Sari la conținut

Ellensweetperv69 40759173408

Vizitator ellensweetperv69

Postări Recomandate

Postat

Esti  frustrat ca nu ai arso pe Ellen  tot timpul o ataci cu sete ,din pacate te depaseste financiar.

Asa e, am risipit banii pe alte fete si n-am mai avut 250 lei si pentru ea. :laugh2

Cat esti in carantina, invata unde se foloseste cratima, panarama!

Reputație: 0
Postat

Scrisesem un mesaj mai lung dar putea fi usor interpretabil asa ca am renuntat si inchei spunand doar :        Din cauza celor ca tine vor fi restrictii legale si pe timpul zilei in Romania, este doar o chestie de timp.

Vezi că astăzi, de la ora 23, își intră armata în rol...din cauza celor ca mine,  nu din cauza ordinii mondiale! După isteria pandemiei, o să ne bage pe gât vaccinarea obligatorie, că na, prevenție pt viitor! Iar turma o să se înghesuie la vacinare, una care le va aduce cu adevărat boli...peste câțiva ani, când vor începe afecțiunile! Că au spus-o clar și raspicat, bogații lumii, că suntem prea mulți și trebuie să fim eradicați...Eee, a început procesul, asta cu pandemia, a fost doar primul pas, urmează și restul...așa, sistematic! Dar vb aia...dormiți dragilor, ca veghează ei asupra voastră! :)

Postat

Nu face victime, am auzit ca aia din Italia se sinucid de plictiseala.

Acum ca ai amintit de Abidol, sa  ii dau un mesaj premierului Italiei sa afle si el. :laugh2

Stai liniștit, italienii deja au ajuns la Moscova dupa Abidol!

Și app...am rude în Italia...și culmea, au murit în general bătrânii și ăia cu boli cronice? Mă întreb de ce oare...hmmm???

Postat

“vor fi restrictii legale si pe timpul zilei in Romania, este doar o chestie de timp.”

cel mai târziu, săptămâna viitoare luni

Postat

Imi esti simpatica dar iti recomand sa te informezi si din alte surse. Sunt destule cazuri si in Rusia (ai fi surprinsa). Mereu vor exista teorii ale conspiratiei pentru ca omul gandeste dar tine de noi sa ne pastram mintea limpede.

Și de ce pandemia asta nu ar fi o conspirație? În Africa, mor de foame, zeci de mii de copii zilnic! Dar asta nu e pandemie, că nu e globală! Nici epidemie nu e, că nu e virus sau boală! Și totuși mor de subnutriție...

Postat

nu am mai găsit nici un topic, deschis (baron?!)(de ce oare?), despre covid 19 (acest elev de liceu, pubertin, spaima fetelor, pe net)

așa ca scriu aici

din ce am inteles gripa are mortalitate de 0,1%, covidul tinde cu mortalitatea spre 3%. deci de 30 de ori mai mare. totuși nu este o furtuna intr-un pahar cu apa.

dacă deranjez, ma opresc.....

În Germania, din aprox 16000 de cazuri...au murit doar 43...și aia având afectiuni cronice! Cel puțin așa susține presa!

Postat

În fine...hai să ne vedem fiecare de viață, așa cum credem de cuviință și să lăsăm deoparte subiectul ăsta, pt că probabil ne depășește pe toți! E absolut normal să existe polemica! Pareri pro și contra, vor fi mereu și nu se va ajunge la un consens! Așa că,  să ne bucurăm de viață, atât cât va fi să fie...pt unii mai mult, pt alții mai puțin! Numai bine și sănătate! :)

Postat

Sa ne intelegem: Germania raporteaza un mort bolnav de boala X+COVID19 ca a murit de boala X, boala ce o avea inainte de infectarea cu COVID 19. Chair daca, COVID 19 a adus decesul, fara COVID poate ala mai facea de ex, dializa inca 10 ani fara sa moara, sau ducea diabetul cu insulina.

Asa se rezolva politic raportarile.

Nemtii nu-s departe de prietenii lor, rusii.

In concluzie, nimeni nu moare de COVID in Germania, numai COVID baga oamenii in mormant fara a lua in considerare ce spun Merkel si Putin, Kim Jong-Un si alti handicapati ce urmaresc doar imaginea publica in scopul pastrarii puterii.

• Like 2
Postat

Sa ne intelegem: Germania raporteaza un mort bolnav de boala X+COVID19 ca a murit de boala X, boala ce o avea inainte de infectarea cu COVID 19. Chair daca, COVID 19 a adus decesul, fara COVID poate ala mai facea de ex, dializa inca 10 ani fara sa moara, sau ducea diabetul cu insulina.

Asa se rezolva politic raportarile.

Nemtii nu-s departe de prietenii lor, rusii.

In concluzie, nimeni nu moare de COVID in Germania, numai COVID baga oamenii in mormant fara a lua in considerare ce spun Merkel si Putin, Kim Jong-Un si alti handicapati ce urmaresc doar imaginea publica in scopul pastrarii puterii.

cam așa din păcate.

și reciproca este adevarata, un italian face covin (asta-i boala), îl ia transpirațiile cade de pe scara, face accident de mașina, își rupe piciorul, îl împușca migrații...: a murit de covid 19!

