laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 13, 2017 Jos textila Andreea! 😊 5
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 16, 2017 Autor Postat Octombrie 16, 2017 Buna dimi!!!Disponibila pana la ora 19:00!!!O saptamana usoara va doresc!!!! 14
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Octombrie 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 16, 2017 Super poze
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 19, 2017 Autor Postat Octombrie 19, 2017 Buna dimineata iubareti!!!Azi sunt disponibila pana la ora 20:00!!!Va pupacesc si va astept cu drag!!!
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 23, 2017 Autor Postat Octombrie 23, 2017 Buna!Disponibila pana la ora 20:00!!!Va astept cu drag!!
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 Disponibila ptr programari pana mai tarziu Pot fii contactata prin sms, whats app, PM, :callyou 0728719754 Imagini atasateDomnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau? 1
pablo-escobar Reputație: 4 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 Domnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau?Asa se intampla cand nu ai activitate .... 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 Asa se intampla cand nu ai activitate .... Dapppp dar mie coane,nu mi se pare corect.Ma rog nu vreau a supara pe nimeni.Dar pe bune nu ii corect sub nicio forma.
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 24, 2017 Domnisoara Beatrice,nu trebuia sa postezi disponibilitatea ta doar pe topicul tau?Nu cred ca posteaza ea!NU este chiar atat de .......!
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 25, 2017 Autor Postat Octombrie 25, 2017 Disponibila pana la ora 20:00!!!Va pupacesc dulcik!!!
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Postat Octombrie 27, 2017 Buna dimineata!Disponibila pana la ora 20:00!Va pup dulce!!!O zii usoara si frumoasa si un weekend de vis va doresc!!!
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 27, 2017 Offf..... :gifs_ojos :maninlove 7
danut111 Reputație: 323 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Octombrie 28, 2017 Superbă!!!! 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata 8
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 28, 2017 Arată bine 9
Membru Premium only-me Reputație: 17125 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata ;)Mie imi spui!!!! In plus are un caracter deosebit si servicii de top,merita toata stima si tot respectul. 5
valentin8 Reputație: 134 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Nicăieri și oriunde Oras:Nicăieri și oriunde Postat Octombrie 28, 2017 Arată bine :DÎntr-adevăr chiar este buna de .... glumeam , arată super .. bomba.. cred ca am sa o vizitez și eu .. oare muncește mâine ? :) 2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 28, 2017 Mie imi spui!!!! In plus are un caracter deosebit si servicii de top,merita toata stima si tot respectul.Ai drepatate , cel mai important in acest job este caracterul și serviciile dacă nu le ai ești un 0. Fără mișto acum , chiar arată bine ;) 11
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 28, 2017 Postat Octombrie 28, 2017 Frumoasa fata ;)Arată bine :D Fa-ti programare :wink2
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Vreau și eu sa muncesc!
Membru Premium il pupparo Reputație: 22551 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 2, 2017 Va salut. De curand m-am vazut si eu cu Andreea si pot spune ca a fost o intalnire peste așteptări. Locatia este mai degrabă in zona intersectiei de la Vatra Luminoasa decat la P-ta Muncii . O garsoniera frumos amenajată, curata , baie ok - nota 8.5Programare efectuata din timp si respectata - seriozitate maxima. Andreea este o bruneta miniona , frumusica la fata , ochi frumoși, buze carnoase , sani ( reusit) siliconati , corp frumos , cur misto , carne usor moale .Dupa dusul meu de improspatare, actiunea a debutat in picioare cu un Fk acceptabil , nu foarte adanc , insa intretinut bine de Andreea. Ne-am asezat apoi comozi in pat si am continuat sa o sarut , a răspuns mai bine , am continuat cu un cunni prelung , foarte misto , s-a udat natural , ceva gemete , cred ca i-a placut , te mangaie pe cap in timp ce o lingi in pizda , excitant.A făcut si Andreea un oral pro. I-am spus ca as prefera fara cauciuc, dar ca stii ca pana ne cunoaștem, bla, bla . A supt totusi bine , destul de adanc , un pic cam pe graba , adica un ritm mai alert. Am temperat-o si a redus ritmul , soldatul a capatat consistenta necesara , am aplicat prez si am futut-o la început in misionar , combinat cu FK si eye-contact ( foarte excitant) , apoi am schimbat in doggy si dupa cateva minute bune de pompat, am finalizat. Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8.50 , detaliat mai sus Oral - 8 , cauciucat si parca prea hard pentru gustul meu ( sper ca data viitoare sa renuntam la prez)Normal -9 , fut bun , participativ, contre bune in doggyIgiena -10 , curata impecabil chiar daca nu a facut dus in prezenta mea , totul foarte okGFE - 10 , in special pentru ca fata este foarte deschisa si prietenoasa , vorbareata , joviala.Am ales varianta de 1 fin , timp aproximativ 40 min , halat 150 RON. O zi buna va doresc! 11
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Postat Noiembrie 2, 2017 Buna!!!Azi sunt disponibila pana la ora 19:00!!!!Va pup si va astept cu drag!!!
andreeasexy26 Reputație: 727 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Postat Noiembrie 2, 2017 Buna!!!Azi sunt disponibila pana la ora 19:00!!!!Va pup si va astept cu drag!!!
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 Am fost si eu la Andreea, experienta a fost foarte intensa si a facut toti banii.M-a asteptat pe tocuri, rujata, machiata si imbracata in ceva vaporos asa cum imi place mie.Dupa ce m-a vazut nu a vrut sa ma primeasca din motive necomentabile aici, dar i-am inchis gura cu un sarut destul de lung incat sa ajungem in pat.Am continuat cu sex oral reciproc.Sexul oral fara prezervativ la mine, nu s-a plictisit de oral, mi-a facut destul timp si mi-a placut.I-am facut si eu ei oral, as fi vrut sa-i provoc orgasm, dar nu am reusit.am continuat cu un sex normal de calitate in diverse pozitii, ea on top mi-a placut foarte mult si am finalizat in prezervativ pentru ca ma strangea cu pizda intr-un fel care mi-a placut enorm.Toata treaba a durat o ora in care tot ce am povestit a alternat mereu cu saruturi prelungi, adanci, limbi incolacite pasional de parca se sfarsea lumea.Am achitat 250 de lei m-a sarutat si mi-a promis ca nu ma mai primeste. Note: locatie 9 cu tot ce trebuie inclusiv ambianta muzicala, dar aspect basicaspect 9 silicoane reusite din punctul meu de vedere, buze senzuale, privire seducatoare, la corp e ok, nu perfectaoral 9 fara finalizarenormal 10 strange bine cu pizda, se fute cu pasiuneGFE 10 nu stiu ce a simtit ea, dar eu am simtit ca am facut dragosteIgiena 10 Recomand celor care cauta GFE bun, sex de calitate. 9 12
dldandan Reputație: 517 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 Am fost si eu la Andreea, experienta a fost foarte intensa si a facut toti banii.M-a asteptat pe tocuri, rujata, machiata si imbracata in ceva vaporos asa cum imi place mie.Dupa ce m-a vazut nu a vrut sa ma primeasca din motive necomentabile aici, dar i-am inchis gura cu un sarut destul de lung incat sa ajungem in pat. era vreo verisoara de a 3a, sau vreo fosta colega de liceu, sau vreo prietena de a nevestei, sau vreo fosta colega de munca, sau altceva din categoriile de genul asta de nu vrea sa te mai primeasca??? )))))))))))))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum