Sari la conținut

Ellensweetperv69 40759173408

Vizitator ellensweetperv69

Postări Recomandate

Reputație: 0

buna, am incercat sa fac o programare pe what up, dar nimic, nu stiu, lucreaza sau e in mini vacanta, daca cineva poate sa dea detalii, multumescu mult

Bună! De obicei anunț când îmi iau vacanță. Momentan sunt disponibilă, însă primesc zilnic peste 60/70 mesaje. În concluzie, nu pot răspunde tuturor! Iar dacă mă contactezi în weekend, de obicei nu răspund! Programul meu nu este 24/7...lucrez după bunul plac sau disponibilitate! Mulțumesc pt înțelegere! :) 

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

Bună! De obicei anunț când îmi iau vacanță. Momentan sunt disponibilă, însă primesc zilnic peste 60/70 mesaje. În concluzie, nu pot răspunde tuturor! Iar dacă mă contactezi în weekend, de obicei nu răspund! Programul meu nu este 24/7...lucrez după bunul plac sau disponibilitate! Mulțumesc pt înțelegere! :)

OK, DECI INTELEG CA TRE SA MAI INCERC PANA AM NOROC SA MA PROGRAMEZ,OK, MAI FACUT SA FIU SI MAI INTERESAT DE INTALNIRE CU TINE.MAI INCERC .INTR-O BUNA ZI O SA AM NOROC?

• Minus 1
Link spre comentariu

OK, DECI INTELEG CA TRE SA MAI INCERC PANA AM NOROC SA MA PROGRAMEZ,OK, MAI FACUT SA FIU SI MAI INTERESAT DE INTALNIRE CU TINE.MAI INCERC .INTR-O BUNA ZI O SA AM NOROC?

Este posibil să ai, eu nu fac promisiuni! :)

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26646

E aproape buna de top.

Ai perfectă dreptate!

Rectific ce spuneam în celălat topic, Ellensweetperv69 este cea mai îndreptățită să bată la porțile Topului.Aspectul fizic, atitudinea față de cel care îi vizitează iatacul cât și întreaga gamă de servicii oferite.Din portofoliu de servicii nu-i lipsește nimic,oferă tot,este cea mai completă.

• Like 6

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Ai perfectă dreptate!

Rectific ce spuneam în celălat topic, Ellensweetperv69 este cea mai îndreptățită să bată la porțile Topului.Aspectul fizic, atitudinea față de cel care îi vizitează iatacul cât și întreaga gamă de servicii oferite.Din portofoliu de servicii nu-i lipsește nimic,oferă tot,este cea mai completă.

Mulțumesc frumos pt compliment domnule Baron! Sentimentul este reciproc, sunteți cu adevărat un domn, în campania căruia, m-am simțit foarte bine și a fost foarte plăcut! Vă mai aștept pe la mine. Cât despre top, am mai spus și mă repet, nu țintesc deloc spre așa ceva! Mie îmi este bine așa...în anonimat! Stimă, respect și un weekend cât mai reușit vă doresc! :)

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Nu erai tu cu alea crude? "Mladite care trosnesc intre dinti"- am citat din memorie. Ceva calitati ascunse?

Cozma fără trolling sau îl stârnești din nou? Ai 1 singură recenzie din 2016 de când ești înscris. Cu ce scop pe aici?

Ellensweetperv69 scuze de offtopic.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0711111111

Cozma fără trolling sau îl stârnești din nou? Ai 1 singură recenzie din 2016 de când ești înscris. Cu ce scop pe aici?

Ellensweetperv69 scuze de offtopic.

Care trolling Mr. Blej? Daca si eu trolez, inchideti toate conturile userilor care mai sunt. Sunteti mai multi ofiteri supervizori decat useri. Explicatia postarii e f simpla.

Am intrebat de calitati ascunse pentru ca o vad mai slaba, si m-am gandit ca ar putea sa simta bine jos, adica mai pe intelesul tau sa fie stramta (sunt marime mica , recunosc). Nu am voie sa pun intrebari?

Aveam de gand sa o vizitez. Tine-ti-o pentru voi, daca imi puneti calusul in gura.

Am pus cred aceeasi intrebare si la Inna, si la alte fete care ma intereseaza.

De ce nu am recenzii din 2016? Si aici e simplu, atunci am deschis contul, eram interesat sa vad despre ce e vorba. Apoi nu l-am mai utilizat. Iar din febr. am devenit iarasi interesat. In perioada febr.-mai am avut putine vizite, cred la fel ca si alti useri, si am nimerit fete pe care userii de aici oricum nu le-ar  frecventa, dar care se vedeau ca-s venite din lipsa crunta, si nu am vrut sa le bag eu in reflector, adica sa le iau si cei 2-3 clienti pe care cred ca ii aduna. E trolling asta?

• Like 1
Link spre comentariu

Care trolling Mr. Blej? Daca si eu trolez, inchideti toate conturile userilor care mai sunt. Sunteti mai multi ofiteri supervizori decat useri. Explicatia postarii e f simpla.

Am intrebat de calitati ascunse pentru ca o vad mai slaba, si m-am gandit ca ar putea sa simta bine jos, adica mai pe intelesul tau sa fie stramta (sunt marime mica , recunosc). Nu am voie sa pun intrebari?

Aveam de gand sa o vizitez. Tine-ti-o pentru voi, daca imi puneti calusul in gura.

Am pus cred aceeasi intrebare si la Inna, si la alte fete care ma intereseaza.

De ce nu am recenzii din 2016? Si aici e simplu, atunci am deschis contul, eram interesat sa vad despre ce e vorba. Apoi nu l-am mai utilizat. Iar din febr. am devenit iarasi interesat. In perioada febr.-mai am avut putine vizite, cred la fel ca si alti useri, si am nimerit fete pe care userii de aici oricum nu le-ar  frecventa, dar care se vedeau ca-s venite din lipsa crunta, si nu am vrut sa le bag eu in reflector, adica sa le iau si cei 2-3 clienti pe care cred ca ii aduna. E trolling asta?

Si eu cer scuze pt off topic, dar a trebuit sa ii raspund lui Herr Blej. Nu mai intru pe topicul asta.

• Like 1
Link spre comentariu

Mai baieti, polemica e normala dar hai sa vedem partea frumoasa a vietii iar criticile, pro sau contra, sa vina dupa fapte! ;)

Link spre comentariu
Vizitator

Mai baieti, polemica e normala dar hai sa vedem partea frumoasa a vietii iar criticile, pro sau contra, sa vina dupa fapte! ;)

Ca sa dau de tine trebuie sa sun ca nesimtitul pana raspunzi ?

Am incercat cu mesaje, cu telefoane dar degeaba...

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

@Ellensweetperv69 pe la vârsta de 21 de ani (a ta) nu ai (mai) prestat prin Iași?

Îmi pari cunoscuta. Fără tatuaje. Bineînțeles. :)

Link spre comentariu

@Ellensweetperv69 pe la vârsta de 21 de ani (a ta) nu ai (mai) prestat prin Iași?

Îmi pari cunoscuta. Fără tatuaje. Bineînțeles. :)

Din câte știu eu, nu! :) 

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Din câte știu eu, nu! :)

Era cât pe ce să am o bucurie. Ratasem prin 2012 o fătuca la Iași bună (printre singura ratată la aceea vreme). Am crezut că a revenit. Îmi pare rău când ratez pe cineva pe care pun ochii, îmi pare al dracului de rău că am scris pe topicul tău. În mare parte îmi place ca prima postare într-un topic să fie o recenzie. Creează emoții. . :)

Link spre comentariu

Ca sa dau de tine trebuie sa sun ca nesimtitul pana raspunzi ?

Am incercat cu mesaje, cu telefoane dar degeaba...

De obicei nu răspund la telefon, decât foarte rar...am mai spus asta și mă repet! Referitor la mesaje, depinde cum îți este norocul. La câte mesaje primesc zilnic, nu pot răspunde la toate, așa că unele le sar! Îmi cer scuze dar așa cum am mai spus, nu prestez 24 /7...În concluzie nu o să dați de mine oricând, la orice oră! Mulțumesc pentru înțelegere...seară bună! :) 

Link spre comentariu

Aici sunt banii dumneavoastra...

Am glumit, doar cei carora le-a citit sms-ul

No comment! :)))) 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...