Postat

“ Astazi, 13:15

dan1984, on 23 Mar 2020 - 11:51, said:

nu am mai găsit nici un topic, deschis (baron?!)(de ce oare?), despre covid 19 (acest elev de liceu, pubertin, spaima fetelor, pe net)

așa ca scriu aici

din ce am inteles gripa are mortalitate de 0,1%, covidul tinde cu mortalitatea spre 3%. deci de 30 de ori mai mare. totuși nu este o furtuna intr-un pahar cu apa.

dacă deranjez, ma opresc.....

În Germania, din aprox 16000 de cazuri...au murit doar 43...și aia având afectiuni cronice! Cel puțin așa susține presa!”

atat spun, media mondiala

ca sa închidem subiectul și sa nu mai fac postari, aici. discuția, de ce Africa e Africa și este cum este, este prea amplă... acolo încă nu a ajuns, dar va ajunge.... p

problema este mondiala, globală; ca se moare sau nu de foame intr-o tara sau alta este ceva particular

Postat

Coronavirusul asta e dusmanul relatiei mele cu Ellen, cand sa ajung si eu la ea ca sa dezghet razboiul rece dinntre noi, ghinion. :laugh2

• Oras:Iasi
Postat

Coronavirusul asta e dusmanul relatiei mele cu Ellen, cand sa ajung si eu la ea ca sa dezghet razboiul rece dinntre noi, ghinion. :laugh2

:)))))))))

Postat

Ba baieti,

Da voi chiar nu aveti locuri mai bune sa discutati chestii despre virus? Ellen e clar dusa pe teorii conspirationale si oricum e greu de discutat cu oamenii cu staniol pe cap, pentru ca nimeni nu se lasa de opinia sa.

Eu zic sa va mutati intr-un topic separat, acolo ar merge mai productiv comunicarea

Totusi, cum a fost petrecerea de sambata, Ellen?

• Membru Premium
Postat

erau doua, dar le-au închis niște unii. dacă dau nume se supăra și s-ar putea sa n-am dreptate........

acuma mai avem

https://nimfomane.com/forum/topic/154114-cum-trecem-de-era-covidiana/

https://nimfomane.com/forum/topic/153578-buna-seara-am-si-eu-o-intrebare/

Ai grijă că s-ar putea să superi pe cea/cel care a închis cele două topice și te voi vedea după în doliu.
  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Ba baieti,

Da voi chiar nu aveti locuri mai bune sa discutati chestii despre virus? Ellen e clar dusa pe teorii conspirationale si oricum e greu de discutat cu oamenii cu staniol pe cap, pentru ca nimeni nu se lasa de opinia sa.

Eu zic sa va mutati intr-un topic separat, acolo ar merge mai productiv comunicarea

Totusi, cum a fost petrecerea de sambata, Ellen?

Daca avea vreunul covid 19, probabil ca au belit-o!

• Oras:La capatul ei
  • Oras:La capatul ei
Postat

Ia putintica liniste va rog !

Doamna Ellen, va afecteaza cumva activitatea art. 3 alin. 2 din Ordonata militara nr. 2 din 21.03.2020 ? E articolul cu interzicerea formarea grupurilor de 3 persoane, ca sa stim si noi daca se mai tine gang-bangul sau ne orientam la un menage a trois. 

• Like 1
Postat

Doamna Ellen, va afecteaza cumva activitatea art. 3 alin. 2 din Ordonata militara nr. 2 din 21.03.2020 ? E articolul cu interzicerea formarea grupurilor de 3 persoane, ca sa stim si noi daca se mai tine gang-bangul sau ne orientam la un menage a trois. 

Se interzice în public! Iar din ce spui tu, nu poți face manage a trois, în 2! 

Vizitator gvbolovan
Postat

Doar o mică erată...

"Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună"

• Oras:Belorussiya
Postat

ellensweetperv69 daca am adeverinta te pot vizita azi? :)

Adeverinta ?

Trebuie neaparat completata cu datele personale si jos scrii ca mergi la futut, dupa pui stampila si semnezi.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Multi frustati pe aici,mergeti la BTS alea cu 50 lei ca asa va face si pozati  ca voi nu faceti si nu dregeti.Am vb cu aceasta tipa pe un site de swing in luna ianuarie unde am fost in vizita la Suceava la rude.Din pacate pana la Iasi aveam 150km si eram si spre sfarsitul concediului si se terminase bani.M-am inteles cu ea pt 100e si cred ca sa sar fi meritat din plin.Din ce spune si ea o face de placere cand va cauta ea e gratis,mai ales la ce poze cu diferite "gangbang-uri" are iti rupe sufletul.Din ce vad din recenzile voastre toti a-ti fost multumiti de vizitele ei si cum a-ti fost servici si intampinati.Acuma ce ar trebuie ca nu mi-am mai permis eu 100e la momentul respectiv sa arunc cu noroi aici in topicul ei(nu stiam ca are la momentul respectiv).Vreti igiena si calitate trebuie sa mai scoateti si bani pt asta :).Tot respectul pt tine Elena,o sa te caut la sarbatorile de iarna iara :)

Postat

Asta-i povestea lui vasylica din catun, unde n-a mai futut nimic ca "se terminase bani".

The end.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...