-a placut , te mangaie pe cap in timp ce o lingi in pizda , excitant.A făcut si Andreea un oral pro. I-am spus ca as prefera fara cauciuc, dar ca stii ca pana ne cunoaștem, bla, bla . A supt totusi bine , destul de adanc , un pic cam pe graba , adica un ritm mai alert. Am temperat-o si a redus ritmul , soldatul a capatat consistenta necesara , am aplicat prez si am futut-o la început in misionar , combinat cu FK si eye-contact ( foarte excitant) , apoi am schimbat in doggy si dupa cateva minute bune de pompat, am finalizat. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8.50 , detaliat mai sus Oral - 8 , cauciucat si parca prea hard pentru gustul meu ( sper ca data viitoare sa renuntam la prez)Normal -9 , fut bun , participativ, contre bune in doggyIgiena -10 , curata impecabil chiar daca nu a facut dus in prezenta mea , totul foarte okGFE - 10 , in special pentru ca fata este foarte deschisa si prietenoasa , vorbareata , joviala.Am ales varianta de 1 fin , timp aproximativ 40 min , halat 150 RON. O zi buna va doresc! 11 Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Buna!!!Azi sunt disponibila pana la ora 19:00!!!!Va pup si va astept cu drag!!! Link spre comentariu
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Buna!!!Azi sunt disponibila pana la ora 19:00!!!!Va pup si va astept cu drag!!! Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Am fost si eu la Andreea, experienta a fost foarte intensa si a facut toti banii.M-a asteptat pe tocuri, rujata, machiata si imbracata in ceva vaporos asa cum imi place mie.Dupa ce m-a vazut nu a vrut sa ma primeasca din motive necomentabile aici, dar i-am inchis gura cu un sarut destul de lung incat sa ajungem in pat.Am continuat cu sex oral reciproc.Sexul oral fara prezervativ la mine, nu s-a plictisit de oral, mi-a facut destul timp si mi-a placut.I-am facut si eu ei oral, as fi vrut sa-i provoc orgasm, dar nu am reusit.am continuat cu un sex normal de calitate in diverse pozitii, ea on top mi-a placut foarte mult si am finalizat in prezervativ pentru ca ma strangea cu pizda intr-un fel care mi-a placut enorm.Toata treaba a durat o ora in care tot ce am povestit a alternat mereu cu saruturi prelungi, adanci, limbi incolacite pasional de parca se sfarsea lumea.Am achitat 250 de lei m-a sarutat si mi-a promis ca nu ma mai primeste. Note: locatie 9 cu tot ce trebuie inclusiv ambianta muzicala, dar aspect basicaspect 9 silicoane reusite din punctul meu de vedere, buze senzuale, privire seducatoare, la corp e ok, nu perfectaoral 9 fara finalizarenormal 10 strange bine cu pizda, se fute cu pasiuneGFE 10 nu stiu ce a simtit ea, dar eu am simtit ca am facut dragosteIgiena 10 Recomand celor care cauta GFE bun, sex de calitate. 9 12 Link spre comentariu
dldandan Reputație: 515 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Am fost si eu la Andreea, experienta a fost foarte intensa si a facut toti banii.M-a asteptat pe tocuri, rujata, machiata si imbracata in ceva vaporos asa cum imi place mie.Dupa ce m-a vazut nu a vrut sa ma primeasca din motive necomentabile aici, dar i-am inchis gura cu un sarut destul de lung incat sa ajungem in pat. era vreo verisoara de a 3a, sau vreo fosta colega de liceu, sau vreo prietena de a nevestei, sau vreo fosta colega de munca, sau altceva din categoriile de genul asta de nu vrea sa te mai primeasca??? ))))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum