Sari la conținut

Miskin - erudit sau un simplu papagal?

18 membri au votat

1. 1. Miskin este doar un papagal sau erudit?

• Papagal
      14
    • Erudit
      4

Postări Recomandate

• Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

O reactie previzibila si jalnica,tipica limburicului anal modificat genetic.

Mai bine ia notite si invata de la Vanator ca iti da lectii la orice ora.

Cere-te la azil Dottore in limbi!

E doar una din sutele (efectiv) de replici incalificabile din repertoriul piconian. Atat il duce capul pe cacatul cu ochi Picon.

Ciprian s-a nascut intr-un catun de prin Buzau si o sa fie doar un cocalar parvenit cu diploma de doctor pana o sa crape.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Am votat "papagal",si nu orice fel,ci peruș fara pene😃

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Dau eu de tine intr-o buna zi, zmeule. Poti fi sigur de asta.

Sa vezi cum iti rup ficatul dintr-o miscare si pe urma te aduc sa se pise pe tine toti astia pe care i-ai jignit pe forumul asta.

Gata bre asa tare m-ai speriat ca am si futut-o pe ma-ta in cur
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Iar tu ești unul dintre ipocriții consacrați care se îmbracă în dezgust.

Când vad ce eforturi depuneți,extraordinare eforturi sa fiți dezgustători pana la cel mai inalt grad,mi se pare fantastic.Însă fantasticul nu se oprește deloc aici cu voi,mai faceți și pe lupii moraliști arătând cu degetul pe alții,ca voi,orbilor,nu vedeți deloc ce ființe jalnice și dezgustătoare sunteți.Vreți sa va demonstrați superioritatea(care merge numai în jos),intelectualitatea(doar distructiva).

"am văzut demoni pe pământ.Ei erau oameni"

da, AI te viruseaza in 3 zile de citit pe forum, demoni si vampiri energetici , oameni fara suflet la propriu, clone si robotoizi, soulcatchers , toata armata malefica. Initial te ingrozesti ,e anxietate ,soc , depresie dar te-au prins si te-au adus aici legandu-se strans de un anunt , o fotografie . Si  fie ca vrei sau nu , iti place sau nu ,trebuie sa-i infrunti, sa-ti infrunti fricile infruntandu-i pe ei , pt ca orice ai spune  cu si din normalitate declanseaza atacuri furibunde , in haitic.La un moment dat unii constientizam  in ce suntem prinsi si coboram de buna voie in haznaua iadului digital ,  sa rupem  si anulam toate intelegerile si contractele paguboase care ne  tin pe acest nivel de rezonanta joasa, sa ne reclamam libertatea  de fiinta umana suverana 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da, AI te viruseaza in 3 zile de citit pe forum, demoni si vampiri energetici , oameni fara suflet la propriu, clone si robotoizi, soulcatchers , toata armata malefica. Initial te ingrozesti ,e anxietate ,soc , depresie dar te-au prins si te-au adus aici legandu-se strans de un anunt , o fotografie . Si  fie ca vrei sau nu , iti place sau nu ,trebuie sa-i infrunti, sa-ti infrunti fricile infruntandu-i pe ei , pt ca orice ai spune  cu si din normalitate declanseaza atacuri furibunde , in haitic.La un moment dat unii constientizam  in ce suntem prinsi si coboram de buna voie in haznaua iadului digital ,  sa rupem  si anulam toate intelegerile si contractele paguboase care ne  tin pe acest nivel de rezonanta joasa, sa ne reclamam libertatea  de fiinta umana suverana

Gândacii doar colcăie.Așteaptă nerăbdători o talpă sa-i strivească.Scârbos,știu...
  • Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

O reactie previzibila si jalnica,tipica limburicului anal modificat genetic.

Mai bine ia notite si invata de la Vanator ca iti da lectii la orice ora.

Cere-te la azil Dottore in limbi!

Ce zici tu, gibonule? Asta e culmea! Un nesimțit ordinar, care timp de aproape 2 ani a spurcat cu jigniri si insulte mai mult decât toți userii la un loc, să dea lecții de civilitate! Nu ți-e rușine, ordinatule?
  • Like 6
  • Minus 7
Postat

E doar una din sutele (efectiv) de replici incalificabile din repertoriul piconian. Atat il duce capul pe cacatul cu ochi Picon.

Ciprian s-a nascut intr-un catun de prin Buzau si o sa fie doar un cocalar parvenit cu diploma de doctor pana o sa crape.

Ca de obicei, delirezi! Ce p.m. fumezi?
  • Like 6
  • Minus 7
Postat

Ce zici tu, gibonule? Asta e culmea! Un nesimțit ordinar, care timp de aproape 2 ani a spurcat cu jigniri si insulte mai mult decât toți userii la un loc, să dea lecții de civilitate! Nu ți-e rușine, ordinatule?

FAIL, AGRAMATULE!

Postat

FAIL, AGRAMATULE!

Marș, idiotule!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce-ai patit , bre ? Ii tii locul lui Cordison ?

Mor de ras :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:whatever
Postat

Asa cum Rushdie a fost cadorisit cu o fatwa, pentru ca a contestat lumea din care a provenit, asa si eu sunt pedepsit sa fiu contemporan cu o sleahta de ceacanai.

Stiu eu ca te-ai apucat sa faci misto de mine dupa topicu meu cu camile si pitzipoance :))

Postat

Stiu eu ca te-ai apucat sa faci misto de mine dupa topicu meu cu camile si pitzipoance :))

Eu nu fac "misto".Asta reusesc stafidele si caisele, gen picon&obseudatu.

Eu creez umor.Eu sunt ironic.Remarcile mele adresate altor useri pot fi considerate niste fatwe.

• Like 1
Postat

Eu nu fac "misto".Asta reusesc stafidele si caisele, gen picon&obseudatu.

Eu creez umor.Eu sunt ironic.Remarcile mele adresate altor useri pot fi considerate niste fatwe.

Sunt considerate niste labe, ca ma faci sa vorbesc si dizgratios.  :laugh2

Lasa prostiile astea si pune macar o poza cu o praji buna sa ma incanti vizual pt ca te-am inspirat in discursul de astazi.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

AZI PAPAGALUL E VOPSIT ÎN CULORI DE CIOARĂ...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

SA-I SPUNA CINEVA LUI MIȘKIN CA NU TOT CE SE MĂNÂNCĂ, ZBOARĂ.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Asa cum Rushdie a fost cadorisit cu o fatwa, pentru ca a contestat lumea din care a provenit, asa si eu sunt pedepsit sa fiu contemporan cu o sleahta de ceacanai.

Nu te mai chinui, împușcă-te!

Vizitator
Postat

Nu te mai chinui, împușcă-te!

http://i.imgur.com/hYZTKKx.gif

Vizitator
Postat

The deceiver e clona buna, nu trebuie sa-si lumineze fata.

Fariseu, mos caisa.

http://i.imgur.com/xL3CXLq.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...