Sari la conținut

Andreea- Piata Muncii-0754275354

Postări Recomandate

Vizitator ion11
Reputație: 0

Am fost la Andreea de cateva ori.

Locatia: 9 (e destul de aproape de Piata Muncii, dar mai aproape de Vatra Lum.)

Garsoniera este super - curata, aerisita, baie curata, gel de dus bun, prosop curat.

Fata: 9,5 (imi place cum arata, e pe gustul meu) Migniona, bine proportionata, creola

Atitudine: 10 - aici ma da pe spate. Te face sa te simti foarte bine, traieste momentul, este foarte veridica, Fk din plin zici ca esti la amanta.

Te asteapta aranjata de fiecare data ceea ce este un plus..

Oral: 9 - protejat (este ceea ce trebuie pentru un oral protejat, accepta indicatii)

Normal: 9.5 (ne potrivim foarte bine la capitolul asta, sau imi place mie prea mult)

Recomandare: Da!

Link spre comentariu
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential

Venit, vazut, placut, descarcat, plecat...

Locatia:

Undeva intre Piata Muncii si Vatra Luminoasa, locatie cocheta, supercurata, pat mare, confortabil, baie cu de toate.
Program de lucru: N-am intrebat.
Servicii:
FK acceptat, cu ceva retineri - 7.5
Oral: protejat - 8
Normal: protejat, diferite pozitii - 8
Aspect fizic:
bruneta, draguta, miniona, sani siliconati cu sfarcuri erectile, apetisante, cur apetisant, picioare frumoase, o prezenta agreabila, putina tonifiere ar ajuta - 8
Atitudine:
Politicoasa, volubila, foarte comunicativa (dupa actiune, am vorbit cca o jumatate de ora peste timpul alocat fara sa-mi dau seama cum a trecut timpul) - 8
Raport Pret/Calitate: mediu - 8

Experienta a fost una placuta, nici wow, nici low, multumesc Andreea...

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu de curand la Andreea, manat de GFE-ul renumit. Si chiar este! O fata dulce si vorbareata care te face sa te simti in largul tau.

Actiunea insa a fost destul de chinuita: un oral care nu prea are cu ce sa ramana in memorie, FK bun, veverita n-a vrut de niciun fel sa coopereze: cu toate gelurile folosite, tot aveam impesia ca va ceda cauciucul.

Aspect: 8

ON: 7

NP: 8 (gemete cam mecanice)

GFE: 9

Tarif: 150 ron/30 min

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Asa cum am spus astazi este ziua de scris, ca de oral am avut parte zilele trecute.

Am sa scurtez si am sa trec direct la note.

Oral 7 pentru mine nu a fost nimic special

GFE 10

Locatie 9

Aspect 8

Cadou 150 de lei.

De revenit , nu stiu doar in caz ca nu gasesc altceva mai bun liber.

De recomandat, merge incercata pentru GFE.

• Like 4
Link spre comentariu

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Am fost si eu de curand la Andreea, manat de GFE-ul renumit. Si chiar este! O fata dulce si vorbareata care te face sa te simti in largul tau.

Actiunea insa a fost destul de chinuita: un oral care nu prea are cu ce sa ramana in memorie, FK bun, veverita n-a vrut de niciun fel sa coopereze: cu toate gelurile folosite, tot aveam impesia ca va ceda cauciucul.

Aspect: 8

ON: 7

NP: 8 (gemete cam mecanice)

GFE: 9

Tarif: 150 ron/30 min

Pai nu a cooperat veverita probabil pt ca te ai zgarcit la banii si de aici si la timp luai o ora 2 si era fresh totul :)) Have fun next time 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...